< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (111. sayfa)
-
-
yorum çok, yeterki doğru yerde ara.
144hz qled 35 bin tl
trendyol.comTCL 55C745 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart Gaming QLED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/tcl/55c745-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-gaming-qled-tv-p-754487641
yine, qled değil ama 144 hz philips, 25800 tl;
https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-50pus8909-4k-ultra-hd-50-127-ekran-uydu-alicili-smart-led-tv-fiyati,667794277.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Şubat 2025; 17:45:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
LG 50QNED816RE
LG OLED 48C3
SAMSUNG 55QN85D
SAMSUNG 55S90D
LG OLED55B46LA
LG OLED 55C46LA
Bu ürünlere bakın inceleyin alın geçin keyfinize bakın kendinize başka marka macera aramanıza gerek yok hocam.
-
YouTube aç oraya yaz karşılaşma videoları var orda görüp fikrin olur
Buradaki yorum da atıyorum samsung lg tlc hepsini kullanan kişi kac kişi var veya var mı
3 ürünü kullanan kişi varsa anca öyle yorumları ciddiye al gördüğüm kadarıyla da böyle bir durum yok
Atıyorum oled hiç görmemiş biri tlc marka öneriyor
Onun için YouTube deki İncelemelere karşılaştırmalar var onlara bakmanı öneriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, eğer sırf Oyun için istiyorsanız OLED olabilir, en iyi görüntü kalitesi, minimum tepki süresi...yüksek kontrast..vs...vs., tek kötü tarafı OLED sabit görüntüleri sevmemesi, yani ekranda uzun müddetler sabit bir görüntü kalırsa OLED ler, tabiatları gereği ekranda yanma sorunları olur. yakında LG nin, en iyi serisi olan G serisinin yeni modelleri Türkiye'ye gelecek,(48 inç ve 55 inç olarak, ama TR ye gelecekler mi bilmem
Hemen 1-2 hafta içerisinde almam gerekiyor, ve gün içinde uzun saatler de kullanılır derseniz, en iyi seçim 55QN90,ben kullanıyorum ,ancak oyun oynamadığım için bişey diyemiceğim(ama oyun konsolunda kullanıpta öven çok formdaşımız var,)
-
Hic kimse oled e karşı tcl önermedi. Ya riskine katlanir oled alirsiniz yada miniled almak istiyorsaniz en iyisi tcl diyoruz. Her 2 cihaz bir kefede değerlendirilmez
Orası ayrı dediğiniz gibi olabilir
Bende 2024 ve sonrası için çıkan oled tv lerde yanık sorunu olan yok sanırım önemli olan 2024 sonrası eski çıkanlarda oluyormuş zaten
Oyle dediklerine bakmayin. Hepsinde yanma sorunu var. Sistemi öyle çünkü. Adamın parası çoktur. Yansa da çöpe atar dert etmez. öyle biri olsam bende oled alirim. Oledler hem goruntu guzel hem çok şık. Nihayetinde kari koca çalışıyorlardır. Aksam 2,3 saat tv keyifleri vardir. Onlar içinde oled ideal. Gun boyu tv izlenecek bir evde yada haberleri izlerken uyuya kalınildigi bir evde zengin değilsen oled olmaz.
LG, 2021'deki Evo panelle, yanık ve ömürde ciddi gelişme yaptı. (G2-C2-G1 ve bazı C1'ler). 2023'te ise, MLA ile tekrar gelişme sağlandı. (G3 ve G4)
Samsung tarafında, 2023'teki Gen 2 panel, QD-OLED için iyi gelişme sağladı. (S95C ve bazı S90C'ler).
2024'te, panel ömründe önemli gelişme olmadı. Samsung S95D'deki Gen 3 panelde farklar olabilir; ama o yıl iki firma da, panelden ziyade görüntü işlemcisine yüklendi.
2025'te, G5'teki Tandem ve S95F'deki Gen 4 QD-OLED'le tekrar önemli gelişme olacak. Parlaklık ve renkteki her gelişme, ömrü de arttırır. Zira TV'ler max parlaklık - renge sadece belli durumlarda ve belli ayarlarda çıkar. Dolayısıyla, ortalamada ömrü artmış olur.
Not: Orta seviye OLED'lerde: LG B3 ve B4'te Evo panel standart oldu. (B3'te WBE, B4'te EX). Samsung S85D de öyledir. Onda da LG B serilerindeki panel var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Şubat 2025; 18:12:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
48C3 hala bulunabiliyor mu hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bende ps5 var arçelikten 4k 120 hz oled tv bakmaya gıttım fakat adam bana dedı kı oyun oynarken 1080 p de ancak 120 hz alabılırsın 4k ya alırsan 60 hz ye düser acaba dıger tv lerde böyle bırsey var mıdır ona gore arçelikten almam daha cok işime gelecektır eger samsun 4k da 120 hz oynatabılıyorsa sıkıntı yok onuda alabılırım ama bılgısı olan varmı
-
LG ve Samsung'da öyle bir durum yok hocam. Piyasadaki bütün LG ve Sam OLED'ler 4K@120 Hz. Hatta bazıları 144 Hz destekli.
Arçelik'in fiyatının çok üstüne çıkmadan, LG B4 alabilirsiniz. Gayet iyidir. Bütçenize göre daha üst modeller de olabilir.
-
Hocam bazı firmalarda LG OLED 48C3 kapalı kutu mevcut -
Merhaba hocam,
SAMSUNG OLED 65S95D modeline bakabilirsiniz mat paneldir bilginiz olsun. -
Tcl c755 de 4k da o hz değerlerini alabilirsin
Tcl c855 de gunes alrinda bile tv yi seyredebilirsin. Yuksek nitt degeri bu yuzden sunuluyor. Samsung da yada başka bir markada bu ayarda bir tv yok. Youtube incelemelerine bakabilirsiniz
TCL55T8B bende bunu inceliyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O tv c745 muadili. Ya c755 yada c855 bakin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X