Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: [_AlucarD_] , [_AlucarD_] Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
188.440
Cevap
1.609
Favori
10.301.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93679368936993709371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Disk sürücüsü farkı var mı ki uyumlu değil mi ikisi de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Ayni şekilde pro için olanda normal ps5 ile uyumlu değildir. Ölçüleri tam olmayabilir!!

Fakat şurada açıklamada ps5 pro dahil demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 28 Kasım 2024; 16:47:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanya'da Dubai'de 359€'ya düşmüşken (459'dan) Türkiye'de neden hala en düşük 18.500'e satıyor bunlar.

• Steelseries kulaklık ile bluetooth üzerinden bağlayan var mı? PC için aldım kulaklığı ama ps de uyumluymuş. Fakat bir türlü bluetooth bağlantısını kuramadım. Listede 2 adet gözüküyor ikisine de bağlanmıyor. Var mı benzer sorunu yaşayan?

• pirate19 kullanıcısına yanıt

Kulaklığın modeli nedir hocam ?

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    Steelseries Nova Pro wireless

Dac pcde diğer odada. O nedenle bluetooth üzerinden bağlayayım dacı taşımayayım dedim. Iphonea sorunsuz bağlandı. Pcde zaten dac var.

Slimde ise bluetoothtan ekle diyorum listeye 2 tane düşüyor.

Biri tanımsız gibi gözüküyor onda bağlantı koptu ya da başarısız oldu uyarısı veriyor. Tanımlı olanda ise anahtar iletişim keyi hatalı vs gibi birşey diyor.

İki tane çıkması bence esas problem. Ama nasıl çözeceğim bulamadım. Dacı oda oda taşımak istemiyorum sonuçta kablosuz diye aldım. Iphone gibi olacak sandım ama sıkıntı var gibi.

Hocam o kulaklığı bende daha önce kullandım yanlış bilgi vermem istemem ama benim bildiğim kadarıyla Ps5 tarafında bluetooth ile kablosuz kulaklık kullanılmıyor dac ile bağlamak zorundasınız.

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece sizden duydum uyumsuz diye hiç sanmıyorum. Alt kapakların ölçüleri tüm slim ve pro için aynı ölçüde.

Biliyorum Bluetooth neden bağlanmadı sorunuzun yanıtı bu değil. Ancak bence kısa bir usb kablosunu da PS üzerinde bağlı bırakın. PS'te kullanacağınız zaman doc'ı o kabloya bağlayın olsun bitsin :) 2.4ghz ile bluetooth arasında hem ses kalitesi hem de hızı açısından ciddi fark olur. Kulaklığın da hakkını vermiş olursunuz :)

Bir de yukarıda yazdığı gibi PS5'e Bluetooth ile bağlamak için PS5'in paşa gönlünün onu kabul ediyor olması lazım. a.k.a trusted devices, licence issues vs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 28 Kasım 2024; 17:14:4 >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    O zaman tersini yapacaz mecbur. Pse dac takıp pcden bluetooth. Tamam teşekkürler

• Rica ederim hocam.

• sirphoenixx kullanıcısına yanıt

Türkiye'de yaşadığımızı unutuyorsun hocam bizdeki bilkom indirimleri böyle..

ayrıca spotta satılan 18,5 olan slimler zaten dubai gibi yerlerden indirimli alınanlar dip fiyat yani. yılbaşı sonrası yeni gelen vergi ile baya yukarı çıkacak fiyatlar

Usb aparatı ile kablosuz kullanıyorum ben arcris 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLScOrPioN -- 28 Kasım 2024; 17:14:59 >
  • hEro_ kullanıcısına yanıt
    İkisi farklı odalarda mecbur aleti bir yerde bırakıp diğer odada bluetoothtan gitmek lazım. Tak çıkar çok uğraşmak istemiyorum.

• HeLLScOrPioN H kullanıcısına yanıt
    Bende aparat var mı bilmiyorum bi kutusuna bakayım. Dac var bir iş bir de oyun pcsine bağlı. Psde de kullanayım dedim salonda hanım uyuyordu. Bluetooth bağlayacak gibi oldu ama bağlamadı tam olarak. Bi size sorayım dedim. Dac olmadan çözümü yok sanırım

Ben hep dubaiden alıyorum. Eşe dosta da gelirken hep ordan getirdim. Fat ve slim aldım sorunsuz kullanıyorum. Haftaya tekrar gidip geleceğim herkesi cihaz sahibi yaptık isteyen yok artık 😂

• HeLLScOrPioN H kullanıcısına yanıt
    Ankaradaysanız ben isterim😁

Maalesef istanbuldayım 😊

• Ben Almanya’dan 359eu slim dijital+2.kol 50eu+20eu şarj standı toplam 430euro verdim. Getiren arkadaşıma euro gönderecem ama onun banka Kuveyt Türk ve euro olarak gönder diyor. En uygun yollu ne üzerinden gönderebilirim?

• emrekesk1n kullanıcısına yanıt

Normal ps5 (Fat) ile Slim farkı varmış sadece.

Yani bunu alıp Slim kullanıp ilerde ucuz ps5 pro Dijital alırsanız aynı aksesuar onada takabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 93679368936993709371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.