sony kalan 3 yılda hiçbir şeyi patlatmayacak. oyun sektörü 20-25 senedir konsollar üzerinden ilerliyor, en çok satış konsollar üzerinden oluyor ve en çok parayı da konsollar kazandırıyor. pc platformu hala gerçek bir rakip değil, çünkü oyun satışları konsol seviyesinde değil. rakip xbox ise artık neredeyse yok, yeni nesil bir xbox geleceği bile şüpheli. geçtiğimiz yıl sadece 2 milyon adet xbox konsol satıldığı konuşuluyor. yani farklı kulvarda ilerleyen nintendo'yu saymazsak ps'in rakibi yok, sony rekabet durumunda değil. exc maliyetleri ise çok arttı, iyi ve alıştığımız kalitede exc. bir oyun için 200-250 m. usd. harcamak gerekiyor. dolayısıyla sony'nin exc. yapmaya ihtiyacı yok, bu paraları harcamaya ise zaten gönlü yok. ayrıca sony, ms gibi sınırsız parası olan bir firma da değil. gta 6'nın da yaklaşmakta olduğunu ve konsol satışlarını zıplatacağını düşünürsek sony'nin exc oyunlara ihtiyacı yok. dolayısıyla en iyimser tahminle sony ps5'in ilk 5 senesindeki sıklıkla exc. çıkaracaktır, daha fazlasını kesinlikle beklemeyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 13 Şubat 2025; 13:23:34 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (787. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
"Oyun maliyetleri arttı" büyük bir vasatlık algısı aslında
Spiderman 1ve2den 2 milyar gelir elde etmişler, böyle yalanlarla oyalıyorlar kitleyi
Kimse demiyor ki biz artık beceremiyoruz yapamıyoruz da maliyet fln bahane ediyorlar
Naughty Dog bile artık düzgün oyun çıkaramıyor
Santa monica Kratosun suyunu çıkardı artık
Days gone 2 çıkarmak varken Remastered ile uğraşıyorlar
GTA6 olmazsa oyun piyasası çöktü bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Factions 2’yi şişirmeselerdi, lost legacy hacminde bir tommy dlc çıkabilirdi. Yine kötü bir senaryo olsa bile en azından Intergalactic’e kadar bir şeyler yaptı diyebilirdik. Dağılan japan studio kısınlarına girmiyorum bile. Servis oyun tutkularından deli para yaktılar tek olayları gta6 olması çok sinir bozucu bir tablo.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de tekrar bitireyim diye indirmiştim, 15 saat civarı oynadım. Remastered duyurusundan sonra oyunu kayıtlarıyla beraber komple sildim. Çok daha iyi grafikler, güncellenmiş, hatalarından arınmış ve DualSense fonksiyonuyla tadını çıkaracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 13 Şubat 2025; 14:32:18 >
-
akşama ançartıt şow yapıcam
-
Hocam alacağım yd de cfi 2016 sürümü zaten. Ayrıca sahibinden param güvende ile satış yok mağazalar bana çok uzakta . Havale yapsam güvenecek mağaza hangileri bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps5-slim-dijital-plus2-kol-plus-8k-hdmi-pluskulaklik-plus-24ay-garanti-1161696407/detaygüvenebileceğin bir yer gönderdim. almışken 2. kol da yanında olsun.
-
Öyleyse daha çok beğeniriz, RDR2 overrated bir oyunken Witcher 3 gerçek bir efsanedir
2025 oyunları
Assassin's Creed Shadows
Ghost of yotei
Deaht stranding 2 on the beach
Mindseye
Mafia the Old Country
Borderlands 4
Grand Theft Auto VI
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony, son çeyrekte PS5 satın alan kullanıcıların %42'sinin yeni kullanıcı olduğunu söylüyor!
Son çeyrekte 9,5 milyon PS5 satıldı, bu da potansiyel olarak yaklaşık 4 milyon yeni PlayStation kullanıcısı anlamına geliyor.
Kaynak : https://www.sony.com/en/SonyInfo/IR/library/presen/er/pdf/24q3_sonyspeech.pdf
-
Arkadaşlar bugün, 2023'ün başlarında aldığım Playstation 5 Digital Edition (CFI-1216B) cihazımı 2 Dualsense + Şarj istasyonuyla beraber 17k'ya sattım iyi fiyata satmışmıyım?
-
Bu kullanıcılara PS5 Pro kullanıcılar da dahil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi dahil hocam PS5, Slim, Pro. Kazanç Duyurusunda ele alıyorlar her zaman.
-
Yaklaşık 5 yıldır PS ekosisteminden uzak kalmış ve ps5 pro ile tekrar sahalara dönmüş biri olarak bir haftalık izlenimlerimi paylaşmak isterim;
-Bir kere dualsense kesinlikle fark yaratıyor, tek kelime ile bayıldım. Kızım için hemen pembe renk sipariş ettim.
-Samsung soundbar kullanıyorum, xbox tarafında çıkış olarak dolby atmos seçiliyken acayip derecede ses gecikmesi oluyordu. Microsoft yıllarca buna bir çözüm bulamadı. Sony tarafında harika ses alıyorum. Dolby atmos seçili olmasına rağmen gecikme yok, sesler xbox tarafına göre sanki daha net, daha doygun, sanırım ps tarafında özel bir chip vardı sadece ses için.
-Psikolojik mi bilmiyorum ama oyunlarda olsun, arayüz de olsun renkler daha doygun xboxa göre.
-Arayüz demişken xbox un hantal arayüzünden sonra ilça gibi geldi. Menüler arası dolaşmak acayip akıcı, ve arayüz hem Hdr hem de 4k sanırım.
-15 taneye yakın AAA oyun indirdim halen 800 GB boş yerim var. 2 Tb fark yaratıyor.
-Ps Android uygulaması harika. Tek kelime ile harika.
-İlk bitirdiğim oyun Astro Playroom. Kızımla sackboy oynuyoruz, miles morales bitirdim. Spiderman 2 deneme sürümünü yükledim grafikleri görünce dibim düştü. Ekran görüntüsü alıp alıp durdum, oled TV ile muazzam gözüküyor. şimdi zaten yukarıda arkadaşlar atmışlar yeniden erkan görüntüsü atmanın gereği yok. Hazır indirimdeyken yapıştıracağım sanırım.
-Halen oynamayı bekleyen GOW Ragnarok, Last Of Us 1, Ghost Of Thusima, Deamon souls, Days Gone, Returnal, var ki bunlar psplus aboneliği ile geliyor bi kaç ay oyun sıkıntısı çekmeyeceğim.
-Konsol savaşları konusunda oldukça tarafsız yaklaşırım ama şu bir haftada ps bana daha çok konsol hissiyatı yaşattı xbox a göre, belki de Ps yi özlediğimdendir. Yani evet abi bi oyun konsolu gamepadi ile özel oyunları ile arayüzü ile böyle olmalı ya dedirtti. Ha Microsoft taş gibi yeni konsol çıkarır, arayüzü cilalarsa neden geçmeyeyim ki ama şu açıkça belli ki playstation bir kültürdür abi 30 yıldır süregelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Days gone Remastered sürümü storeye eklendi
store.playstation.com
Days Gone Remasteredhttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA28181_00-DAYSGONEREMASTER
Witcher 3 niye beğenilmesin ki? Rdr ile aynı etkiyi bırakmış bir seri.
Tabi efendim :) 1750 TL..Yani olmayacak işi yapıyorsun bari day1 ekle plusa.. Sony cidden dalga geçer gibi takılıyor artık ,ama bunlar hep karşısında ciddi bir rakip olmayışı yüzünden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X