Şimdi Ara

Playstation 5 mi geliyor (SÖYLENTİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bu konsollar 2 sene olmadı çıkalı, ne ps5'i. Telefon mu bu her sene yeni modeli çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 26 Mayıs 2015; 18:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clickbait. Kardeşim şu haberlerin mantığını bir çözemediniz birde gelip burada konu açıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Daha bu konsollar 2 sene olmadı çıkalı, ne ps5'i. Telefon mu bu her sene yeni modeli çıksın.

ama eyer ps4 bize yetmezse eyer bence çıkabilir de eyer sony işçi aldıysa çıkar eyer

Ps1-2-3-4 çıkmış da 5 için işçi alması garip geliyor
  • Kardeşim hoşuna gitmiyorsa bakmazsın konuya

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Komikmi ? Konuda dikkatini çeken birşey olmamış galiba "eyer" dışında :)

• Ps5 daha çıkmaz adamlar milyon dolarları yatırıyorlar konsollara. Sonuna kadar karını çıkarmadan olmaz yenisi çıkmaz sony en büyük karını oyun telifinden alıyor. Ps4 peynir ekmek gibi giderken yeni konsolu çıkarmaz. Erken çalışmaya başlamış olabilirler gayet normal. Bir günde konsol meydana gelmiyor uzun sürer bu işler

• Söylenti değil, yalan.
  • Ben bu kadar boş konu görmedim dh'de Hocam akıl var mantık var yıllardır giden bir düzen var iş politakası var.Ortalama bir konsolun her zaman ömürü 6-7 yıl.2018den önce ps5 duyurusu bile göremiceksiniz.PS5'İN kendisini 2019'dan öncede göremiceksiniz.Bu mesajımı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 26 Mayıs 2015; 18:50:05 >
  • Ne kadar çocuksu düşünce yapısı ne kadar sıyrılmaz bir öngörüsüzlük
    Hayatınız da ekonomi düzen adına bir şey duydunuz mu büyük şirketlerinde uydukları kavramlar.
    Sony böyle bir şey yapmayı şu aşamada neden düşünsün konsolu zaten haddinden fazla gelir elde ediyor.
    Sony basın sözcüsü defalarca Konsol kanadından Kar elde ediyoruz dedi bizim Türk oyunsever boş kafalarda
    Neyse konuştukça konuşup burada ufak düşürmek istemiyorum insanları.
  • FerhatEcr kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var ? Ben sanki böyle mi olucak dedim. Konudaki başlığın yanındaki SÖYLENTİ yazısını görmemişsin galiba. Ufak düşürmek istemezmiş sen kimsin kardeşim ? Sanki ben sony yazıp çizemezmi dedim sadece şuan için bu bana çok erken geldi ki böyle bir şeyin olmayabileceğini hatta yalan haber olma olasılığından bahsettim. Şöyle triplere giriyosunuz ya asıl siz kendinizi küçük düşürüyosunuz !
    Unutmaki burası bir forum isteyen istediği konuyu paylaşır. Sana kimse zorla gel burda cevap yaz demiyor. Rahatsız oluyosan Gelip burda saçma saçma konuşup insanları germe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 26 Mayıs 2015; 18:59:40 >
  • PS5 yakın gelecekte çıkmayacak bunu artık kavrayın. Çıkarsa konsol mantığının bir anlamı kalmaz millet 2 senede bir donanım değiştirir gibi konsol mu alacak ? Giderim pc toplarım ara sıra donanım upgradeleri ile mis gibi oynarım diyecek herkes bende dahil. O yüzden ps5 yakın gelecekte çıkmaz.

• Hocam Zaten dediğiniz gibi 2 yılda bir çıkarsa konsol almanın bir anlamı olmaz. Herkez Pc alır donanım günceller istediği gibi

• Konsolun en az 5 yılı var 2 sene de bir konsol alsak battık oratalık remastered dan geçilmez bir konsolun tüm güç ve yeteneklerini oyun firmaları 3_4senede zor öğreniyor daha konsolu tanıyamadan yeni konsol mu çıkacak. Fake haberdir bu.

