|
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (107. sayfa)
-
-
Hocam Vestel düşünmüyorum pek. Daha güvenilir ve sorunsuz marka almak istiyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
@Burak_Keskin06 Teşekkürler hocam sanırım bu bahsettiğim TV'yi alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 21 Aralık 2024; 11:52:24 > -
Hocam rica ederim,
Hayırlı olsun şimdiden,
İyi forumlar. -
Ps5 slim için ne önerirsiniz? Maksimum bütçe 25000 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG 50QNED816RE
Bu modele bakabilirsiniz hocam. -
Ps5 pro için 65 inç tv tavsiyesi alabilir miyim
TCL 50P635 buna ne diyorsun peki hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung S90D Oled
-
SAMSUNG 65S90D
LG OLED 65C46LA
SAMSUNG 65QN90D
SAMSUNG 65QN85D
Bu modellere bakabilirsiniz hocam -
Hocam 50 hz panel bir ürün ben servis ağından dolayı TCL markasını tavsiye etmiyorum tercih sizin -
hovam benim de size bir sorum olacak şuan ki tvim philips 58pus7304 burda önerilen tvler genel olarka belli, ps5 de kullanıyorum mesela benim tv ile bu tvler arasında nasıl bir fark var ? kiside 4k vs o yüzden soruyorum?
-
Hocam bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir -
Arkadaşlar merhaba, ps5 pro için fiyat/performans açısından bu tv iyi midir? Teşekkürler. https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-the-one-50pus8909-55-126-cm-4k-uhd-dolby-vision-titan-os.html
-
Burak hocam,
Ps5 pro için f/p oranı iyi üzmeyecek 55” bir öneri alabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam,
SAMSUNG 55QN85D
SAMSUNG 55QN90D
SAMSUNG 55S90D
LG OLED 55B46LA
LG OLED 55C46LA
Bu modellere bakabilirsiniz hocam. -
B4 iyi bir F/P tercih olabilir. Uzun ömürlü EX panel ve yeni Alpha 8 işlemcisi var.
Oyunlarda OLED'ten şaşmayın derim. Zira oyunlarda kamera çekimi yerine render edilen görüntüyü izliyoruz. Ayrıca, çözünürlük yüksek. Bunlar OLED - Mini-LED farkını arttırır.
OLED'in tepki süresi farkı da en çok oyunlarda işe yarar.
LG OLED 55C46LA diyelim ozaman? -
O en temizi 10k fiyat farkı çok değil.
Hem tv izlerken netflix yada tv kanalları ve Ps5 slim için 75 inç samsung hocam ne önerirsiniz uhd değilde qled düşünüyorum ama neo qled yada qledin bir farkı var mıdır ama öncelik qled
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X