Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: delicoder , rock steady , rock steady Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
188.623
Cevap
1.609
Favori
10.318.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 93719372937393749375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de ALB Bilişimden aldım sıfır 18.5 a üzerinde hiç çizik yoktu. Satıcı var, satıcı var. Yalnız, ben coşmadım elbette. :) Aldık, almayan arkadaşlara da önerdik çoğu kişi aldı sıkıntısız kullanıyor. Hatta içinden ayak çıkmamıştı. Aradım, anında gönderim sağladılar.

Kullandığınız kelimeler hoş değil bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

lafım size değil dediğim gibi sorunsuz alışveriş gerçekleştiren vardır elbet. ama oranı nedir? kaç kişi böyle mağdur oldu? bilebiliyor muyuz hayır.. bu tarz firmaların ustaca kullanılmış ürünleri sıfır gibi sattığını paketlediğini de unutmayın derim. bu işte usta olmuş durumdalar :) sıfır sandığınız ürün sıfır olmayabilir. refurbished olmadığını nerden bileceksiniz? çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 30 Kasım 2024; 14:51:5 >
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Konsol gayet temiz ben isinmadan kaynakli.oldugunu dusunuyorum bi sivi metsl die bisi varmis onla ilgili skinti olabilir

• Vatal V kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi her satıcı da farklı oluyor. ALB Bilişim iyi bir esnaf gördüğüm kadarıyla. Satış sonrası tutumları da olumluydu. Böyle olunca içim rahat oldu. Bilkom garantili alsak, hem pahalı hem de Eurasia zamanları gibi kaliteli bir hizmet alınmayacağını düşünüyorum.

Bu tarz şeyler her sektörde ve üründe başınıza gelebilir. Bugün, sıfır araç alacak müşteriler göçüklü çizikli araçlarla karşı karşıya kalıyor. Sözde sıfır işte. Şans da lazım elbette. Türkiyede bunları düşünerek yaşamak zor tabii. Benim cihazda çizik yok bir şey yok tertemiz. Kullanıyorum, gerisini düşünmedim.

• sukrullex kullanıcısına yanıt

tabi ki teknoloji şans işi sıfır bilkom garantili ürün de problemli olabilir. garantisi yok..

zaten ithalatçı garantili ikinci el temiz ürünler de o fiyatta piyasada.. ikinci el bile olsa bi zararınız yok en azından taksitle aldınız. öyle düşünmek lazım.

benim lafım şuna ithalatçı garantili ürünleri sıfır piyasa fiyatı olarak düşünmemek gerek. bu alışverişlerde arkadaş gibi mağdur olma ihtimaliniz yüksek. şans işi tamamen. çoğu firma piyasadan temiz ürün toplayıp sıfır ürünmüş gibi paketleyip satıyor. ya da iade edilmiş, açılmış kullanılmış ürünlere aynı şeyi yapıyor. bunu bilerek alıyorsanız sıkıntı yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 30 Kasım 2024; 15:9:42 >
  • Ps'ten bağımsız bir ürünün sıfır olup olmadığından emin olduğumuz tek satıcı Amazon'un kendi sattığı ürünler sanırım. Eğer gelen ürün iade ürün ise kutuda "LPN" ile başlayan bir etiket oluyor. Buradan anlayabilirsiniz. Başka da bunu yapan firma bilmiyorum ben. Nereden alırsanız alın iade ürün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 30 Kasım 2024; 15:28:45 >
  • mhmthntr kullanıcısına yanıt

Olduğu gibi kutusuyla getirsin sorun olmaz , kapalı kutu halde. Ben de Almanya'dan tanıdığa getirmiştim.

• cori3535 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Binek araçla gelecekmiş haftaya bakalm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatal V kullanıcısına yanıt

Şuan en güvenilir nerden alınabilir ps5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt

16-17k eder piyasası zaten sıfırı 19,5

• Merhaba arkadaşlar akşamları çocuğum uyuduğu zaman oyun oynaya çalışıyorum fakat sessiz oynamak zevk vermiyor aşırı pahalı olmayan kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum fakat her kulaklık uyumlu olmuyormuş diye yorumlar okudum ps5 slim için sizlerin tavsiye edebileceği kulaklık var mıdır

• ruhhastasi kullanıcısına yanıt

Ben de benzer durum için geçici olarak bluetooth kulaklığı tvye bağlayarak çözdüm durumu. Elinizde mevcutsa ve tv destekliyorsa yeni kulaklık alıncaya kadar çözüm olabilir. Tabi PS'ye bağlamak kadar performanslı olmaz ama ben rekabetçi oyun oynamadığım için işimi çok güzel çözdü.

• canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Bende de kablosuz kulaklık var ancak ne TV'ye, ne ses sitemine (BT yok) ne de ps5'e baglayabiliyorum, illa aparat almak gerekecek, can sıkıcı...

• Aşağıdaki kulaklıklar ps5 ile çalışıyormu boşunamı almış olurum

Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan.

Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan.

Doğrudan bluetooth ile sadece lisan anlaşması olan ürünler bağlanıyor hocam, ne yazık ki hepsi olmuyor.

Fiyatı nispeten uygun bir kaç ürün baktım.

İndirimde şuan yoksa 5000liraya yakın fiyatlar var.

https://www.teknosa.com/hyperx-77z46aa-cloud-iii-kirmizi-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-p-125349441

Bu kendi resmi ürünü zaten hocam bilirsiniz, şuan en uygun olan fiyat seçeneği bu yoksa farklı renkleri de var ve resmi distribütör garantili.

https://www.gaming.gen.tr/urun/505106/sony-pulse-kablosuz-kulaklik-gri-kamuflaj-resmi-distributor-garantili//

Bu ürünün yorumlarına baktım, genel olarak herkes memnun, fiyatı da indirimde.

https://www.syd.com.tr/urun/rz04-03980200-r3g1?srsltid=AfmBOoqEAQwvVsXOZ_ti6nGSA-LmlmRVHIF2XMck4Ya83zsEt8wKblrx

Son olarak fiyatı uygun ama kablolu bir ürün tavsiye edeyim, bende kullanıyorum memnunum, mükemmel bir performans beklenmez ama f/p denebilir.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C14GFQL8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_BHSFRSJQTWTPCQ8EQ2S7&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_BHSFRSJQTWTPCQ8EQ2S7&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_BHSFRSJQTWTPCQ8EQ2S7&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Evde telefon kulaklığınız varsa kola takıp oynayabilirsiniz. Bende kablosuz kulaklık var ama bazen telefon kulaklığımı takıyorum

• İkinci el fiyatıyla ilgili:

1000 serisi, 3.5 yıllık diskli Fat'i 14500'e sattım. Kutu ve içeriği tamdı, ama garantisiz ve tek koldu. ( İlan link )

Birkaç günde, hızlı satıldı. Alan kişi, denemeyi veya video istemeyi geçtim, kutu içeriğine bile bakmayacaktı. Ben kendim gösterdim  Yani biraz bekleyip 15k küsüre de satılabilir.

Düzgün, detaylı ve güven veren bir ilan açınca, temiz cihazlar düzgün fiyata gidiyor.

Sıfır fiyat referansı olarak, spot'taki Slim cihazları almak hatalı olur. Hem piyasa tam spot'a göre şekillenmiyor, hem de Fat'leri Slim'e tercih edenler olabiliyor. (Görüntüsü ve fanın sessizliğinden dolayı. Nidec fanlı Fat'ler hariç.)

Tabi Türkiye şartlarında, sadece Bilkom fiyatına göre de belirlenmez. Ama ilanınızı, ne olduğu belirsiz spot cihazlara göre açmayın derim. İstanbul dışı şehirlerde, online alacak olanlar için Spot sıkıntılı bir olay. Satıcı - dükkan önemli.

Zaten PS5'in alıcısı çok. Özellikle büyük şehirdeyseniz, fazla düşünmeden alıp geçen bir sürü kişi çıkar. Konsol kullananların çoğu o zihniyette. PC parçası satar gibi düşünmeyin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Aralık 2024; 17:1:45 >

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Sağolasın arkadaşım senin yazdıklarından sonra birkaç mağazaya gittim ve HyperX Cloud 3 Wireless aldım teknosanın fiyatı baya uygundu teşekkür ederim

Rica ederim, iyi günler de kullanın.

• garanti bankası için iyi taksit yapan garantili dualsense alabileceğim bir yer var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 93719372937393749375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.