< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (794. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Fat kasa 1116 serisi var 2022 den bu yana kullanıyorum ne ses ne ısınma sorunu yaşadım slimler daha çok ısınıyor sizin cihazda sorun olabilir 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bedavaya veren enayi bulunursa alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fanatik trollerden birinin fake hesabı büyük ihtimalle. bloklayın geçin. bir sorun yaşamazsınız. ps5 fat kasayı önsiparişle çıktığı gün aldım, pro çıkana kadar kullandım, tek sorun yaşamadım. ısınmaymış, sesten oyunu duyamıyomuş hikaye yazmış resmen.
-
Bunlar deli saçması, size ya bozuk ps5 sattılar, ya da bu cihaz sahip değilsiniz.1200 serisi fat kasa var, cihaza kulağını dayayınca anca fan sesi duyuluyor, en az ısınan seri fat kasa herkes bilir, eski neslin oyunlarını oynayınca bırak ısınmayı fan döndermiyor makina.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 15 Şubat 2025; 18:34:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bir TV aldın mı bozulmazsa uzun zaman kullanıyoruz, o yüzden alınca en iyisini almak lazım.Bütçe yetiyorsa oled TV alın, zorlarsa miniled TV lere bakın TCL C 755 iyi bir oyun TV'si ona da baya zam geldi ama takip etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 15 Şubat 2025; 18:44:0 >
At yalanı ... diye başlayan bir özlü söz var bilmem bilir misiniz?
Dostum tv ihtiyacın olduğun zaman güncel teknolojiye uygun ekran almaya çalışman çok mantıklı. Ama ihtiyacın yokken bütçeni zorlamaya çalışman pek mantıklı değil. Bir kaç yıl sonra daha yüksek hz’lerde, hdmi 2.2’ girişli ve daha parlak ve iyi kontrastlı ekranlar da çıkacak. Her sene yeni özelliklerle tv çıkıyor. Bence kurulumun yetersiz kaldığı bir dönem ekran değiştirmen daha mantıklı.
Bende ilk çıkan ps5 ve Pro var pro ilk çıkan konsola göre oyundan oyuna değişkenlik gösteren biraz ses vardır.Yalnız diğer söyledikleriniz sizin konsoldaki fan sorunlu bir ısınmadan kaynaklı olabilir.
Konsol sanırım ps5 slim varsayıyorum.
-
PRO almayın etmeyin değmez aynı diyenler tek tek Pro geçmeye başlamış gibi görünüyor 🙂🙂
Hep öyle oluyor hocam. Kınadıklarını yapmak deniyor buna. Ayıplıyor, sonra bir bakmışsın seni taklit ediyor. Ayıpladığı şeyi kendisi yapıyor. Aslında yazdıkları şeyler gerçek düşünceleri değil. “Benden öğrendiklerini bana mı satıyorsun?” demişler. Şu sözü de çok severim “Bir insanın söylediklerine değil, yaptıklarına bakın.”
İroni yaptığını düşünüyorum arkadaşın , aksi taktirde çok komik :)
Taktak hocam kim istemez ki Ps5 Pro yu, onların ki pahalı çıktı diye boş boş söylemler... Sahibinden 30 a alınıyor dedim vay efendim sahibinden mi alacaz o na bile laf ettiler.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 15 Şubat 2025; 20:48:9 >
Hocam herkesi aynı kefeye koymamak lazım.
Ben pro çıktığından beri almak için sebep arıyorum, sürekli soruyorum, konuyu ziyaret ediyorum. Sürekli TV değişin diyorlar konuda.
Öyle olunca sanki almak için bir fark yokta tvden kaynaklı kalite farkı ile kendimizi mi kandıracağız diye düşünüyorum fakat pro çıktığından beri konsolu açmak da içimden gelmiyor.
Ay sonu bir fırsat çıktı sanırım ben de geçip rahatlayacağım, kendim göreceğim o zaman değiyor mu değmiyor mu bakalım.
Tv meselesini bir süredir ben de gözlemliyorum. Başlarda tv yenileyecekler için bazı tv’ler öneriliyordu. Bir nokta da tv yenilemezsen bu iş olmaza doğru yol aldı. Kendi adıma bu tür cihazları çok sık sürelerde yenileme çabasını nafile buluyorum. İhtiyacı olanlar için çok iyi seçenekler mevcut olmakla beraber ihtiyacı olmayanlar bence yeni port gibi teknolojilere ayak uydurmak için beklemeleri daha doğru sanki
Ben pro ve ilk çıkan ps5 Sony xf9005 ile kullanıyorum gayette memnunum,oled ekran en büyük artısı siyah başarımıdır.
-
Wukong oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Bu dükkandaki ''direnç ilaçları''nı nasıl üretiyoruz?
-
İki konsol arasında kaydadeğer fark var mı aynı TV de hocam? Merak ettiğim bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X