Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tepeb , Spartan 117 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.884
Cevap
367
Favori
697.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bloodborne 2 diye bir sey gelmez de ondan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

Şimdiden hayırlı olsun dostum. Bende elimdekini kardeşime vereceğim kendime Pro alacağım inşaAllah 😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım sonrası amazon ön siparişi açar muhtemelen diğer ülkeler için.

• Trollük yapmak için sormuyorum piyasaya oyun sürmezken Pro versiyon konsol çıkarmanın esprisi nedir sakin mantıklı bir cevap arıyorum sadece.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın sana katılıyorum ve ekliyorum zaten 2027de ps6 çıkacak 2 sene daha beklerim 10.nesile geçerim.

GTA VI oynama Konsolu olsun diye..PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

Mantıklı bir durum yok gibi, oyuncuların çoğu da ilerde sağlam oyun çıkar umudu ile beklentiye giriyor
    Şuan için PS5 fazlasıyla yeterli
    Ne fark verecek nasıl olacak bugün göreceğiz artık

Oyunlar sürülüyor bazen o Platforma özel bir şekilde çıkıyor. 1. Parti Firmaların ise oyun yapımları 5 - 7 Yıl arası sürüyor eğer ki base PS5 üzerinden olacaksa. Büyük ihtimal2025 ve sonrası için oyunlar gelecektir. 5. yıllarını dolduruyorlar. Aynısı PS6 içinde olacak. Mesela oyunlar PS6 için duyuruluyor ama PS5 için çıkmaya devam ediyor gibi.

Eğer ki PS6 çıkana kadar oyun çıkarmazlarsa o zaman sadece konsol firmasına dönmüş demektir.

Genellikle Konsolların ilk yarısı iyisiyle kötüsüyle geçtiği aşikar. Özel oyunlar yaptırdıkları Firmalar, Anlaşmalı Time Exc. vs. Şimdi 1. Parti büyük yayıncıların oyunlarını gösterme vakti. Eğer ki oyunlarını kalite kontrolsüz bir şekilde sunarlarsa aynı risk değerine girer ve istenilen satış sunulamaz.

Bir çok Firmanın oyun geliştirdiği biliyoruz.

Santa Monica - Naughty Dog - Sucker Punch - Insomniac Games - BluePoint - Bend Studio - Housemarque - vb. Firmaların oyunları yapım aşamasında. Bunlar PS6'ya değil PS5 nesline çıkacak yapımlar için.

PS5 Pro çıkma mantığı ise PC'de ki makas aralığını açtırmamak. Teknoloji gelişiyor yeni materyaller, yeni eklentiler, yeni donanımlar vs. hepsi olmaya devam ederken PS5'in donanımı belli bir süre sonra eskiyecektir. Aynı durum diğer konsollar içinde geçerli. Oyun Yapan Firmaların ellerini daha da rahatlatmak gerekiyor. Buna sadece oyun görsel, RT veya Yükleme süreleri ile bakmayın. Her nesil de işlerini kolaylaştıracak donanımı vermeleri gerekiyor.

PS6'nın çıkışı ise 2028 / 2029 olarak tahmin ediliyor o zamana kadar güzel yapımlar görürüz umarım.

Dediğim gibi 2025 ve sonrası için oyun çıkarmazlarsa o zaman deriz ki Sony ölmüş bitmiş. :) Sadece Konsol çıkaran bir Firma haline gelmiş deriz. Ama bunları konuşmak için erken olarak görüyorum hocam. :)

PlayStation Studio'nun Onaylanan Geliştirme Aşamasındaki Tüm Oyunları ve İş İlanları:

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Eylül 2024; 13:20:27 >

• Vuhuu sonunda büyük gün geldi. Bu ara nesil pro konsollar beni ana konsollardan daha çok heyecanlandırıyor. PS4 Pro ve One X'i deli gibi takip etmiş ve sonrasında satın almıştım. PS5 Pro'yu alır mıyım bilmem ama beni acayip heyecanlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 10 Eylül 2024; 16:36:39 >
  • çıkış tarihi tahminim 22 Kasım 2024

ön-siparişe açılma tarihi 16 eylül 2024

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Hocam ön siparişde taksitlendirme oluyor mu?

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

ülkemizde ön-sipariş açılırsa media-markt , overgame vs gibi resmi satıcılarda olabilir yurtdışı amazon vs gibi sitelerde taksitlendirme olmayabilir diye düşünüyorum

• Ruled kullanıcısına yanıt
    1 2 dk sürüyor hocam

• inşaAllah bende taksitlendirme olur diye düşünüyorum hocam yinede bir sorayım dedim. 😇👍

• Ülkemizdeki fiyatı ne kadar olacak acaba pro'nun. 35-40K arası mı olur sizce?

• playstation youtube kanalında listelenmemiş bi videonun başlığında ortaya çıkmış ps5 pro

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

https://insider-gaming.com/sony-confirms-ps5-pro-reveal-thanks-to-unlisted-video/

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Şu dil işini çözecek konsola şu an gözümü kırpmadan 50-60k ödemeye hazırım.

• 2024ü boş geçtiler astro dışında 3. parti firmalara bel bağladı sony, 2025-2026'da proyla beraber ciddi ataklar bekliyorum 1. parti oyun olarak.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.