Şimdi Ara

Playstation 5 mi geliyor (SÖYLENTİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konsol çıkarınca ne olacak hayatında bir değişiklik mi oluyor. Yeni konsolun önemi yok. Adam gibi oyun çıkarsınlar ps4 yeterli. Pc deki gibi 4k vs takıntın yoksa ps4 gayet güzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman sen PS1 ile yoluna devam edebilirsin sonuçta yeni konsollar sana göre anlamsız. Ben bu nesli beğenmediğim için yeni konsolların yakın zamanda gelmesini destekliyorum tabi donanımsal olarak PS4'den çok daha üstün olma şartıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokuldan lise bitene kadar Fix sürekli türkçe Dersi görüyorsunuz da bu deymez nedir abicim ya

• Çok cahilsin ölsen de rahatlasak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyide oldu çok güzel iyi de oldu taam mı . Şimdi meselam konsol olayını çok karıştırdılar. Aralarında bir fark kaldı , o farklan çok güzel oldu, meselam herkesin konsol çıkarmasına kimse karışamaz ha nasıl karışamaz o o şekil konsol yapar, bu firma şu şekil yapar, şu şu şekil yapar hiç kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok . Ha ps5 sony den gelebilir amma lakin ki böyle değildir. Eyorlammam bu kadar
  • iPhone'dan sonra ps ...

Yanında "ps5 alınır mi yoksa 6 yi mi bekleyeyim" diyenler olacak gibi görünüyor.

Yakın bi gelecekte ps5'in geleceğine inanan , ciddiye alan varsa Allahtan şifa diliyorum.

• Ben de diyorum ki, dünya şu anda Play Station 6 'yı konuşuyor, biz daha Play Station 4 'deyiz. Dolayısıyla Play Station 5 ile bizim zaman kaybetmemize gerek yok. O zaman Play Station 4 oynayarak 2-3 yıl daha sabredersek, direkt Play Station 6 'ya geçeriz.

• Bunda ne var adam 4 ü çıkarttı simdi beklicekmi.
    Çalışmalara başlamasıcok normal.Bu çalışmalar 6-7
    sene sonra biter ve merhaba ps5

• İnşallah en kısa zamanda çıkar. 2016 sonu çok iyi olur.Dandik donanımlar ile olacak iş değil.Yapımcılar çıktı çıkalı donanımlara laf çakar oldu.Daha 1.5 yıl olmadan yeni nesil konsollara baya laf ediyorlar donanımlar yetersiz diye.PS4 VE xbox one 1080p oyunların tam hakkını verebilecek donanıma sahip değiller.

http://www.merlininkazani.com/Project_CARS_yeni_nesil_konsollara_zor_gunler_yasatiyor-oyun_haber-81898p1.html

Aynı firma xboxone için donanımı felanda güçlü değil dedi.

Her yeni nesil çıktığında.Grafiklerde nesil atlardık bu nesilde bırak nesil atlamayı pclerin gerisinden başladılar yarışa.Olacak iş değil.

Çıktığı hafta aldığım ps4 konsolu yeminle toplam 10 saat oynamamışımdır.Ne içerik kalitesi yeterli şuan için nede grafik kalitesi.İçerik kalitesi adam olurda grafik kalitesinin adam olmayacağı kesin.Donanımlar x86 tabanlı yani ne mal oldukları belli.ps2-ps3 gibi çözülecek bir şeyleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Mayıs 2015; 10:19:40 >

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    İstedikleri kadar çaksınlar hocam merak etme dönüp dolaşıp yine ilk konsola çıkaracaklar çünkü daha çok satıp daha iyi kar yapıyorlar. Konsolun belirli bir gücü var yadsınamaz bir gerçek sadece stabil oyun yapsınlar yeter grafik isteyen pc toplasın bir zahmet zannediyormusunuz ki pc de soru yok binbir çeşit sorun çıkarıyor oyunlar
  • Dün Witcher oynuyorum. Bilen bilir ''Novigrad'' şehrindeyim. Herkes de aynı sorun var. O şehire girince f/ps de aşırı düşme oluyor. Bunun sadece kötü programlama dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Artık sınırı zorluyorlar. Kimse kendini kandırmasın yok grafil önemli değil diye. Witcher gibi açık dünya ve güzel grafiklere sahib bir oyun için ps4 şu an üst sınıra çok yakınlaştı.

İstedikleri kadar programlama kötü desinler. Pek birşey düzelmeyecek. Donanım ortada. Şimdi kimse yok PC donanımı ve PS donanımı karşılaştırılmaz demesin. Kardeşim herşeyin bir sınırı var.

PS5 iki yıl içerisinde çıkarsa hiç şaşırmam. Bekliyorum hatta çıkmasını da. Çıktıktan sonra PS4 exc. desteğini keserlerse PC ye geçeriz eskisi gibi. Oyunlarıda daha ucuz. Bağlarım TV ye. Zaten bütün kollar destekleniyor artık. Rahat ederim. En azından kardeşlik yapmayı sevmeyen birisi olarak ucuz oyun fiyatlarından faydalanırım.

• 2 sene içerisin de çıksa çıksa PS4 slim kasa çıkar,aradan 1 sene sonra extra slim kasa çıkartırlar belki ve ps5'in teknik verilerini paylaşırlar sonraki yıl da ps5 çıkar.

Minimum 5 sene var,sıkıntı yapmanın vay anam vah babam gitti 1200 TL demenin alemi yok!

Ps4 sistemine göre optimize ediliyor zaten oyunlar,bugün bir çok yeni oyun önce konsollara sonra pc'ye çıkıyor.

Misal olarak, Drive Club'ın ekran çözünürlüğü,oyun akışı effectleri bir insana yetmiyorsa söylenecek pek birşey yok o kişi için.

Çok üst düzey bir görüntü istiyorsan zaten minimum 3 adet ps4 parası harcaman gerekiyor. Peki bu sistem seni 5-6 sene götürebilcek mi? 2 sene sonra sonra tekrar güncelleyeceksin makinayı.

Her yeni oyun çıkışında,bu ekran kartını destekliyormu yok ram yetecekmi, yok anlamsız fps düşüşleri yaşıyorum gibi saçma sapan sorunlarla uğraşamam, ben memnunum Ps4'den parası olan gitsin 5000TL harcayıp pc toplasın.

• Sony cell'i geliştirip öyle çıkaracktı PS4'ü tamamen PC mimarisi kullanmakla çok yanlış yaptı bence bu nesil.

• Sony tabi ki çalışmaya başlayacak. Konsol çıkmadan 1 sene önce mi konsol için çalışmaya başlayacaktı? Asılsız haberler açıp, üyeleri yanıltmayınız. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.