< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9360. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Çok mu abes bir soru oldu yıllık üyeliklere taksit yapıldığını ilk defa mı duydunuz :D :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende 20150 gözüküyor hocam
-
ps5 slim 2 kol ve dualsense şarj istasyonu almayı düşünüyorum. Fiyat olarak en uygun ve güvenilir nereden bulabilirim. Sahibindendeki konsol satıcıları güvenilir mi çift kolla fiyatı 21 civarında yurtdışı sıfır cihaz ?
-
Arkadaşlar merhaba. Konsolu bagaja atıp yurt dışından getiren oldu mu acaba sorun olur mu gümrükte? Diğer ay sonu akrabalar gelecek değerlendireyim dedim ama sorun olur mu olmaz mı bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana bu yaz bir arkadaşım getirdi tabi kutusu yoktu hiç bir sorun çıkmadı. Soran olursa kişisel cihazım derse yine geçer. Tabiki kutu olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar steelseries arctis nova 5 wireless kulaklığı playstation 5 için ayar yapmam gerekli ama hiçbir bilgi sahibi değilim. Yardım edebilecek arkadaş var mı? Fps oyun oynuyorum
Bu güzel bir taktik olmuş hocam aklıma yattı. :) Sorun çıkma ihtimaline karşı değerlendirebiliriz. Şahsi araçla gelmişti değil mi kendisi?
alınır mı ? 25k. 9 taksit bilkom.yoksa ithalat ps5 pro mu mantıklı ? ps4 pro dan geçeceğim.birde sessizlik aşırı muhim bunlar sessiz seri mi ?
amazon
Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu Bilkom Garantilihttps://www.amazon.com.tr/Sony-Playstation-Digital-Konsolu-Garantili/dp/B0CVB8CFB6/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1765OFIECKJOG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.bZxyZY_XydGNnAo9yazPtMue10UAN9eFJs3rKMJLTRNS0-z48L-bGWGY2OT6ZQZ_OH4DudapumjQuJrn6H8SOdw2fEEef2bQgGoC21P6ZjEK3-KqY2W8NG9W-a7mYEcx8tJLY5RGF4ZiqRMdqx-kehPgjvkEGMI7_9fPUxDCOl7tzzu8qCukICPDD81TmrdOl69zJDT-KN-S1Rf50OCPcUhLKsbcTNhmjMboKm4-kYZ_4bpI5O_Vk07MqRN4TFQ8CtXLb-pkuTH0qbCmF72DTvtiFPcKDBWvQpEPcXKz4s8.J2KBVhZuLo9tWJDqJVPQNpJX2SSrlr4gxmK0uZRv2yY&dib_tag=se&keywords=ps5+bilkom&qid=1732306419&sprefix=ps5+bilko%2Caps%2C134&sr=8-1
-
Benim Slim sesliydi de sesli sessiz seriler hakkında en ufak fikrim yok. Sattığımdan seri numarasını da bilmiyorum.
İthalat 20’e 9 taksit varsa tercih edilmesi doğru olur. Yoksa 3 ile sınırlıysa 9 taksitli Bilkom da olur. 6 taksit 20’e kadar yine ithalat daha iyi tercih olur. Bunlar galiba yeni bugün indirime girdi reklamını görmüştüm. Diğer siteleri de kontrol edin. Trendyol Maximum 9 taksit veriyordu.
Ps plus 1 yıllık paketlerde indirim yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 23 Kasım 2024; 0:2:20 >
-
Teklifi görmek için giriş yapın diyor, basıyorum, sayfa yüklenmiyor...
Edit: Abonelik yönetimine girince indirimi gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 23 Kasım 2024; 1:23:49 >
dualsenselere indirim geldi mi? bilkom garantili iyi galiba. nerden alayım sizce en uygun kaç tl?
Bilkom'un garanti desteği sıfır. O kadar önemseme.
-
nerden alayım o zaman sencequote:
Orijinalden alıntı: TheLuBuBilkom'un garanti desteği sıfır. O kadar önemseme.
bunların garantisi ne oluyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: Inferioress
Evet kendi aracı ile geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X