• Temelleri atılıyor sony CEO su Ps4 ün 7 yıl kalacağını söyledi 7 yıl sonra Ps5 çıkar ki 7 Yıllık bir geliştirmede yeni bir ps çok efsane olur
  • arkadaşım ps4 çıkalı 2 sene tam olmadı daha ps5'in çıkması hayalin bile ötesinde...

ps4 daha ikinci yılını kasım 2015'te tamamlayacak :) böyle bir mantık olabilir mi? :D
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı bir okusaydın keşke :)

• Kardeşim, muhterem d3vstator hocaefendimizin emir buyurduğu suretle, PS5'in çıkması için 4-5 yıl var. İçin rahat olsun, henüz ağır PS4 özel oyunları arzı endam etmedi bile, daha PS4'ün etinden, sütünden çok istifade edeceksin. Amen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Kardeşim, muhterem d3vstator hocaefendimizin emir buyurduğu suretle, PS5'in çıkması için 4-5 yıl var. İçin rahat olsun, henüz ağır PS4 özel oyunları arzı endam etmedi bile, daha PS4'ün etinden, sütünden çok istifade edeceksin. Amen!

Kardinal hazretleri bu yoruma ne der merak konusu ama ben içtiğim kutsal suya yemin biçerimki ps5 gelecek. Tabii vatikandan gelecek emirde önemli. İcab ederse ps5 çıkişinida engelleriz.

• PS4 öyle direkt güçsüz bir cihaz değil belki biraz daha iyi olabilirdi ama bak rakiplerine adamlar konsolun 2 senesinde yeni kaynak kodlarını,7 çekirdeklerini,esRAM'i,Kinecte ayrılan GPU'yu vs. herşeyi paylaştı yapımcılarlarla ona rağmen PS4'ü yakalayamadılar halen.PS4 cephesinde varmı böyle bir şey şuan ? Yok.. Kapalı olan shader ünitelerinin olduğu güncelleme ile açılabileceği söyleniyor,ayrıca bunun kaynak kodlarıdır belki PS4'tede kullanılmayan çekirdek vardır vs. gibi etkenler devreye girince en azından ne kadar kötü olursa olsun PS4 her türlü yetecektir 5 6 yıl daha.Adamlar konsolun gücü ilk yıllarda kullanılsın diye tasarlamıyor bunları 6 7 yıllık döngüsü olan cihazlar herşey düşünülerek yıllarca geliştiriliyor mantıklı olalım.Bu arada bu tip haberlerin XBOX kanadından geliyor olması lazımdı.
  • PS5 için çalışmalara başlaması normal kim bilir PS4 için çalışmalara ne zaman başlamışlardır. Fakat geri kalsa bile hemen çıkacağını sanmıyorum kafadan 4 yılı daha var bana kalırsa ama PS3 ve Xbox 360 gibi dayanmayacağı kesin bu neslin. Doğru konuşmak lazım PS3 ve Xbox 360 çıktığı zaman o kadar güçlüydüler ve öyle bir görsellik sunuyorlardı ki sitelerde PC oyunculuğu ölecek mi gibi haberler vardı. Hatta oyun inceleyen sitelerin yani işi bu olanların işte bu PC ile oyunları inceliyoruz ve PS3 ile aynı güçte diye paylaşıyorlardı özelliklerini. Yanlış hatırlamıyorsam Battlefield 3'e kadar öyle PC de bariz daha iyi gözüken bir oyun yoktu ama şimdi PC'ler aldı başını gitti. Ben öyle ufak grafik farkları ya da 30 FPS dert eden biri değilim ama konsollar daha yeni çıktı sayılır ve böyle olmaması lazım. Yanlış anlamayın ben PC Master Race diyen tiplerden değilim GTX 780ti SLI PC'im var ve ona rağmen konsola çok ex. çıkmadığı için Dying Light'ı gittim PS4'e aldım oynadım öyle FPS değerleri, grafikler çok umurumda değil fakat dediğim gibi böyle olmaması lazım yani.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.