Amerika'dan getirtebilirsiniz bir sorun olmaz, güç kablosunu değiştirip sorunsuzca kullanabilirsiniz. Kontrolcüyü yine PS5 Pro için alacaksanız farklı renklerdeki DualSense'lere bakabilirsiniz. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9440. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu süper oldu bugün bitti üyeliğim hala devam ediyo hizmeti kullanıyorum inşallah dünün telafisi değildir 5 gün veriler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle hiçbir mantığı yok, işte oyun vererek arada insanların tepkisini düşürüyorlar
-
Keyfi olarak herkese 14 şubat hediyesi olsun diye verdiklerini düşünmüyorsunuz herhalde değil mi?
-
Keyfi olarak değil herhalde yapamadıkları işin mağdur edilen tüketiciye özür olarak verilmiş haktan söylüyorum 14 şubatla ne alakası var
Hocam "inşallah dünün telafisi değildir 5 gün veriler" yazmışsınız, PS Plus üyeliğinin 5 gün uzatılacak olmasının tam olarak ne sebepten dolayı yapılacağını düşünüyorsunuz? Sony'nin durduk yere PS Plus üyelik süresini uzattığını gördünüz mü hiç daha önce?
-
Bi paylaşım yapılmış ona dayanarak söylüyorum benim üyeliğim bugün bitmesi gerekiyordu kullandığıma göre acaba verdiler mi diye düşündüm ona istinaden yazdım
Dünün telafisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda Plus paketlere indirim gelir mi acaba
genelde 6 ayda bir indirime gidiyor mayıs ve kasım ayında
5 gün makul bir telafi, geçen aylarda yine 10 saat üstü kesinti olmuştu onunla birlikte 30 saat bir kesintiye 5 gün telafi hiç yoktan iyidir.
Ben açıkçası bi halt vermelerini beklemiyordum, çünkü ikidir açıklama yapma gereği bile duymayan bir şirketten bunu beklemiyordum.
30. yıl kutlaması adı altında sadece 1 tane dandik avatar veren bir yere göre büyük bir atılım kayıp telafisi.
-
-
Hocam ters çevir. Hemen olmaz ama uzun vadede o üflenen sıcaklık etkileyebilir paneli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ters çevirme işini nasıl olur bilemedim, altta dikey stand var. Birde kablo girişleri yanda kalacak çok kötü gözükür.
Hocam cihazın o yönü ısı tahliyesi yaptığından fön makinesi gibi ısı verir. O kısmını ısıdan etkileneceğini düşündüğünüz elektronik eşya vs.’ye denk getirmemeye çalışın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
internet 1-2 gün kesildiğinde, önemli zamanlarda hatlar çekmediğinde, yemeksepeti tüm datamızı hackerlara !kaptırdığında da böyle sesiniz çıkmıştır kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 10 Şubat 2025; 1:23:45 > -
60-70 derece havayı 2 3 saat tv ye vurmak zarar verırmı dıye mi sordun aga cidden
-
Sorun olmadı şimdiye kadar
Bahar indirimleri gelir nisan başı.
-
Dostlar avrupadan alınan ps5 garantisi ülkemizde gecerli oluyor mu? 1 sene geçerli olur diye duydum ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X