|
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (109. sayfa)
-
-
LG OLED G5 Bakabilirsiniz ürün gelince -
g5 çok iyi tv ama ben samsung seviyorum 😅
bahane ile ekranda büyütmek istiyorum aslında, mayıs gibi s95f e bir bakacam tekrardan düşünecem. teşekkürler cevabınız için 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam LG olsun SAMSUNG olsun ürünler gelsin gerekeni yaparım yardımcı olurum,
Ben arada giriyorum bu konuya benim kendi konum var orada sürekli aktif oluyor ürün bilgisi fiyat bilgisi oradan paylaşırım bilginiz olsun link bırakıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/lg-2020-2021-tv-tavsiyesi-oled-tv-nanocell-tv-uhd-tv--139217274-1213#160565171 -
Burak hocam G5 55" gelecek mi? 65" fiyatı sizce ne olur? teşekkürler
-
Hocam inşllah gelir diye tahmin ediyor 48G5 55G5 gelirse çok iyi olur bakalım 3 ay içinde belli olur. -
LG G5 öneririm. LG'nin görüntü işlemesi Samsung'tan iyi. Ayrıca, LG'deki WRGB panelin ömrü daha uzun. G5'teki RGB Tandem katkısıyla daha da uzamıştır.
G5'teki panel, QD-OLED'in LG'deki tam karşılığı olacak. G3-G4'teki MLA panel kısmi bir karşılıktı.
Yalnız G5 ve S95F'de HDMI 2.2 yok. Bu yılki CES'te HDMI 2.2 tanıtıldığı için, 2026 modellerde HDMI 2.2 eklenebilir.
2.2, PS6'da bir fark yaratabilir. Yeni standartlar ve yüksek Hz uyumu bakımından.
Elinde QN95B gibi güncel bir TV varken, HDMI için 1 yıl daha beklenebilir.
değerlendirme için teşekkürler hocam 🙏 G5 güzel tv ama benim birazda marka alışkanlığım var :)
şuanki qn95b den önce q7fn vardı onunda öncesi gene samsung marka tv vardı modeli hatırlayamadım. Bu yüzden aynı markada devam etmek istiyorum s95f bakıyorum. bu seneki modellere baktımda mevcut tvden geçmek için fark göremedim aslında fark var tabi ama fiyat olarak değmez gibi geldi bu yüzden 2025 modellelere yöneldim şimdide hdmi 2.2 çıkardılar 🤦🏻♂️ yeni çıkacak modellerde olup olmayacağına dair bilgi göremedim ama yoksa biraz daha beklerim gibi 👍🏻
Beyler TV deki HDMI portunu 2.2 olarak değiştirme imkanımız yok mu keşke bu kadar kolay olsa
2.2 aslında şuan hatta önümüzdeki 1-2 yıl içinde pek lazım olmaz gibi duruyor ama ilerisi için gerekli olacaktır. bizi ilgilendiren en önemli özelliklerinden biri mesala bu
4K60 ve üstü çözünürlüklerdeki “sıkıştırılmamış” içeriklere daha iyi destek veren HDMI Fixed Rate Link teknolojisi
inşallah hocam odamda kullandığım için 55" bekliyorum
-
https://www.epey.com/televizyon/philips-50pus8108.html arkadaşlar bu televizyonu aldım ps5 için umarım pişman etmez
önceki televizyonum buydu https://www.epey.com/televizyon/lg-42lb730v.html heralde bu yeni tv gelince aradaki farkı görürüm siz ne diyorsunuz:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgoren -- 28 Ocak 2025; 22:26:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X