Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gordi34 , Gordi34 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.192
Cevap
332
Favori
559.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Avrupa’da 800 eur fiyatı. Fransa özelinde hangi mağazada olur bilmiyorum, şahsen Paris’te teknoloji mağazasına hiç denk gelmedim. Tax free için aldığın yerden global blue formunu alıp ülkeden çıkışta kiosklara barkod okutmak yeterli. 1-2 haftaya karta iade oluyor.

Uçağa kutuyu almamaları için bir sebep yok kabin boyutunda olduğundan ancak Pegasus ise ilave parçaya sıkıntı çıkabilirler. Türkiye’ye girişte ise kendimize bir adet ürün sıkıntı olmaması gerekir. Bildiğim kadarıyla başkasına 500 eur ya kadar hediye dahi alınabiliyor.

• Sony satın alma isteğini doğrulamış.
  • selamlar,

fly technology den ps5 pro alan var mı acaba ? birkaç olumsuz yorum keyif kaçırdı.
  • Cifaretto kullanıcısına yanıt

Valla hocam bende almayı düşündüm kötü yorumlar gördüm bende henüz alabilmiş değilim … bide biraz daha düşmesini bekliyorum fiyatların

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt

yeni yıl yaklaştığından fiyatlar ne olur bilmiyorum ben de bir an önce almak istiyorum bakalım.

• Cifaretto kullanıcısına yanıt

TY'de kötü yorum olarak "açılmış cihaz gönderdiler" yorumu dışında kayda değer başka bir kötü yorum göremedim. birkaç dediğinize göre başka bir şeyler daha görmüş olmalısınız.

38 /6 taksit, garantili, faturalı olarak şu an en makul onlar gibi o yüzden soruyorum.

aynı şartlar altında 35 civarına düşse anlamlı olacak ama hala pahalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Aralık 2024; 20:41:17 >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt

Fly'ın yorumları iyi değil. Ekşi'de de sorun yaşayanlar olmuş.

Amazon'da mağazaları olsa göze alınabilir, ama yine de o tür yerlerden alışveriş yapmazdım.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam bende beklemedeyim … şu sahibinden fiyatlarını 30-33 K arası normal satıcılar satmaya başlasa hemen alırdım ama 38k bandında kaldı suan …

• Xbox Basın Portalı PlayStation 4 ve PlayStation 5'i Xbox Format Tercihleri Olarak Listeledi

PlayStation ve Nintendo artık MS'nin ekosistemi.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Pro icin dikey stand önerirmisiniz.Ekonomik bisiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Xbox Basın Portalı PlayStation 4 ve PlayStation 5'i Xbox Format Tercihleri Olarak Listeledi

PlayStation ve Nintendo artık MS'nin ekosistemi.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

Seneye daha fazla çalışacaklar üçüncü parti firma olmak için. PS'ye gelecek yeni MS oyunlarını duyarız yakında.

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.