Evdeki internet üzerinden PSN e bağlantı sağlayamıyorum cihaz fark etmeksizin. Mobil internet ile bağlanıyor :) böyle saçma bir durum yaşayan oldu mu ya.. Operatör TT edit : VPN ile açılıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 27 Kasım 2024; 20:52:6 > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9367. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ps5 almanyadan aldırdım, arkadaş getirecek. Olduğu gibi kutusuyla getirsin mi yoksa kutuyu orasa bırakıp içeriği valizine mi koysun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki nesiilere göre düşük kalmış. Önümüzde bir 6 yıl daha satarsa PS3'ü geçer gibi.
-
Aylık oyunlarda iş yok da klasikler iy olmuş. Sly 3 herhalde Türkçe.
-
1 - 2 Yıl içinde 85 - 90 Milyonu görür gibi duruyor. Bekleyip görelim hocam. :)
-
ps5 diskli ilk seri fat kasa, hiç tamir görmedi. hiç cd de takmadım disk sürücüsüne full dijital oynadım. kutusu ve 1 kol ile ikinci el ilana kaçtan koymak makul olur acaba? piyasayı takip eden varsa adil fiyat sizce ne olur?
-
Merhaba herkese
Bilkom distribütör olmadan önce Eurasia garantili aldığım gamepad bozulduğunda buna da bilkom bakıyor mu garanti için nasıl bir yol izlemem gerekli? Teşekkürler şimdiden
Sıfırı Garantili fiyatı 21.500 hadi 22.000 olsun.
Garantisi devam ediyorsa 15.000₺,
Garanti bittiyse 10-12.000₺ maximum ederi.. başkası isterse 25.000 yazsın isterse 30.000
Ürünün önce sifirina bakmak gerek garantili kac tl.
Daha sonra sizdeki garanti bitti mi devam ediyor mu? Ona göre fiyat ortaya cikar .
İster cd takıp oynayın ister oynamayın.
Cihaz açılınca 300 kez disk sürücü çalıştı diye yazmayacak!!
Sizin açıklama araba satıyorum sigara içilmedi küfür dahi edilmedi gibi birşey olmuş .😅😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 28 Kasım 2024; 9:19:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoğu düşmüş bile :)) 32 tek tük vardı 31.750liler gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık ps5 pro düşme vakti.
Yurtdışı 30.000 Türkiye 50.000 resmen vergi ve komisyon nedeniyle 2 cihaz parası
Hatta Karadağ vs gibi yerler de 27e alanlar varmış vergi iadesi ile
20% kdv iade oranı baya iyiymis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben, 4 yıllık cihazı 13 bine verdim geçen hafta. Sıfırı 18.500 TL 'ye satılıyordu zaten.
-
Sızıntı yapan eXtas1stv'ye göre Forza Horizon 5, PS5'te piyasaya sürülmeye hazır. Lansmanı sadece biraz ertelendi.
-
Horizon, Palworld, Monster Hunter vs. karışımı bir oyun olmuş. :))
-
mantıklı bu fiyatlara yazarım ben de sağ olun.
-
Hocam bu Tehnomax Karadağ'da değil miydi? Siz de mi oradan alacaksınız?
-
Şu gürültülü çalışan fanı olmasa, ps5 slim en iyi fiyat-performans konsolu.
Hocam bence abartacak kadar bir sesi yok ya, kulağımın dibinde duruyor makine ama yine rahatsız edici değil. Bilgisayarım çok daha fazla ses çıkarıyor masanın altında olmasına rağmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X