Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gordi34 , Erhann57 , sebom Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.779
Cevap
1.612
Favori
10.328.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93609361936293639364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 pro için kasım ayı fırsatları gördünüz mü hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, bu siyah parça ayrı satılıyor mu? Beyazından almak istiyorum eğer satılıyorsa. Satılmıyorsa da beyaza boyamak istiyorum. Kol böyle bile daha şahane duruyor bana göre, o kısım beyaz olduğunda. Siyah parçanın sol alt köşesine bir ara japon yapıştırıcı damlamıştı, hatta biraz belli oluyor izi kalmış. Ama hiçbir şekilde içine ulaşmamıştı. Siyah parçanın üstünde belli oluyor ama damladığı.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

edit: amazonda buldum şimdi faceplate olarak geçiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 24 Kasım 2024; 10:57:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadiköyde konsul satan yerlere bakarken eşimin alsana gazıyla digital slim çift kol olarak avrupa sürüm cihazı aldım 24500tl 6 ay taksitle

• ruhhastasi kullanıcısına yanıt
    Çok pahalıymış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ruhhastasi kullanıcısına yanıt

konsol dükkanı garantili bir cihaz için pahalı. mart ayında aynı şekilde bir konsol dükkanından 18 e almıştım slim digitali.

• Arkadaş kredi kartına taksitle aldıysa vade farkı koyuyorlar ve ikinci koluda unutmamak gerek.Şuan amazonda da iki kollu alet aynı fiyata denk geliyor.

• taurnas T kullanıcısına yanıt
    22000 nakite veriyordu 6 ay vadeli taksitte 24500 e geldi cihaz,başka bir yer 26000 istedi 6 taksite

• Mettzell kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine ulaşıp mail adresinin, vereceğiniz başka bir mail adresiyle değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

21500 e geldi amazondan slim aldım 18.500 e 6 taksit peşin fiyatına n11 den 3000 e peşin fiyatına 3 taksit aldım 2.kolu

• Tebrik ederim fakat ben arkadaşın yazdığı sırada ki amazon fiyatlarını aktarmıştım.

• Geldi benim alet, D&R çok geç kargoluyor. Konsol hala gelmedi, kargolanmadı bile.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • Sizce önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde çıkan oyunların ps5 için 30fps ps5 pro için 60 fps gibi çıkma ihtimali var mı boşuna 20k harcamak istemiyorum ekstradan.

• durumu bildirdim gelen cevaba göre bakacağım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 24 Kasım 2024; 23:8:59 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Nereden sipariş verdiniz hocam

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Mesajımda yazıyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Deneme amaçlı baktım satın alma ekranına kadar geldi hocam, vade farksız 6 taksit de var.

Satıcı Amazon dediğiniz gibi, alabilen kaçırmasın.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Benimde 30 yıl kol dr den geldi çok özenli kargolamışlar. 2 günde teslim ettiler. Vatan dan aldığım 30 yıl kol ise 4 günde geldi. Hız konusunda amazonu geçen yok.PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• Inferioress kullanıcısına yanıt

satıcı amazon ama bilkom garantisinden bahsetmiyor. Bilkom garantili mi?

• 
Sayfa: önceki 93609361936293639364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.