< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9375. sayfa)
-
-
Açıkçası gündeme gelirse devamı gelir. Kişisel elektronik getirme 500 euro altıydı ama gümrük de dikkate alınmıyordu. Bunla alakalı bir girişim gelirse şaşırtmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba, Slim Cd'siz versiyon konsolun hafıza kapasitesini arttırmak istiyorum. Hangi SSD yi tavsiye edersiniz? 2 TB eklemek istiyorum Uygun olan veya kullandıgınız urunler nelerdır.
-
Ps store ön siparişteki oyunlara bakayım dedim neler var diye oyunlar olmuş 3bin 4 bin tl arasında fiyatlar aşırı uçmuş benim için ps devri bitti malesef bu fiyatlara oyun alabilen varsa helal olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
takipteyiz
-
Fanın ortasında yıldız ve altta D2 yazısı var. Delta fandır.
Slim'lerde:
Foxconn ve Nidec sessiz
Delta ve NMB daha sesli
Tabi modele göre de değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Aralık 2024; 16:41:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet zaten sesli ama rahatsız ettiğini söyleyemem, sadecr arada cw yapıyor o kadar
Xbox tarafında da durum aynı hocam, yeni çıkan yada çıkacak oyunlar hep pahalı.
İndirim zamanı bütçeye göre arşive oyun atmak en mantıklısı, Xbox tarafında güzel bir arşiv yaptım ama kızım daha çok Ps oyunlarını sevdiği için şimdi Xbox'ı satıyorum.
Delta bu. Ses yoksa değiştirmeye gerek yok.
Ses hafif var da yinede değiştirmeye gerek yok bence
30th Anniversary | Thank You
PlayStationyoutubeVideo description: For the past three decades, we've shared an incredible journey, building stories and shaping experiences together. Along the way, we've found adventure, laughter, and lasting memories that go far beyond any one moment. We've forged new friendships and redefined what gaming is all about. Thank you for being part of this journey — we couldn't have done it without you. #playstation #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #ps3 #ps2 #30thanniversaryhttps://www.youtube.com/watch?v=KkmonzpHVRg -
-
Sınırlı bir süre için PS5 tasarımının bazı kısımlarını en sevdiğiniz Playstation nesline göre değiştirebilirsiniz (Ses ve Temalar!)
PlayStation'ın 30. Yıldönümünün bir parçası olarak, PS5'in açılış sesleri ve önceki nesil PS1, PS2, PS3 ve PS4 temaları da dahil olmak üzere PS5'in başlangıç ve arka planının bazı bölümlerini değiştirebilirsiniz.
*"Sınırlı bir süre için”
Video :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Aralık 2024; 18:48:58 >
-
Önemli olan mutlaka üzerinde ısı yalıtımı (kalkanı) olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 2 Aralık 2024; 19:33:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beğenmemek mümkün mü?
-
Keşke sınırlı olmasaymış.
-
Yalniz resimdeki konsol nintendo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X