Şimdi Ara

Playstation 5 kardeslik pri ve sec sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 yildir oyunlardan uzaktim bugun bir ps5 satin aldim.

Pri ve sec olayini tamamen unutmusum.

Sizlere sorum ise benim 2 tane hesabim var birisinde ps plus var ve bu hesap benim oyunlari oynayacagim hesap olarak bir hesabim daha var orada da nba 2k25 var secondary hesabini satmak istiyorum yani soyle ps plus olan hesabimda nba2k25 i oynamak istiyorum ve ps plus im burada diger hesabiminde sec hesabini satmak istiyorum playstation 5 de ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor. Kusura bakmayin is yerindeyim kafam cok karisti yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Dip not nba2k25 i sattigim arkadas ayni zamanda benim ps plus imdanda mi faydalanacak ? Oyle olmamasi adina ps plus hesabini ayrimi tutmam mantikli olur yani oyunlari baska hesapdanmi oynasam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 22 Ağustos 2024; 16:1:22 >

• Hocam sattınız mı sec olarak NBA 2k25 i ?

• Bir plus hesabiniz var, bir de nba hesabi. Nba hesabinin sec hakkini satabilirsiniz. Sattiginiz arkadas plus hesabina erisemez plus hesabi ayri bir hesap zaten. Nba hesabini ps5 sisteminde paylasimli konsolu aktif ederecek kendi hesabinizdan ( yani plus olan hesaptan ) oynayabilirsiniz. Sec hak sadece nba oyununun alindigi hesaptan girip oynayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.