Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KenanK89 , K0RnTuNeS , cangk Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
15.868
Cevap
367
Favori
697.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oled'le muazzam bir fark var.

• @bluemoon şuan alınabilecek en hesaplı oled LG B4.

bir tık altına ineyim, yine benzer yakın bir deneyim versin derseniz, samsung QN85 90 D modeline yada TCL 755 e yönelmeniz gerek.

malesef günden güne pahalanıyor herşey, artık aldın aldın. Kazançlısın kuramı var.

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    755 gözlemledim ve sevmedim. B46 için panelde beyazlar sarımtırak olmaya yatkın/dönüşüyor gibi kullanıcı tecrübeleri duydum. O yüzden yeni yıl stoklarını bekliyorum ama fiyatlar ne durumda olacak bilemiyorum. Belki de ips panelime sarılıp ağlayacağım (!)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakü , PS5 pro almak için avantajlı bir yer mi? Yani ucuza satılan ve vergi iadesi alınabilecek bir yer mi?
    Teşekkür ederim yardımınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 15 Şubat 2025; 9:47:47 >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

bu modeller ne olursa olsun G serisini zaten yakalayamaz ama ciddi anlamda tatmin eder.

• gowlet kullanıcısına yanıt

Hocam Dualsense'yi 2 bin liraya satabilirim, piyasası o fiyatta değil mi zaten ekstra şarj istasyonunun sıfırı 1000 ikinci eli 500 diye biliyorum. yaptığım anlaşmaya göre şarj istasyonunu hediye etmiş oldum diye düşünüyorum.

• 1 haftadır maaşı bekliyordum bugün khalkedon dan siparişi geçecektim ama sarı sitede ps5 pro yayında gözükmüyor şuan. Aradım açmıyorlar. Acaba ellerinde mi tükendi şansa bak. İstanbulda yaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fıfa

1 haftadır maaşı bekliyordum bugün khalkedon dan siparişi geçecektim ama sarı sitede ps5 pro yayında gözükmüyor şuan. Aradım açmıyorlar. Acaba ellerinde mi tükendi şansa bak. İstanbulda yaşamıyorum.

Yeni stok getirirler mutlaka. Belki hafta sonu olduğu için sipariş almak istemiyorlardır.

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi icin.
    B4’e çıktıktan sonra C4’e de giderim. Uzun yıllar kullanmayı hayal ettiğim bir alet için biraz maliyete katlanabilirim.
    Su an açıkçası C4 ile S90 arasında gidip geliyorum. Avrupa’da fiyatları aynı. Burada 10 bin civarı bir fark var. Qdoled çok övülüyor ama lg görüntü işlemesi daha iyi gibi geliyor bana.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

c4 ve b4 arasında biraz parlaklık farkı olur. odanız loş odaysa ya da akşamları oynuyorsanız çok da sıkıntı olmaz. samsung qd oled'ler de güzeldir. lg görüntü işlemesi falan doğrudur da pek fark edebileceğiniz şeyler değil. minör farklar yaratır. ayrıca philips oled tv ler de bazen mediamarkt'ta iyi fiyatlara düşüyorlar.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Şubat 2025; 10:59:18 >
  • Arkadaşlar hayırlı hafta sonular uygun fiyatlı playstation 5 pro nereden almamı önerirsiniz?

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Fark edebileceğim şeyler değilse C4 alabilirim. Çünkü dağa sağlam duruyor. Rtings’e gore de yapı kalitesi daha iyi. Ama QDoled’in de daha iyi olduğunu yine Rtings söylüyor. Bugün almak istiyorum.

• imate kullanıcısına yanıt
    Nakit mi kredi kartıyla mı alacaksınız

• PS5 Pro'nun Monster Hunter Wilds'ın lansmanından önce Japonya genelinde neredeyse tükendiği görülüyor!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Kredi kartına sıcak bakıyorum eğer daha uygunsa nakitte denk getirebilirim

• bluemoon kullanıcısına yanıt

s90 oled dir, c4 ün dengi. üzmez pişman etmez. gönlünüz hangisini isterse onu seçin.

ben büyük bir distribör de görevli şef im, depoda hem lg var hem samsung mevcut. çerez gibi hergün sevkiyat yapıyoruz. Ben geri iade geldiğini daha hiç görmedim bu modellerin.

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Nakit

• imate kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına altı taksit en uygun idefix’te gördüm
    Nakit olarak size en uygun sahibinden’de Avrupa’dan getirip satanlar oluyor

• fıfa F kullanıcısına yanıt

31bin nakit 1 yıl garanti ilk 1 ay sorun yaşarsan 1e1 değişim 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Aslında düz 30.000 yapsa alınır 😀

• 
Sayfa: önceki 790791792793794
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.