Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.438
Cevap
1.609
Favori
10.300.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 93709371937293739374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konudan biraz bağımsız olacak ama, daha önce bu tarz problem yaşayan dostlar var ise fikir almak isterim. Ben Amazon'dan 16 Kasım'da PS5 Digital Sürüm almıştım. Ürün kullanılmış ve konsol çizikler içinde gelmişti. Dolayısıyla hemen iade ettim ve 18 Kasım'da Amazon ürünü teslim almış gözüküyor. Önce İade Onayı tarihi 26 Kasım'dı , Daha sonra 28 Kasım olarak güncellenmişti, Şimdi ise tekrar 30 Kasım'a atmış. Amazonla görüşmelerimde yoğunluk var vs. deniliyor. Takip ediyoruz vs gibi komik cevaplar veriyorlar. Şikayetvar üzerinden talep oluşturdum. Henüz geri dönüş olmamış. Kart Ekstrem gelecek ben bu zavallı satıcı ve gamsız amazon yüzünden bu ürünün taksitini ödemek durumunda kalacağım bu beni rahatsız ediyor. Sizce bu durumda ne yapılabilir. Hani bu amazon çok güvenilirdi. Sizce 18 Kasım'da iade için teslim aldıkları ürüne 30 Kasım olmuş hala iade onayı vermemeleri nasıl açıklanabilir. Bu konuda ne yapılabilir?

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Njord- -- 30 Kasım 2024; 1:4:36 >

• Njord- kullanıcısına yanıt

Amazon kendisimi satıyor yoksa

Amazon da satış yapan abc ticaret gibi bir yer mi?

Önemli olan bu.

Kasım kampanya ayı olduğu için yoğunluk gerçek ve normal.

Asıl sıkıntı yine iade ürün gelmese bari!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Gönderici Amazon

Satıcı Esse Teknolojiydi.

Ben ürün'ü amazon'a iade ettim ve ücret iadesi bekliyorum.

Öğrenmek istediğim 18 Kasımda amazon iademi teslim almış ve bugün 30 Kasım oldu hala neden bu ürünün iadesine onay verilmiyor.

Aslında mesajımda ve görsellerde detaylıca belirttim ama, siz gözden kaçırdınız sanırım.

Siz benim yazdığımı anlamadınız.

Amazon satıcı olsa, Amazon kendisi satsaydi gönderimi kendi yapsaydı şimdiye iade gelmişti.

Ister para ister baska ürün.

Amazon bunu sizden alıp Esse teknoloji bilgi verip ürünü yolluyor .

Gecikmesi satıcı nedeniyle ve kampanya dönemi olduğu için. Iade onaylanır sorun olmaz ama gelmesi gecikecek bu satici kaynaklı.

Siz esse teknoloji Telefon ile arayıp.amazoj üzerinden aldığınız ürünün siparişini yada iade nosunu verip

Onların hızlıca iade onay vermesini sağlayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 30 Kasım 2024; 3:0:46 >

Burada amazon.com.tr yüklenici durumunda. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir. Amazon burada ücreti ödemekle yükümlü. Yoğunlukmuş, satıcıya ulaşamamışmış bu alıcıyı ilgilendirmez. Tüketici hakem heyeti başvurusu için hazırlık yapın ne olur ne olmaz. Amazon Türkiye ye bu olay hiç yakışmamış. Üzüm üzüme baka baka diğerlerine benzeyecekler bunlarda herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 30 Kasım 2024; 4:53:30 >
  • cassX kullanıcısına yanıt
    Bilkom garantili olması...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rock steady kullanıcısına yanıt
    İkiside bilkom ama cd li olması dışında farkı yok değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sizin paylaştığınız linktekinde ek olarak disk sürücü var. Kullanırım derseniz eğer 1000 lira fark verilip bu alınabilir.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

18.500 TL olanlara göre farkını soruyorsunuz zannettim...

• Arkadaslar Ps5 kendilginden kapanmaya basladi, yeniden acmaya calistirdigimda acilmiyor ancak fisini cikartip takinca tekrar aciliyor,dun 4-5 saat skinti cikarmadi sonra kapandi tekrar actigimda 1 saat sonra kapandi bugun 30 dar dakka arayla kapandi, sizce neyden kaynaklaniyor olabilir elektrik fisini degistirdim, acaba fandan kaynakli isinmadan dolayimi kapatiyor kendini basina gelen varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 30 Kasım 2024; 13:3:15 >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Isinmadan dolayi kapansa isinma uyarisi verir. Yine de kapagi cikarip calistirirken fan donuyor mu diye bakmak lazim.

• Arkadaşlar slim 1 TB açılmamış yurt dışından gelmiş 18kya buldum. Fiyat için ne diyorsunuz, piyasanın baya altında gibi?

• saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Evet fan donuyor 4 yildir sorun yoktu 1 haftadir kendigilinden kapaniyor fisi takip cikarinca tekrar aciliyor,acinca tekrardan yapilandirma yapiyor cslisiyor sanirim boyle devam ederse yakinda konsol acilmicak :)

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Konsolun bence derin temizlige ihtiyaci var. Ozellikle heat sink bolgesi. Elektrikli supurgeyle tum tozlari falan cekmeye calisin duzelir

• Arkadaşlar, trendyoldan alınma İthalatçı garantili Ps5 Slim Dijital daha 4 aylık. 1 kol + ps5 slim e uygun stand ile birlikte sizce satılsa kaça koyulmalı ?

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat ama slimlerin hepsi de 1tb değil mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 93709371937293739374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.