Şimdi Ara

Playstation 5 mi geliyor (SÖYLENTİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her hafta en az 3 tane böyle haber (!) gelirken bu kadar ciddiye alıp da can sıkmak nedir ey konu sahibi arkadaşım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paniğe gerek yok söylentiler normal.Daha baba oyunlar bile çıkmadı ps4 e,o yüzden ps5 bekleye dursun.

• Ps3 kullanıyorum kafam rahat :D
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam verilen tekpi yanlış. ben sanki böyle mi olcak dedim haberi gördüm paylaşmak istedim. Bazı arkadaşlar çok büyütmüş konuyu. Yok küçümsemek istemiyomuş falan yani en basit bir konuda bile böyle tepkilere yol açıcaksa forumda kimse paylaşım yapmasın o zaman. 2 saatir tüm yorumlarım seri eksileniyo sanki adamlara hakaret ettim. Bu arada Forumda bu konu hakkında haber görmedim yani haber 25 inde sızmış internete.

• PS5 tabiki çıkacak ama bu daha hazırlık. Bu çok normal bir şey zaten ps4ude öyle yapmışlardı. En az 3yili var ps4un. Telefon mu bu her sene yenisi çıkacak

• parasini hazirladim cok bekletmeden gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MANÇOİZM

Hocam verilen tekpi yanlış. ben sanki böyle mi olcak dedim haberi gördüm paylaşmak istedim. Bazı arkadaşlar çok büyütmüş konuyu. Yok küçümsemek istemiyomuş falan yani en basit bir konuda bile böyle tepkilere yol açıcaksa forumda kimse paylaşım yapmasın o zaman. 2 saatir tüm yorumlarım seri eksileniyo sanki adamlara hakaret ettim. Bu arada Forumda bu konu hakkında haber görmedim yani haber 25 inde sızmış internete.

Hocam yanlış anlaşılmasın ben size tepki falan göstermiyorum sadece bu tür haberlerin ( yok ps4 kırıldı, yok ps4 4k ver. gelecek, yok ps5) çok sık çıkarıldığını çoğunun abartı hatta yalan olduğunu can sıkmamanız gerektiğini anlatmak istedim.

Ayrıca gerçekten yakında ps5 çıkacak olsa bile bu kadar üzülmemelisiniz sonuçta teknoloji bu tutamazsın ki. 1500₺ ye pc toplasan belki 1.5 sene de eskiyecek. Yani evladiyelik değil bu makine sonuçta.

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten size lafım yok :) Olayı gereğinden fazla abartan arkadaşlara benim tepkim.

• Ps4 ilk yola çıkışı bile 2008 olduğunu düşünürsek en azından önümüzdeki 3-4 yıl ps4 ile devam edeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 denen cihazla PS3 oyunları oynanılan şu devirde PS5 çıksada PS4 oyunları oynasak.
  • Şimdiden The Order Remastered kokuları burnuma gelmeye başladı bile.
  • Ürün sonuçta öyle zar zor alınacak bir fiyatta değil çalışan işi olan %90 herkes alabilir. O yüzden çok dert etmemek lazım.
    Eski nesil konsollar kadar uzun götürmeyeceği belli ancak öyle 2-3 senede olacak işte değil.
    Şuan belki ps6 da nelerin olacağının temelleri bile atılıyordur ama olay sadece kapasitesi, kaldırabilmesi değil.
    Adamlar daha ps4 ile yaptıkları şeyin üstüne katıp kar etmeleri lazım. Teknoloji böyledir ilerisi hep bellidir ama yavaş yavaş sunulur. Amaç paradır çünkü öncelikle..

Dolu dolu oyun bile yok henüz..

Şuan tutan oyunların bir çoğu bile ps3'den kalma peşinden gelen oyunlar. Last of us gibi remastlar bf4'ler gibi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 26 Mayıs 2015; 21:43:25 >
  • Bence ps4 un slim versiyonu cikinca onu daha iyi parcalardan yapsinlar mesela oyunun graphics kismi olacak biz buraya gelicez ve fat-slim-super slim kisimlarina ayrilacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

PS5 için çalışmalara başlaması normal kim bilir PS4 için çalışmalara ne zaman başlamışlardır. Fakat geri kalsa bile hemen çıkacağını sanmıyorum kafadan 4 yılı daha var bana kalırsa ama PS3 ve Xbox 360 gibi dayanmayacağı kesin bu neslin. Doğru konuşmak lazım PS3 ve Xbox 360 çıktığı zaman o kadar güçlüydüler ve öyle bir görsellik sunuyorlardı ki sitelerde PC oyunculuğu ölecek mi gibi haberler vardı. Hatta oyun inceleyen sitelerin yani işi bu olanların işte bu PC ile oyunları inceliyoruz ve PS3 ile aynı güçte diye paylaşıyorlardı özelliklerini. Yanlış hatırlamıyorsam Battlefield 3'e kadar öyle PC de bariz daha iyi gözüken bir oyun yoktu ama şimdi PC'ler aldı başını gitti. Ben öyle ufak grafik farkları ya da 30 FPS dert eden biri değilim ama konsollar daha yeni çıktı sayılır ve böyle olmaması lazım. Yanlış anlamayın ben PC Master Race diyen tiplerden değilim GTX 780ti SLI PC'im var ve ona rağmen konsola çok ex. çıkmadığı için Dying Light'ı gittim PS4'e aldım oynadım öyle FPS değerleri, grafikler çok umurumda değil fakat dediğim gibi böyle olmaması lazım yani.

