Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pikselman , encuni Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.439
Cevap
1.609
Favori
10.300.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93699370937193729373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim psn aboneliğim vardı ve ben 1.449,99 TL ye aldım. ama herkeste böyle mi bilmiyorum.

• PlayStation - The Concert Trailer

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/theconcert/ Immerse yourself in a groundbreaking live music event that brings the most iconic gaming soundtracks to life. PlayStation | The Concert will transport you into the epic worlds of God of War, The Last of Us, and Horizon franchises, Ghost of Tsushima, and many more. Experience a stunning fusion of multi-layered visuals, immersive surround sound, and an all-star ensemble blending classical and modern instruments. The legendary scores from composers like Gustavo Santaolalla (The Last of Us), Joris De Man (Horizon), Ilan Eshkeri (Ghost of Tsushima), and Bear McCreary (God of War) will reach new heights in a deeply immersive live concert experience. Don't miss this extraordinary opportunity to experience the stories of these beloved games like never before. #playstation #ps5 #ps4
    https://www.youtube.com/watch?v=RMIueGVkN4w
  • Round8, Lies of P DLC'si 2025'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

Kaynak : https://www.ebn.co.kr/news/articleView.html?idxno=1644423

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    Ps storeden sipay ile alışverişlerde %10 iade var her ay. Ay sonuna geldik malum. Bu ay fc25 alacağım(1300tlye gelecek) Bir sonraki ay ise ps essential(1000tlye gelecek)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yigit296 Y kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler fiyat iyi gibi kırmızı da aynı fiyatmış yeni üyelik açtım 250 lira indirim vermedi. satın aldım ama bilkom garantili mi belli değil bilkom garantililerle aradaki fark 600 lira. takistle alınca ayda 100 lira fark ediyor. emin olamadım iptal ettim.

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    Psn abonesine de aynı fiyatsa abonelik almanın ne avantajı var o zaman?

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen değil. Çünkü bir kaç hafta evvel PS5 almak için araştırırken yine Turkcell'in sattığı PS5'e denk gelmiştim, fiyatı falan uygundu. Ama sonra bir baktım ithalatçı garantiliymiş. Turkcell'in böyle satış yapması çok garip gelmişti bana.

Ayrıca kol için yorumlarda da sıkıntı var. Açık geldiğini falan yazmış alanlar hep.

• razzPoker kullanıcısına yanıt
    gördüm o da etkili oldu iptal ederken

KASIM250 şeklinde yazdığınıza emin misiniz? Büyük harf duyarlılığı var. Kendi hesabımda kullandıktan sonra kardeşimin telefonuyla yeni üyelik oluşturup onda da kullanabildim bu şekilde. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bazı sıkıntılı yorumları gördüm ama denemek istedim şahsen çünkü her yerde fiyatı 800 lira pahalı. Üstelik farksız 6 taksit de epey iyi oldu. Bakalım, yarın teslim edilirse yorum yaparım.

• yigit296 Y kullanıcısına yanıt
    arkadaş nasıl kullanıldığı hakkında bilgi vermemiş ben otomatik çıkacak sandım neyse iptal ettim bir daha kullanamam heralde

Tekrar kullanabiliyorsunuz ancak fiyatı artırmışlar. Neyse aklınızda bulunsun, başka bir şey satın alırken kullanırsınızPlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• sodostre kullanıcısına yanıt

teşekkürler faydalandım.

• Merhabalar daha önce witcher 3 ü başka bir platformda bitirmiştim ama dlcleri oynamamıştım şimdi Ps e yüklesem direk dlcleri oynama yoku var mı yeni bir oyuna başlamadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci6 İ kullanıcısına yanıt

Var hocam doğrudan başlayabilirsiniz.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam Ps deluxe de olan uygun mu peki

Rica ederim, o düz sürüm hocam size complete edition lazım.

Şansınıza indirim de şu an;

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4497-PPSA04021_00-0000000000GOTY11

Onda sadece ana oyun var diye hatırlıyorum.

• Teşekkürler hocalarım

• Bilkom garantili 30'dan 25.5'a düşmüş satıcısı Amazon.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |amazon
    Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu Bilkom Garantili
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CVB8CFB6/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 0:15:2 >
  • 
Sayfa: önceki 93699370937193729373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.