|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (660. sayfa)
-
-
Sony satın alma isteğini doğrulamış. -
selamlar,
fly technology den ps5 pro alan var mı acaba ? birkaç olumsuz yorum keyif kaçırdı. -
Valla hocam bende almayı düşündüm kötü yorumlar gördüm bende henüz alabilmiş değilim … bide biraz daha düşmesini bekliyorum fiyatların
-
yeni yıl yaklaştığından fiyatlar ne olur bilmiyorum ben de bir an önce almak istiyorum bakalım.
-
TY'de kötü yorum olarak "açılmış cihaz gönderdiler" yorumu dışında kayda değer başka bir kötü yorum göremedim. birkaç dediğinize göre başka bir şeyler daha görmüş olmalısınız.
38 /6 taksit, garantili, faturalı olarak şu an en makul onlar gibi o yüzden soruyorum.
aynı şartlar altında 35 civarına düşse anlamlı olacak ama hala pahalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Aralık 2024; 20:41:17 > -
Fly'ın yorumları iyi değil. Ekşi'de de sorun yaşayanlar olmuş.
Amazon'da mağazaları olsa göze alınabilir, ama yine de o tür yerlerden alışveriş yapmazdım.
-
Haklısın hocam bende beklemedeyim … şu sahibinden fiyatlarını 30-33 K arası normal satıcılar satmaya başlasa hemen alırdım ama 38k bandında kaldı suan …
-
Xbox Basın Portalı PlayStation 4 ve PlayStation 5'i Xbox Format Tercihleri Olarak Listeledi
PlayStation ve Nintendo artık MS'nin ekosistemi.
-
Pro icin dikey stand önerirmisiniz.Ekonomik bisiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Xbox Basın Portalı PlayStation 4 ve PlayStation 5'i Xbox Format Tercihleri Olarak Listeledi
PlayStation ve Nintendo artık MS'nin ekosistemi.
Seneye daha fazla çalışacaklar üçüncü parti firma olmak için. PS'ye gelecek yeni MS oyunlarını duyarız yakında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X