Piyasası zaten 20.000 di 18.000 iyiydi. Biraz daha insin derken 15-16.000 inemezdi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9377. sayfa)
-
-
Zaten 18.500Tl lik fırsatı kaçırdım sepetteyken ürün. Daha da düşmesini beklemiyorum zaten ama yukarısını da vermek istemeyip bekledim. Sanırım ocağa sarkmadan almak lazım.
-
Ara ara amazonda oluyor indirim hocam takip etmek lazım. Sanırım bu aralar 20-21 bandına yerleşti. Bu arada 4 aylık slim cihazımı satıyorum ilgilenen olursa ilanda
-
Geçen ayın 11 inden beri saat başı bakıyorum alb satıcısının ürünlerinden memnun kalan arkadaşlardan sonra. Sanırım yeni yıl ile birlikte dahada zamlanacak.
-
Ankara'da Japon oyuncak gibi tanınmış güvenilir spotçular kimler? Ps5 pro için fiyat soruşturacağım. 30a kullanıcıdan yurtdışı sıfır ama garantisiz mi, 35+ spotçudan sözde garantili mi karar veremedim.
Bir yandan 30+ ödemeye değmeyecek bir cihaz (bana göre). Diğer yandan gelir bir sorun bizi bulur 3-5 bin lira için riske atmayayım diyorum. Bu şekilde haftalar geçti :)
Edit: Pardon Pro konusu diye yazmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 3 Aralık 2024; 16:15:30 > -
PlayStation Partner Awards Winners!
-
30. yıl kontrolcüsü bekleyenler vatan da stoğa girmiş bir adet aldım.
www.vatanbilgisayar.comSony PS5 Dualsense Kablosuz Kontrol Cihazı 30.Yıl fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi-30-yil.html -
-
Fortnite pack yeni surum, 2-3 hafta oldu piyasaya suruleli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen öyleymiş hocam ama düz paketi satan yer daha güvenilir geldi onu aldım.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım . Yeni açtım cihazı güncelleme yapıyor bu güncelleme yaparken ben normal tvye geçip izleyebiliyormuyum? Netim 12 mbps maalesef uzun sürecek güncelleme de oyun indirmede . Normal tvye geçsek devam ederim arka planda işlem
iyi geceler arkadaşlar
15 gündür ps5 i açmıyordum
bu gece oynamak için açtığımda
spiderman 2 de save dosyasının kaybolduğunu gördüm
sağda yüzde 61 oynanan saat 15 gözüküyor
ama save ler gözükmüyor ne yapabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 3 Aralık 2024; 23:36:15 > -
Cihazınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. PS5'inizi dinlenme moduna aldığınızda da oyun ve güncelleme indirmeleri devam ediyor. Zaten siz konsola hiç dokunmazsanız bir süre sonra otomatik olarak dinlenme moduna kendisi geçecektir ancak doğrudan siz de cihazı menüdeki kapatma kısmından dinlenme moduna alabilirsiniz. Bu moddayken cihazın fişini sakın çekmeyin. Konsolunuz açıkken de dinlenme modundayken de TV'nizden başka HDMI portuna geçip istediğinizi yapabilirsiniz.
-
Hayırlı olsun. Konsolu dinlenme moduna aldığınızda turuncu ışık yanacaktır cihazda. Bu süreçte indirmeler ve güncellemeler devam eder. Siz de TV’ye dönebilirsiniz.
Eyvallah sağolun arkadaşlar . Başlangıç için önerebileceğiniz alışmak için uygun oyun var mı gta5 indiresin var sarar mı bilmiyorum . Birde hanımla oynayabileceğimiz 2 kişilik oyun öneriniz varmıdır üstadlar
Buluttan indir.
-
Bunu kullandım ps5 de.Ciddi performans sorunları yaşadım.wd black e geçtikten sonra sıfır sorun.
-
Kullanan arkadaş var ve hiç sorun yaşamamış. Acaba heatsink ile alakalı bir sorun mu?
-
İşte burası Türkiye 18.500 iken almadınız, kalmadı alamadınız şimdi 18.500 düşse hemen alırım diyorsunuz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X