< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (791. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
PS5 Pro sahibiyim Days Gone PS4 zamanı oynamıştım 2 hafta önce yine indirdim 2-3 saat oynadım sevdim fakat şimdi remastered sürümü çıkacak denince duraksadım oyunu satın almadım PS üyeliğimden ücretsiz indirdim o yüzden remastered bende çıkmıyor sanırım oyunu satın almam lazım.
Sizce böyle devam mı yoksa almaya değer mi çok pahalı değil ama emin olamadım.
Bir de kaldığım yerden devam edebilecek miyim acaba ona göre tamamen duracağım oynamayacağım artık.
Teşekkürler.
-
-
Kayıtlı save’leri aktarabiliyorsun. Önceki ps oyunlarında yapılıyordu. Bunda da olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende ps5 varken cd li şekilde oyun almıştım the last of us 2 yi sonra remastera sanırım yükseltmişti ama cd takılı şekilde oynayabiliyordum play yapması için
Sonrasında ps5 pro ya geçtim, tabi cd okuyucu yok
Deluxe üyesiyim
Kütüphanede var diye biliyorudum indiriyorum yüklüyor fakat girmeye çalıştığımda Cd istiyor bu indirdiğim tam sürüm değil mi yada savle alakalı mı anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bir yerlerde Ps4 versiyondan save aktar vardı. Uncharted ve part 2’de bunu yapmıştım. Hatta ghost of tsushima’da da yapmıştım. Disc olayı maalesef ya disc sürücüsü ekleyeceksiniz ya da digital versiyonu tekrar almanız gerekecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 14 Şubat 2025; 11:5:48 >
Microsoft çoklu platform stratejisini sürdürüyor
Hellblade serisinin en yeni oyunu Hellblade 2 çok yakında PlayStation 5'e gelmeye hazırlanıyor.
Indiana Jones oyununun bu baharda PlayStation 5 konsoluna geleceğini doğruladı.
-
Peki savleri silip tekrar yüklesem olur mu( nasıl silinir bilmiyorum) birde plusa part 2 verildi mi deneme sürümü mü var illa ücret verip almak mı gerek
forumda konusu var siiz nasıl bu kadar emin konusabiliyorsunuz? 20dk sonra cihaz kendini kapatıyor mesela arkadaşın. Adam 30k verecek ondan sonra 30dk içerisinde parası çöpe gitmiş olacak.
-
Part 1 geldi ama 2 girmedi. Belki part 2’yi ps4 versiyonunu almanız çözebilir. Disc’li versiyona yaptığınız yükseltme ücreti ps4 digitale de etki edebilir ama bir araştırın. Oyunu new game’den başlayabilirsiniz. Önceki oyununuzun bir etkisi olmaz.
Teşekkür ediyorum hocam
Sony'nin hisseleri sürekli yükseliyor.
"Sony'nin 3. çeyrek kazançları oyun ve eğlence sektöründeki güçlü performansıyla beklentileri aştı ve bu durum tüm yıl tahminlerinin yükselmesine ve hisse senedi fiyatlarının artmasına neden oldu."
Kaynak: https://www.google.com/finance/quote/6758:TYO?hl=tr&window=6M
-
Sony X Kadokawa!
Sony:
"Geçmişte Kadokawa ile çeşitli projelerde iş birliği yaptık, ancak Aralık ayında sermaye ve iş birliği anlaşmasının imzalanması ve Ocak ayında üçüncü bir tarafa yeni hisse tahsis edilmesinin ardından en büyük hissedarı olduk."
"Bu ittifak sayesinde, her iki şirketin liderliği iş birliğini teşvik etmeye daha da fazla kararlı hale geliyor ve Kadokawa'nın orijinal fikri mülkiyet yaratmadaki gücünü teknolojilerimiz ve küresel genişleme yeteneklerimizle birleştirerek çeşitli eğlence alanlarında yeni değerler yaratmayı hedefliyoruz."
-
ereneren nasıl yapıyor peki cihaz başına 3 bin lira ekmek yiyor kar marjını düşük tutuyor sirkülasyonu hızlandırıyor
ayda 30 cihaz satsa 90 bin lira güzel para
yapsın ben bişiy demiyorum sermayesiyle yapıyor kimseden zorla ps5 prosunu zorla almıyor hatta iyi fiyat bile veriyor helal olsun
sen gidersin inşaatta akşama kadar 1500 liraya çalırsın, o al-sattan 3 bin lira kazanır
tabi herkes her işi yapıcak diye bir kaide yok
-
Tides of Annihilation - Gameplay Reveal Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
Tides of Annihilation is a fantasy action-adventure inspired by Arthurian legend. Uncover the mystery of an otherworldly invasion in a shattered modern London, where hordes of enemies are unleashed. As Gwendolyn, fight alongside spectral knights to save your family and piece together a broken world. #ps5 #ps5gameshttps://www.youtube.com/watch?v=YdFagFDMxKc -
Arkadaşlar dün, 2023'ün başlarında aldığım Playstation 5 Digital Edition (CFI-1216B) cihazımı 2 Dualsense + Şarj istasyonuyla beraber 17k'ya sattım iyi fiyata satmışmıyım?
-
Ben CD’li versiyon tek kolu 15 bine sattım 2 ay önce.
Rockstar Games Discord'da GTA 6 oynarken görüldü!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X