Tcl c755 tavsiye ederim. Tam oyun için yapılmış bir tv < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (110. sayfa)
-
-
Peki bu nasıl hocam SAMSUNG 55QN85Dquote:
Orijinalden alıntı: escudo76Tcl c755 tavsiye ederim. Tam oyun için yapılmış bir tv
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tcl c745 ile kıyaslanabilir bir tv. Ama onun da alti. C755 ile kiyas olmaz. C755 ile qn90 ve qn95 kiyaslanir.. Ve onlardan da iyidir tcl c755. Samsung zaten paneli tcl den alir. En buyuk miniled üreticisi tcl dir. Samsung alarak boşuna extradan bayilere para ödersiniz. Ayrica tcl google tv dir. Android tv box almanıza gerek kalmaz. Gidin bir teknoloji markete dedigim tv leri kiyaslayin. Kendi gözlerinizle görün. Az para değil bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 31 Ocak 2025; 16:42:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada bu da ekonomik bir tv ambilight var. Bu tv ye karar verirseniz guzel bir tv box alin. Tv box ile verimli olur bu cihaz.
Yanıtınız için teşekkürler hocam tcl yi bir kaç yerde daha gördüm tavsiye edilmiş oyun için ideal denmiş bilemedim şimdiquote:
Orijinalden alıntı: escudo76Tcl c745 ile kıyaslanabilir bir tv. Ama onun da alti. C755 ile kiyas olmaz. C755 ile qn90 ve qn95 kiyaslanir.. Ve onlardan da iyidir tcl c755. Samsung zaten paneli tcl den alir. En buyuk miniled üreticisi tcl dir. Samsung alarak boşuna extradan bayilere para ödersiniz. Ayrica tcl google tv dir. Android tv box almanıza gerek kalmaz. Gidin bir teknoloji markete dedigim tv leri kiyaslayin. Kendi gözlerinizle görün. Az para değil bunlar
Özellikle oyun için alıyorsanız ve oled düşünmüyorsanız TCL C 755 öneririm, alıp memnun olmayan yok.
Samsung'a göre ne avantajları var hocamquote:
Orijinalden alıntı: wardaddy58
Özellikle oyun için alıyorsanız ve oled düşünmüyorsanız TCL C 755 öneririm, alıp memnun olmayan yok.
En başta fiyat avantajı var, Samsung muaddillerin den eksiği yoktur fazlası vardır, ben özellikle TCL C 755 özelinde tavsiyede bulundum oyun için ideal bir TV.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 31 Ocak 2025; 19:26:2 >
Pro için uygun gibi duruyor hocam sanırım tcl alacağım renkleri daha canlı incelemeler de bariz fark varquote:
Orijinalden alıntı: wardaddy58
En başta fiyat avantajı var, Samsung muaddillerin den eksiği yoktur fazlası vardır, ben özellikle TCL C 755 özelinde tavsiyede bulundum oyun için ideal bir TV.
konuda tcl 7 serisi samsung q90'dan iyi tarzı yorumlar yapılmış. arkadaş hızını alamayıp s90d'den de iyidir dememiş neyse ki.
tv konusunda teknik analiz yapan siteler var. işkembeden yorum yapanlara itibar etmeyiniz.
https://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/q7-q750g-qled
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn85d-qn85dd-qled
-
Tcl 7 serisi degil 755. 7 serisinde cok tv var. Qn90 in tcl paneli olduğunu öğrendiğin gün tekrar gel
Qled ve oled dışındakiler den iyi performans alamazsınız oyun performansı olarak söylüyorum
Evet. Her şey zone sayısıymış gibi yorum yapanlar var.
Q80D ve QN85D gibi Full-Array modellerden itibaren, Samsung'tan şaşmazdım. Zira görüntüde, Rtings ölçümlerine bile yansımayan farklar olabilir. Görüntü işlemesi, oyun modundaki kalite ve algılanan kontrast seviyesi önemli.
Ayrıca servis durumu var. TCL'nin TR'de kendi servis ağı yok. Bir hizmet standardı var mı veya evinize servis diye kimler gelecek, belli değil.
TCL C755 vs Q70D dense, o zaman tereddütsüz C755 alınır. Fakat Samsung'ta 80 serisine çıkınca olay değişiyor. Gene Mini-LED olmasalar da, marka için ondan taviz verilir.
Edit: Ufak bir düzeltme yapayım. TCL C755'in Amerika muadili Q750 değil, QM751. QM751'de Mini-LED'e geçildiği için puanı artıyor.
https://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/qm7-qm751g-qled
Tabi ana fikir değişmiyor. Her şey parlaklık ve zone sayısı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Ocak 2025; 22:21:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
D serisinde 80 ve 85 modellerinde epey kırptı Samsung. Sadece zone sayısı azalmadı, kasa kalitesi düştü, hoparlör kalitesi düştü. Tabii fiyatı da düştü. Sadece çinlilerle rekabet edebilmek için. Panel deseniz çinlilerle aynı. Hatta hem Samsung hem LG çindeki kendi lcd-led panel fabrikalarını çin devletinin yoğun desteğini alan TCL'ye sattılar.
90 veya Türkiyeye gelmeyen 95 serisinde değişiklik yok, ama bunlarda C855/QM851 serilerinden daha aşağıda kalıyor rtings ve hdvtest değerlendirmelerinde. Çinliler Bravia 9 serisini geçemiyorlar ama. TCL'nin X serisi ancak kıyaslanabilir Bravia 9 ile, o seri de oled fiyatı zaten.
Servis kalitesinde hala aynı kanıdayım. Merkez servisin kalitesine bakmalı. Günümüzde yerel servisin yapabileceği neredeyse hiçbir şey yok. Her sorun merkez serviste çözülüyor. Samsung servisinin benim için tek artısı eski TV'lerde panel bulunmazsa makul fiyata yeni tv veriyorlar, başka bir artısı yok. Tutumu, yaklaşımı, dse ve ışık sızmasında müşteriye bakışları diğer markalardan pek farklı değil. Hatta ince tv'lerindeki yamukluğu bile kabul etmiyorlar, THH ile çözülmesi gerekiyor çoğu durumda.
-
Hala servisi öne sürenler var. Tcl nin servisi taşeron ise samsung da taşeron farklari yok. Samsung full aray ise tcl c745 den itibaren hepsi full aray. Bu adamlarin söylediği her sey yalan
Tcl 98P755 ile PS5 oynayan arkadaşlar Tv nin performansindan gayet memnunlar, 144 hiz var, VRR var. Hem de büyük ekranda oynamak keyfi var.
Hocam merhaba,
SAMSUNG 55QN85D al geç keyfine bak -
Qn90 sayfası ağlama duvarına dönmüş, adam qn85 al da keyfine bak diyor. Vicdan olmali insanda
Mrb arkadaşlar,iki konsol birden kullanıyorum.Ps5 ve Xbox için qled oled tv önerilerinizi bekliyorum.50 inc olması şartıyla tabii☺️
Tcl qled 'ler f/p ürünü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X