Playstation network bugünden sonra microsoft tarafından deruhte edilecektir |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9439. sayfa)
-
-
Haftasonunu hiç etti sony 20 saat oldu hala tam duzelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özür olarak bişiler verseler bari 3 ay ps plus vs
-
Ağ kısmında bu sefer çıkış yapıldı yazıyor.
Oyunlara girişte sağ üsten PS networka giriş yapın diye uyarı veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Store falan açık ve giriş yapmış durumdayım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece 3'ten beri kapalı psn adamlar hiç bilgilendirme bile yapmadı saatlerdir ya. Tüketici bu kadar aptal yerine konabilir mi?
-
Stabil değil bağlantı olsa da ayarlardan, profil ayarlarına girince gidip geliyor. Yarına belki tam düzelir ama sonuçta 20 saat yaşanılan bir rezillik var..
-
selam arkadaşlar, pc için dualsense alacağım, gamepaddeki kulaklık çalışıyor mu pcde?
-
Duzeldi sanirim psn
Muhtemelen sağlam bir siber saldırı yediler veri çaldırma durumu vs olabilir o yüzden açıklama yapmaktan kaçınıyorlar.
Bu ne kardeşim ya, 24 saat oldu halen bir gelişme yok. Sözde sektör liderisin , yaşattığı duruma bak. Yazık gerçekten.
Hadi onu geçtim, insan bi çıkar açıklama yapar şöyle böyle diye. O da yok.
-
Hocam ya problemi tam olarak anlayamadılar ve yanlış açıklama yapmak istemiyorlar ya da durum gerçekten çok vahim. Böyle bir şirketin kriz anıyla bu kadar kötü başa çıkması enteresan. İnsanları göz ardı ediyorlar
-
Açıldı yarım saattir warzone oynuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dante06
Açıldı yarım saattir warzone oynuyorumdaha açılmadı bende sistem , network bakımda diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ps5 pro amerikadan gelen biri ile getirtmek istiyorum. voltaj vs sorunu yok diye biliyorum bunun harici tavsiye edeceğiniz bişey olur mu? psn hesabı orda açıp oyun almak filan bi işe yarar mı? bir de kontrolcü almak istiyorum ama type c çalışan yok
-
Kontrolfreek’in thumbstickleri güzel ama dövizden dolayı saçma bir rakama geliyor. Bildiğiniz kullandığınız başka marka var mı thumbstick için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X