|
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (693. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu konsolu şimdi alıp PlayStation 6'nın 3 sene sonra 70 binden çıkacağını hayal etsek konsolu o zaman 55 bine satabilir miyiz sizce? -
zor hocam bence,piyasa ithalatçı garantili ve dışardan getirilen ürün dolu,piyasası illa ki artar cihazın ama ben abartılı fiyatlara satılacağını düşünmüyorum,şuan bile ilk çıkışında almayan sabır eden arkadaşlar 30-35 bin arası konsola sahip oldu -
çok rahat o fiyatlara satılır hocam kur artışına bakar olay. çıkışında 5 bine aldığımız konsolun fiyatı 20 bin oldu 4 sene içinde. artık böyle yüksek bir artış olmaz tabi ama 3 yıl içide %100 artış gayet olası. ps6 içinde 70bin çok mütevazi bir tahmin olmuş
-
O yüzden normali satıp pro’yu al ki hayatını yaşa abi 😂
Benimde yaşım 35 bu arada dediklerine katılıyorum, haklısın. -
Ps6 70 bin ederi olacak ps5 pro 55bin bu nasıl hesap arkadaşa tavsiyem altın alsın.
-
Selamlar, bu monitörü kullananlar var mı? İncelemeleri genellikle olumlu gözüküyor, başta OLED almak istiyordum ancak aldığım ürünleri uzun seneler kullandığım için IPS şuan daha mantıklı geliyor.
https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g7-32-ls32bg700euxuf-s32bg70.html
Alan kısıtlamam olduğu için televizyon alamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mı? Teşekkür ederim.
-
Fiyat skalası olarak pro’lar daha farklı konumlanıyor. Ps6’da az zam denerler ama 650 dolar bandını çok aşacağını sanmıyorum. Şimdi ps4 6bin’e pro’su 7 bin civarı gidiyormuş. Konsoloyun taner yalancısıyım. İkinci el piyasa fiyatları bu civarda diyordu. Ps6 çıkınca haliyle pro değer kaybedecektir. Pro’lar premium ürünlerdir. Base ürünler kadar ömrü olmaz. Base konsolları o fiyatlara satamayacaklarından, üst nesil konsol çıkınca pro’da değer kaybı kaçınılmaz. TL karşılığı konusuna girmiyorum tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 26 Aralık 2024; 10:34:46 > -
ps5 pro için alabileceğimiz köklü satıcılar hangileri? güvenilir olanlardan alalım bari -
-
Hayırlı olsun hocam, Fat PS5'i kaça sattınız?
-
hayırlı olsun.
oyuncular için, yurt dışı PS5 pro uzak ara en iyi fiyat-performans ürünü.
-
khalkedon ve kahraman iyi gibi.
-
Garantisi bitmiş diskli fat kasa, çift kolla 15500 TL'ye verdim. -
Evet ben de böyle düşünüyorum, yurtdışı imkanı olan için gerçekten iyi fiyat. -
2 haftadır kullanıyorum bütçesi olanın bir dakika bile düşünmesine gerek yok Pro ya geçmesine. Keşke biz de normal ülkelerdeki gibi normal fiyattan ulaşabilsek ama biz de her şey hardcore modda çalışıyor.
-
Alamanyadan 800eur mediamarkt satışlı var . Christmas öncesi 650 eurolara düşmüş ama gidip gelecek kişiden haberimiz olmayınca alamadık.
Gelecek kişinin eli boş olursa alacakmış:) PS5 Fat, diskli versiyon kullanıyorum şuan için.Ses mevcut,fazlada ısı veriyor sanki.
Ps5 Proya yurtdışındayken bakmıştım ama gittiğim ülkede fiyatı 850-900usd arasındaydı. Avrupayla aynı fiyattı aşağı yukarı. Ama satan kişide region bilmediği için almak istemedim riskli diye.
-
fiyat 800€ gözüküyor hocam fiyat 🤔 650€ çok olası durmuyor açıkcası bilemedim yanlış baktılar belki
-
Hocam foxconn fan olduğunu nasıl kontrol ediyoruz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X