Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.105
Cevap
86
Favori
199.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam güzel fiyat, değerlendirmek isteyenlere
    PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

dün teknosa hepsiburada dan 47,579 tlden sattı arkadaş sipariş verdi

• Hdmi 2.1 girisine konsolu bağladığım zaman vrr desteği 120hz vs hepsi açık oluyor ama şöyle bir şikayetim var tvnin ekran parlaklığı çok düşüyor ve bunu bana ayarlatmıyor parlaklığını. Bu sizde de böyle mi acaba oyunlar çok düşük ışıkta oluyor böyle de. Anlamadım bu işi bir türlü.
  • https://www.dr.com.tr/Elektronik/LG-OLED48C34LA-48-122-Ekran-Uydu-Alicili-4K-Ultra-HD-webOS-Smart-OLED-TV/Ev-Elektronigi/Televizyonlar/Oled-Tv/urunno=0002142386001?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.50.2

Bu televizyonu almayı düşünüyorum ama bir taraftanda acaba almışken 10k-20k daha fazla verip daha iyisini mi alsam soru işareti var. Boyutu 55" ekranı geçmeyecek ve bu farkı hak edecek cihazlar var mıdır yoksa bu TV hali hazırda oldukça F/P mi?

• dimontales kullanıcısına yanıt

Hangi TV kullanıyorsunuz hocam

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Sony X89J serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

Sony X89J serisi
    PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.
  • razzPoker kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam koyacağınız alan müsaitse direk 55C46LA bakın hocam aralarındaki fark değer bilginiz olsun.
  • Bu tv yi niye kimse tavsiye etmiyor merak ettim. 120 hz 4k diyor, fiyatta uygun bence

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Lg 75QNED86 önerirmisiniz? 75inç ve üzeri ps5 keyifle oynanabilecek bu fiyat bandında başka öneriniz olur mu? Fifa dahil çok çeşitli oyun oynuyoruz. Ethernet kablosu ile bağlanacağız.

• Tamamtamamok T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bu modelde işinizi görür ama isterseniz 75QN85D modeline bakabilirsiniz o üründe başarılı.
  • Merhaba Arkadaşlar bir sorum olacak,

PS5 i PRO ile değiştirdim şimdi kafamdaki soru işareti TV yi değiştirmelimiyim ?

Şuan da Sony 75X90J kullanıyorum aslında tek sıkıntı gündüz çok fazla parlama yapıyor bir de OLED in renk cümbüşü beni ayrı cezbediyor. Değiştirip değiştirmeme konusunda çok arada kaldım, yorumlarınızı rica ederim.

Bir kaç gündür araştırdığım kadarı ile en iyi seçenek LG olur gibi ama orada da seriler arasında seçim yapmak zor.

Evet G4 herkesten tam puan almış çok güzel ama C4 ile arasında ki fiyat farkına değer mi ? Ya da sadece oyun ve günlük tv kullanımı için B4 de yeterli olur mu ?

Oda büyük izleme mesafesi uzak olduğu için 77inç düşünüyorum.

• zzmczzt Z kullanıcısına yanıt

Ben yeni Samsung65s90 aldım ve çok memnunum. Şu anda en iyi OLED tvlerden birisi hatta rting sitesinin seçtiği en iyi Tv.Öneririm.

• Phillips PML9009’da kağıt üstünde baya güzel görünüyor. Tavsiye eden var mı?
  • zzmczzt Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bütçeniz müsaitse direk G4 alın yoksa C4 alın geçin keyfinize bakın.
    LG veya SAMSUNG bakın derim.

Kağıt üstünde guzel gözüküyor ama değil. Ips panel var. Parlaklık dusuk. Netlik az. Ayrica kendi işletim sistemi var. Cok sorun çıkarır. Tcl c755 tavsiye ederim

• Samsung 50Q60C nasıl? Sadece fifa ve pes oynayan biriyim

• Mertcan03 kullanıcısına yanıt
    Bu ürün 50 hz panel hocam bilginiz olsun LG 50QNED816RE bu ürüne bakabilirseniz 120 hz
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ama lgnin bu modeli ile trendyolda ki satışında çok şikayet var. görüntü kalitesinin çamur gibi olması vs. vs. Yoksa tavsiyenizi görmüştüm. Samsung da bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz tv var mı?

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.