Bir konsolu $400 $500 bandından yukarı bir fiyatta çıkarmak mümkün değil pazar bunu kaldırmaz kendi fiyat aralığında zaten en iyi donanımı stabilite ile birleştirip sunuyor. Karşılaştığımız tablo tamamen nvidia'nın bencil stratejilerinden kaynaklanıyor yeni nesil konsollar çıkar çıkmaz 6 ayda bir yeni kart çıkartıp pohpohladıktan sonra fahiş fiyatlardan pc oyuncularına sundu. Bu kartı alan elemanlar bir kaç ay sonra oyunların aslında konsol portu olduğunu ve bireysel bir sistem için yapımcıların grafik motorunu entegre edemeyeceğini anlayınca "konsollar oyun dünyasını geriye götürüyor yeaa ben bu karta boşunamı $700 verdim!!!!" demeye başladı ardındanda oyuncuları ikiye böldü şimdi hangi oyun sitesine giderseniz gidin herkes birbirine bir şeyler kanıtlamaya çalışıyor. redditteki malum grupta bu donanım firmalarının reklam bünyesini sırtlamış durumda işin komik kısmı pcde korsan almış başını giderken multiplatform oyunlar pc portundan yoksunken konsollar oyun dünyasını ayakta tutup büyütüyordu ama kimse çıkıp ps2masterrace demiyordu bu tartışmalar fanboyluktan fazlasını barındırmıyor. Komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Mayıs 2015; 21:49:42 >

• Ben tamamen fanboyluk olduğunu düşünmüyorum arada deli gibi farklar yok ama PC grafik konusunda şu an önde götürüyor. Dediğiniz gibi konsolun fiyatı belli ne için yapıldığı, hangi amaçla üretildiği belli fakat böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir önceki mesajta da dediğim gibi PS3 ve Xbox 360 zamanı PC'ler zorla yetişti bu konsollara ama şimdi önde götürüyorlar. Ben hem konsol hem PC sahibi biri olarak diyebilirim arada cidden farklar var tabi bu farkların aradaki fiyat farkına değip değmediği, yada oyun zevkini etkileyip, etkilemediği tartışılır. Benim demek istediğim kısaca gerek Nvidia itelesin gerek başka bir açıklaması olsun grafik olarak önde PC'ler bende grafik için oynamasam da ve PS4'den memnun olsam da bu durumun şimdiden yaşanmaması lazımdı. Dediğim gibi Dying Light PS4 de oynadım ve bazı sahneler FPS değerleri yerlerde sürünüyordu bunların yaşanmaması lazım.

PS2 zamanı değil şu anda ve tarihte de her zaman oyun piyasasını konsollar sırtlamıştır çünkü ben PC de çok sattım diyen oyunun PC satış rakamları ile konsol satış rakamları arasında dağlar kadar fark var. GTA V PC de deli gibi sattı demişlerdi şu an yanlış hatırlamıyorsam 1 milyonu anca geçti fakat konsollarda 20 milyonu geçtiler, MKX konsolda çok satanlar listesinde fakat PC de 110 bin kadar sattı gerçi MKX aşırı sorunlu bir oyun PC de ama olsun. Demek istediğim oyunlar daha pahalı olmasına rağmen her zaman konsollarda daha çok satıyor bu yüzden firmaların konsolları daha çok umursaması normal. PC kullanıcıların da sinir olduğu durum bu bana kalırsa çünkü aynı örneği vereyim MKX PC de rezelat bir durumda ve 3 update geldi bir şey değişmedi ya da adam para biriktirip GTX Titan X almış ama geliştiriciler konsolları üzmemek adına grafik farkını minimumda tutmak için görselliğe daha çok yüklenmemişler adamlarda bu yüzden sinirleniyor.

Son olarak özetlemek gerekirse ben sadece bir durumu açıklamak için ve konsolların grafik olarak geride kalmasının çok büyük farklar olmadığını ve kendi adıma önemsemiyorum ama olmaması lazımdı diyerek yazdım, yanlış anlamayın. Daha çok PC de oyun oynayan biri olmama rağmen PC kullanıcılarına aşırı derece sinir olmaya başladım. Steam forumlarında satın aldığım oyunların konularında dolanıyorum adam sistem gereksinimlerini yazmış dalga geçenler, fakir git konsol al diyenler ya da konsollara alt sınıf esprisi yapanlar, en kötüsü de oyun hakkında açılan konularda bir tane içerik hakkında konuşmayanlar sırf grafik konuşanlar aşırı derecede sinir etmeye başladı. Tabi konsolcularda boş değil GTA V konsollardayken en iyi grafik hangi konsolda diye forumlarda kavgalar dönüyordu PC'ye çıkınca oyun şimdi grafik önemli değil demeye başladılar. Kısacası fanboyluk her yerde sırf PC için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 26 Mayıs 2015; 22:06:46 >

• henuz degil hocam. ps4 S var ondan once gelmesi beklenen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalidursun -- 26 Mayıs 2015; 23:23:25 >
  • Cell / BE prossesörü ile gelmezse almam. Cell bir yaşam tarzıdır.
  • He ama önce 6 çıkıcakmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz çok erken.

• Insalah en kisa surede cikar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.