Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.130
Cevap
369
Favori
707.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    350 TL yükseltme seçeneği herkese çıksa daha fazla satıp kâr ederlerdi, oynayıp platinlediğim halde sırf merakımdan alır arşive atardım. Sony yine esnaf modunu açmış sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor, rezillik! Neyse ki hype yapmaya gerek yok, 6 aya Plus’la bedava verirler zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Oyunu direk alanlar görüyor demek.Üzdü.Kesin alırdım bu sürümü.Severek bitirmiştim zamanında.Tekrar bitirirdim.Artık pc de alıp oynarız.

Zamanında yatırım yapanlar karşılığını alıyor

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar bu yapılan çakallığa sinirlensem de ben alır oynarım, çünkü yarıda bırakmıştım.Görseller iyiydi zaten herhalde daha iyi olmuştur.

Days gone zaten çok iyi bir oyun,üstelik Türkçe dil desteği de var
    Kesinlikle her konuda çok süper bir oyun, yeni alacaklar için de fiyat iyi sayılır

Elimde ps5 hiç yok. Nasipse ilk defa bir konsol alacağım.

Peki ithalatçı garantili sakınca doğurur mu? Distribütör garantililer çok pahalı olur değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hikayesi çok iyiydi. Klasik Sony sunumu her zaman iyidir zaten. Kesinlikle bitirin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili en ucuz 31.000 TL sanırım, Bilkom garantili 50.000 TL bence değmez bu kadar paraya.Güvenilir, kapalı kutu Avrupa cihazı satan yerlere bakabilirsiniz.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

RdR de John Marston'ın oğlu var , onun başrol olduğu bir RDR 3 bekliyorum PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• RK1980 R kullanıcısına yanıt
    Jack Marston evet, bi kayıp daha kaldırmaz bu yürek hocam

Peki ithalatçı garantili olunca diyelim ki cihazda bir sorun çıksa nasıl olacak???

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Ben hep Sony garantili aldım hiç bir sorun yaşamadım, çok tecrübem yok ithalatçı garantililer ile ama ilk bir ay içinde sorun yaşayanlara falan güvenilir yerler direk değişim yapıyor, 1 yıl da tamir garantisi veriyor.

• Merhaba arkadaşlar,

Ben satıcı Kahraman Konsol olan bu ürünü satın alacağım:
    idefix
    Sony Playstation 5 Slim Dijital + 2. Dualsense Ps5 Kol (İthalatçı Garantili) Tk2 - idefix
    https://www.idefix.com/sony-playstation-5-slim-dijital-2-dualsense-ps5-kol-ithalatci-garantili-tk2-p-1706304

Fakat ilk kez PS alacağım için CFİ vb. konusunda kafam karışık.

En son soru cevapta 2018 asya cihaz gönderim yaptıklarını belirtmişler. Başka birine de 2016-2018 karışık şekilde gönderiyoruz demişler.

Bana tavsiyeniz nedir yardımcı olursanız çok ama çok minnettar kalırım, bir öğrenci olarak dolandirilmak istemiyorum üç beş param var zaten 😑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlutdem -- 14 Şubat 2025; 1:40:22 >

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Sorun yasyanlar var konsol ile. Adam aldı diyelim sprun yasayan insanlar gibi konsol 20dk sonra kendini kapatırsa ne yapacak?Bir yandan da 2-3 fazla verip dükkan/ithalatçı garantili neyse artık millet ödediği paranın 2 günde çöp olmaması için düşünüyor.

Bu dediğiniz risk gibi duruyor. Sonra para güme gitmesin. Neyse bekleyelim bakalım. Sağ olun

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

çarpıp düşürmediğiniz sürece bişey olmaz bozukta çıkmaz zaten dükkancılar/ithalatçılar bunu bildiği için kendinden risk alıp garanti veriyor

sen cihazı düşürürsen yada çarparsan tıpkı kopartası işlem görmüş aracı kopartacılar nasıl anlıyorsa ps5 proyuda

dükkancı darbeden dolayı anlar ve kabul etmez

sizin söylediğiniz kutudan çıkarıp fişe takınca çalışmazsa diye ama böyle bir şey yok, ps5 prolar fabrikada en son kutulanmadan önce defalarca test ediliyor sağlamlığı içinizi ferah tutun

Elektronik ürünler de her zaman bozuk çıkma riski var, neye dayanarak bozuk çıkmaz diyorsunuz. Düşükte olsa risk vardır her zaman. Bugüne kadar bozuk çıkmış ps5 ler test edilmeden mi satışa sunuldu o zaman? Dükkan bozuk çıkmayacağını bildiği için garanti veriyor diye bir şey yok, 30-40 bin TL ye ürün satıyor o garantiyi seve seve verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Şubat 2025; 7:41:51 >

31-32 bine garanti ürün varken 29 bine elde getirenden garantisiz ürün ALINMAZ !!!

forumda bile birkaç arkadaşın hdmi portu arızalı çıktı görüntü git gel yapıyordu ayrıca coil whine riskide var bu tip sorunlarda hemen aldığın yere götürüp değiştirebilirsin konsolu.

Kafanıza göre konsol sağlam bozulmaz diyemezsiniz bozulduğu zaman muhatap bulamazsanız 2 bin kâr edeyim derken 29bin zarar edersiniz.

• 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.