|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (657. sayfa)
-
-
Giriş yaptıktan sonra hata veriyor açamadım bi türlü -
Bende hata vermeye devam ediyor -
Yoğunluktan kaynaklı olabilir, tarayıcıdan arama yapıp deneyin olmazsa -
Öyledir muhtemelen hocam, acelesi yok düzelince bakarız. -
Ps blogdan bakın belki açılır ordaki linkten -
antin kuntin şeylerle bu sony nin oyalaması sıktı yok tema yok vs. 2 tane kapak çıkarıp satamıyor ruh hastaları cidden sonkale nintendo kaldı
-
Teşekkür ederim evet bakıyorum yorumlarına yine de dh foruma daha çok güveniyoruz :) -
Daha önce de yazmıştım,ps5 proda 2 farklı fan mı kullanıldı ,nedir bilmiyorum ,bendeki ps5 pro,gayet net olarak duyulacak şekilde sesli çalışıyor.Hatta ps4 pronun ilk zamanlarını hatırlatıyor.
Fat kasa Ps5 ve şu an kullandığım series x’in sessizlik konforuna alışmış olmasam çok da önemli bir konu değil ama en son çıkan bir konsolun daha sessiz olması gerekmez mi?
-
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition - City of Dreams | PS5 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/games/cyberpunk-2077/ Free Update 2.2 is now available for Cyberpunk 2077. Personalize your character and vehicles like never before, enjoy the enhanced Photo Mode, and cruise through Night City with Johnny in the passenger seat. Dive into Cyberpunk 2077 to discover all the new surprises! Video Keywords (separated by commas): Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED, Night City, Update 2.2, Johnny Silverhandhttps://www.youtube.com/watch?v=TAJkbDZrrTg -
Benim de eski PSN hesabımda oyunun full hali vardı, PS4 Pro'yu sattığım zaman yanında hesabı da vermiştim. Yanarım yanarım hesapla birlikte giden Driveclub'a yanarım.
Hatta oyunun artık PS Store'da satışı olmadığı için bu sene başında gidip sıfır kutulu versiyonunu bulup almıştım.
-
hem pcden hem telefondan denedim, hata veriyor
-
Teşekkür ederim, herşey mevcut pro haricinde 😀😀😀😀 üstüne bilkomdan ürün tedarik eden bir holding de yetkiliyim. Kıyamadım 50.000 e -
-- TLOU2'de, PS5'e göre hem netlik ciddi artıyor, hem de performansta 40-50 FPS artış oluyor.
FPS, yoğun sahnelerde bile 90 civarı. (Min 80. Kapalı mekanlarda 120'ye ulaşıyor.)
-- TLOU1'de, PS5'in görüntüsü TLOU 2'den daha net olduğu için, Pro'da netlik artışı biraz daha az. Ama yine de bitkilerde önemli fark var. FPS de, Part 2'yle benzer oranda artıyor.
TLOU1, next-gen donanıma yapıldığı için biraz daha zorluyor. Bitkilerin ışıklandırması ve bazı bölümlerdeki zemin detayları daha next-gen ayarında. Ama o da, en yoğun yerde 70 FPS'nin altını görmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Aralık 2024; 2:7:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarppyBenim de eski PSN hesabımda oyunun full hali vardı, PS4 Pro'yu sattığım zaman yanında hesabı da vermiştim. Yanarım yanarım hesapla birlikte giden Driveclub'a yanarım.
Hatta oyunun artık PS Store'da satışı olmadığı için bu sene başında gidip sıfır kutulu versiyonunu bulup almıştım.
Driveclub efsaneydi. Hala o grafikte yarış oyunu çıkmadı.
Kanada pistlerinde, gün doğumu saatinde, hava açık ve sağanak yağışa ayarlıyken elde edilen görüntü hala başka bir oyunda yok PS5 Pro'daki AI upscaling'le daha da güzel oldu.
PC'leri bırakmamda bu durumların da etkisi var. 100k'ya PC topluyorsun, en iyi grafikli yarış oyununu görmek için emülatörle uğraşıyon vs PC olayında eski zamanların tadı kalmadı.
-
Evet Delta ve Foxconn fan var. Delta'larda yüksek frekanslı "vırıltı" gibi bir ses gelebiliyor.
Bazı videolarda Delta daha iyi diyenler var. Ama ortalamada Delta daha sesli.
Bende de Delta fanlı Pro var. O vırıltı sesi geliyor.
Çözüm için, konsolu, sol tarafı komple bana dönük şekilde yerleştirince vırıltı azalıyor. Zaten hava akım sesi de, Fat'ten pek farklı değil. Dolayısıyla o pozisyondayken pek sorun kalmıyor.
PS4 Pro gibi bir ses olmaması lazım. Hava almayan bir göze konulduysa o seviyelere çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Aralık 2024; 12:59:58 > -
Aynen,sanırım yoğunluğu site kaldıramamış.
-
Üstad bu aralar instada yalan yanlış reklam satışları çıkıyor durum hikaylerde gezerken arada a101 gibi faklı bilindik mağazaların ilanın yarı fiyatı indirim şeklinde gösteriyor fakat öyle birşey yok
Özellikle Site linkine dikkat edin hiç alakasız linkler var webden kendi sitesine giripde eşleştirebilirsiniz bunlarda büyük ihtimal dolandırıcılık yöntemi bilgi hırsızlığı
-
Arkadaşlar Merhaba
Playstation store da FC 25 oyununu sepete ekliyorum
1 haftadır satın alamıyorum oyunu
sürekli bir hata oluştu diyor!
PS plus aboneliğim yok
bununla alakalı olabilir mi?
Dİğer oyun alımlarımda sorun olmuyor
Sorun sadece FC 25 alımında
-
Üsta Bu Oyunu Bende KAçırdım Alırım ALırım diyordum sonra baktım Listeden kaldırmışlar Bunu Hesaba eklemek için PS4 CDmi Gerekli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X