Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
187.718
Cevap
1.613
Favori
10.252.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 93729373937493759376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En fazla 3 taksit oluyor kol için, vatan bilgisayardan 3700e şuan indirimde
    1-2 güne indirim bitiyor
  • 300-400 liraya alırdık şu kolları. 😑
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    Kol parasına neredeyse makineyi aldık zamanında, good old days…
  • basis35 kullanıcısına yanıt

Hocam siz epey bir geçmişe gittiniz yalnız PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 

• sarppy kullanıcısına yanıt
    "Eski Türkiye'ye" diyelim 😁
  • Ps plus extra kataloğuna gelen oyunlar katalogdan geri çıkartılabiliyor mu arkadaşlar? İndirmiş olduğumuzda oynamaya devam ediyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap_ -- 2 Aralık 2024; 10:21:20 >
  • arkadaşlar merhaba. Bu ürün tam olarak ne işe yarıyor ? bu ürün ile herhangi bir bluetooth kulaklık ps5'e bağlanabilir mi ? galaxy buds 2 var bende. online oyun oynamıyorum. o nedenle gecikme, mikrofon vs önemli değil benim için. gece evi rahatsız etmeyecek bir şekilde kullanayım yeter. 2.4 ghz adaptör ile bağlanan razer ve anker ürünleri da var ama elimde kulaklık varken ve rekabetçi oyunlar oynamadığım için de ekstra kulaklık masrafına girmen istemedim.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |gaming.gen.tr
    Sony PlayStation Link (Resmi Distribütör Garantili)
    https://www.gaming.gen.tr/urun/505062/sony-playstation-link-resmi-distributor-garantili/

Ya da almam gereken ürün bunlar mıdır ? bu veya başka kullandığınız ürün varsa tavsiye eder misiniz.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |amazon
    UGREEN USB C aptX 5.3 Bluetooth USB Ses PS5/Switch için Bluetooth Dongle Handsfree Bluetooth Adaptörü PC için Bluetooth Stick Windows/macOS için, Tak ve Çalıştır (Yalnızca Ses)
    https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Bluetooth-Handsfree-Adapt%C3%B6r%C3%BC-%C3%87al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r/dp/B0D7CKV1J8

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |amazon
    UGREEN aptX 5.3 PS5/PS4/Switch/PS4 için Bluetooth USB Ses Pro Dongle Eller Serbest Çağrı PC için Bluetooth Adaptörü Windows, macOS için Bluetooth Stick
    https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Bluetooth-Serbest-Adapt%C3%B6r%C3%BC-Windows/dp/B0CCT75PK2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 2 Aralık 2024; 9:56:41 >

• Benim kollardan birisi drift mi nedir onu yapmaya başladı. İstanbul' da bunu nerede tamir ettirebilirim. Malum garantisi bitti cihazın.

• Arkadaslar ps5 fat kasa icin fan onerisi olan varmi,daha once cinden alinan fanlar vardi sanirim,alip kullanan varmi
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Cyber Monday bugün güzel indirimler başlar inşallah
  • Sony, PlayStation 30. Yıl Dönümü Pazarlamasını Başlattı.

• Beyler ps5 KSA versiyonu bizde kısıtlamasız sorunsuz çalışır mı ?
  • Marvel's Spider-Man PlayStation'a 3,8 Milyar Doların Üzerinde Gelir Sağladı!

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Küçük şehirlerde ikinci el satış baya sıkıntılı, yurt dışı slim diskli kasa 2 kolla beraber 19 a satamadım, yazan da yok pek. Adam 15k teklif veriyor, zaten kolun biri 2500 desek adam diskli slim cihazı 12.5 e getirmeye çalışıyor,

• ahbap_ A kullanıcısına yanıt
    Aylık verilen oyunlarda psn üyeliğin devam ettikçe oynarsın ama deluxe/extra kataloğunda oyunlar, katalogdan çıktığında indirmiş olsan bile kenarda kilit işareti çıkar ve oynayamazsın.
  • PS5 Slim için UFO dedikleri fan sesinden müzdariptim. Aliexpressten Foxconn üretimi fan sipariş geçtim. En sessiz versiyon o deniliyor. İçerisinde NMB üretim fan gelmişti oyun içindeyken whine dediğimiz ses geliyordu. Elime ulaşıp kullanınca deneyimleri aktarırım.
  • jymz___ J kullanıcısına yanıt

Peki ne sıklıkla oyun geliyor ve katalogda ne kadar süre duruyor aşağı yukarı? Plus extra üyeliği aldım da bilmediğimden öğrenmek istedim.

• PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

https://x.com/bpthaber/status/1863524710698373462/photo/1

Sanırsam vergiden dolayı akq hukumet bu işede el attı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 2 Aralık 2024; 14:46:13 >

• 
Sayfa: önceki 93729373937493759376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.