@ibo83 Teşekkürler. O halde 30 bin liraya güney kore'den pro mantıklı görünüyor. Zaten 30 bin lira üzerine değecek bir cihaz da değil. 30 bin liraya garantisiz Güney Kore cihazından alacağım sanırım. Güney Kore'nin voltaj priz derdi de yok, bizimkiyle uyumlu diye okudum. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9366. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
5 satış bilgisi yok mu?
-
Batum'da Carrefour alışveriş merkezinde ekstra 50-100 lari indirimler oluyor. Yazları Arhavi'de yaşadığım için sık sık Batum'a geçiyorum, seneye yine oralarda olacağım, istiyene getiririm diyeceğim ama iyilik yaparken salakça bir kavganın içinde olmaktan korkuyorum :)
-
Yeni Paylaşmışlardı hocam 65 Milyon olarak.
-
Getirecek biri varmı?
Mesela benim yiğenim yılbaşı Batum
Arkadaşım Tiflis'e gidecek.
2sinden biri işimi görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirecek kimse yok
Etrafta denk getirebilirsem.
-
-
İlgilenenlere 19.999 peşin fiyatına 6 taksit !!
http://https://www.turkcell.com.tr/pasaj/hobi-oyun/oyun-konsolu/ps5/sony-playstation-5-slim-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Linki var mı
Şu anda Almanya Amazon’da 359 Euro, KDV iadesini alabilirseniz 300 Euro -11.000 TL getirtebilirsiniz arkadaşlarınızdan.
Hocam merhaba Almanya’da tanış var 359 Euro’ya cihazı bana alacak ama Kdv iadesini nasıl nereden alacak?
-
Bu kişi size ps5 kargo yollayamaz.
Türkiye'ye gelirken havalimanı veya karayolu ile sınır kapısından tax-free noktasından fatura ile iade alacak.
Bazı görevliler kutu açılmaması bantlı olmasına çok dikkat ediyor..
Evet üstteki, yalnız Almanya’daki tanıdığınızın Almanya’da yerleşik(oturuyor ya da çalışma izniyle) olmaması sadece turistik amaçlı orada olması gerekiyor. Eğer öyleyse KDV iadesini alabilirsiniz.
Aralık 2024 İçin PlayStation Plus Oyunları
-It Takes Two - PS5/PS4
-Aliens Dark Descent - PS5/PS4
-Temtem - PS5
Blog : https://blog.playstation.com/2024/11/27/playstation-plus-monthly-games-for-december-it-takes-two-aliens-dark-descent-temtem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 27 Kasım 2024; 20:14:23 >
-
Bu şekilde olmuyor malesef. En iyisi 359euroya aldırayım bitsin bu çile. 13kya geliyor bu şekilde de.
Herhalde tanıdığınız yılbaşında Türkiye ye gelecek.
Ürünü size teslim edecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Kasım 2024; 20:14:49 >
-
Ben bu hafta en dip fiyattan bulduğunu al dedim. Gelirken getirirsin artık ne zaman gelirse. Trde ithalatçı garantililer bile 20kdan başlıyor o yüzden 13kya Almanya’dan mantıklı geldi.
It takas two güzel oldu almayı düşünüyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X