Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: webster21 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
188.803
Cevap
1.613
Favori
10.331.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 94379438943994409441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amerika'dan getirtebilirsiniz bir sorun olmaz, güç kablosunu değiştirip sorunsuzca kullanabilirsiniz. Kontrolcüyü yine PS5 Pro için alacaksanız farklı renklerdeki DualSense'lere bakabilirsiniz.

• Erhann57 E kullanıcısına yanıt
    Bu süper oldu bugün bitti üyeliğim hala devam ediyo hizmeti kullanıyorum inşallah dünün telafisi değildir 5 gün veriler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr. X kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hiçbir mantığı yok, işte oyun vererek arada insanların tepkisini düşürüyorlar

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Keyfi olarak herkese 14 şubat hediyesi olsun diye verdiklerini düşünmüyorsunuz herhalde değil mi?

• Keyfi olarak değil herhalde yapamadıkları işin mağdur edilen tüketiciye özür olarak verilmiş haktan söylüyorum 14 şubatla ne alakası var

Hocam "inşallah dünün telafisi değildir 5 gün veriler" yazmışsınız, PS Plus üyeliğinin 5 gün uzatılacak olmasının tam olarak ne sebepten dolayı yapılacağını düşünüyorsunuz? Sony'nin durduk yere PS Plus üyelik süresini uzattığını gördünüz mü hiç daha önce?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bi paylaşım yapılmış ona dayanarak söylüyorum benim üyeliğim bugün bitmesi gerekiyordu kullandığıma göre acaba verdiler mi diye düşündüm ona istinaden yazdım

Dünün telafisiPlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda Plus paketlere indirim gelir mi acaba

• onurs_k kullanıcısına yanıt

genelde 6 ayda bir indirime gidiyor mayıs ve kasım ayında

• 5 gün makul bir telafi, geçen aylarda yine 10 saat üstü kesinti olmuştu onunla birlikte 30 saat bir kesintiye 5 gün telafi hiç yoktan iyidir.

Ben açıkçası bi halt vermelerini beklemiyordum, çünkü ikidir açıklama yapma gereği bile duymayan bir şirketten bunu beklemiyordum.

30. yıl kutlaması adı altında sadece 1 tane dandik avatar veren bir yere göre büyük bir atılım kayıp telafisi.

• Konsolu uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum, alalı 1 yıl oldu nerdeyse. Dışarı tahliye edilen sıcaklık haliyle tv ye vuruyor, bir zararı olur mu?
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ters çevir. Hemen olmaz ama uzun vadede o üflenen sıcaklık etkileyebilir paneli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

Ters çevirme işini nasıl olur bilemedim, altta dikey stand var. Birde kablo girişleri yanda kalacak çok kötü gözükür.

Hocam cihazın o yönü ısı tahliyesi yaptığından fön makinesi gibi ısı verir. O kısmını ısıdan etkileneceğini düşündüğünüz elektronik eşya vs.’ye denk getirmemeye çalışın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • internet 1-2 gün kesildiğinde, önemli zamanlarda hatlar çekmediğinde, yemeksepeti tüm datamızı hackerlara !kaptırdığında da böyle sesiniz çıkmıştır kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 10 Şubat 2025; 1:23:45 >

60-70 derece havayı 2 3 saat tv ye vurmak zarar verırmı dıye mi sordun aga cidden

• encuni kullanıcısına yanıt

Sorun olmadı şimdiye kadar PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• onurs_k kullanıcısına yanıt

Bahar indirimleri gelir nisan başı.

• Dostlar avrupadan alınan ps5 garantisi ülkemizde gecerli oluyor mu? 1 sene geçerli olur diye duydum ama

• 
Sayfa: önceki 94379438943994409441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.