Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.134
Cevap
92
Favori
203.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 120 hz SAMSUNG ta 55 inç'lerde başlıyor hocam,
    SAMSUNG 55Q70 modeline bakabilirsiniz.
  • Mertcan03 kullanıcısına yanıt

LG 50 QNED816RE iyi bir model. Samsung Q60 ve Q70'te olmayan local dimming desteği bile var.

Trendyol yorumları da gördüğüm kadarıyla iyi. Kötü diyenler hatalı kullanıyordur.

Ayrıca, 816RE'nin 50 inç modelinde VA panel, büyük modellerinde ise IPS panel var. O sebeple, büyük modelin yorumları geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Kasım 2024; 21:22:59 >
  • Neden sadece hz değerine bakılıyor? Input lag da önemli değil mi?

• frekans76 kullanıcısına yanıt

hocam bu fiyat bandında bir yer varmı satın alabileceğim

• 75'' üstü önerdiğiniz model var mıdır ?

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 75QN90D
    SAMSUNG 85QN90D
    LG OLED 77B46LA
    SAMSUNG 77S85D
    SAMSUNG 77S90D
    LG OLED 77C46LA
    Bu ürünlere bakabilirsiniz hocam.
  • Sony derdim ama artık malesef Türkiye'den çekildi. Onun için hangi marka olursa olsun 120 Hz hdml desteği olsun yeter, hiçbiride sony nin görüntü kalitesinde değil ama yapacak birşey yok
  • arifyilmaz57 kullanıcısına yanıt

LCD'ler için doğru, ama OLED tarafında Sony'nin üstünlüğü geçmişte kaldı. HDTV Test, LG G4'ü 2024'ün en iyi TV'si seçti:

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

G4 high-end bir TV diyeceksiniz, ama kıyaslandığı TV'ler de Sony A95L ve Panasonic Z95A :) G4, Upscaling, Motion ve Out of The Box - Color Accuracy'de bile, bu TV'lerden iyi sonuç vermiş. Near-black'te ise, WOLED olmasına rağmen A95L'ye yaklaşmış. İşlemcisi sayesinde, WOLED'in kusurunu neredeyse telafi etmiş.

Bir de, bu kıyaslamalara pek girmeyen, derinlik ve 3D etkisi olayı var. Özellikle oyunlarda anlaşılan bir şey. LG o konuda da en iyi. (OLED'e özel işlemci ve Depth Enhancer algoritmasından dolayı.)

Ben G1'den G4'e geçince bile, o konuda bir gelişme hissettim. Ki Depth Enhancer C8'den beri var.

Bu olay, Youtube kıyaslamalarında bile pek anlaşılmıyor. Zira kamera çekimi o etkiyi ciddi köreltiyor. Anca, @ogcod gibi kanalların, yorum içeren detaylı kıyaslamalarıyla bir nebze anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Aralık 2024; 22:53:42 >

• izleme mesafem yakın olduğu için 50 inç i geçmeyecek 3-4 sene rahat götürecek bir TV bakıyorum PS5 PRO için;

TCL 50C755

PHILIPS 48OLED759

arasında kaldım. aralarında 10k gibi bir fiyat farkı var ama TCL alsam üzer mi yoksa OLED alıp geçeyim mi ?

birde philips in google tvli 42OLED809 var ama o da küçük gelecek diye korkuyorum birde 48'' ile aynı fiyatta.

veya başka tavsiyeniz olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firadiko -- 10 Aralık 2024; 14:12:34 >
  • firadiko kullanıcısına yanıt

Oled alacaksanız samsung alin. Phillipsin hic bir tv sini tavsiye etmem. Tcl c755 den de cok memnun kalırsınız

• PS5 Pro ve genel kullanım için LG OLED55C46LA ve LG OLED55B46LA arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

• EmreD34 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Naçizane fikrim (işin içine genel kullanımda girdiği için) Mini led TV 'lere yönelmeniz. Oyun performansları çok iyi Miş

Ancak, sadece PS5 pro yani oyun amaçlı ise Oled'ler başka

Aralarında bir tercih edilse C4

LG OLED55C46LA

Tartışmasız önce G serisi sonra C serisi derim

LG OLED55C46LA

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    G
  • Arkadaşlar şu TV'yi almayı düşünüyorum ve PS5'de bağlayacağım ama 50 HZ diyor. Konsolda oyunun 60 FPS çıkışı 50 HZ olarak mı geliyor TV'ye veya 60 HZ olarak sinyal mi yükseltiyor. Gerçek 60 FPS vermiyor sanırım doğru mu?

Ürün bu;https://www.hepsiburada.com/samsung-65du8500-65-163-ekran-uydu-alicili-crystal-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV00006N4X3A?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00006N4X3A&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

Ayrıca ip tv uygulaması var mı kendi işletim sisteminde? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün fiyat performans acısından başarılı tavsiye ederim
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Düz Led tv bu. Bunun yerine vestel 65q9900 alsan qled tv, jbl ses sistemi vs çok fark eder. Ve daha ucuz. Kendi marketinde iptv programı da var

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam Vestel kalitesi ile SAMSUNG kalitesi hiç bir zaman aynı kalitede olamaz keşke olsa
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Samsung ın üst seviye cihazları için doğru diyorsunuz da bu bildiğin giriş seviyesi samsung tv. Benim dediğim vestel 65q9900 ise vestel in amiral gemisi tv lerinden biri. Tabi karar arkadaşın

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.app.hb.biz
    Vestel 65Q9900 65 165 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://app.hb.biz/NXdzAV4i9wPO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 21 Aralık 2024; 9:35:13 >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.