Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan , FAKAZLI , jymz___ , ZekiAygun , PearBear Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
16.300
Cevap
372
Favori
716.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
Giriş
    😊👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Hey gidi ya :) en sevdiğim konsollardan biridir tasarım olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lan ikiniz de kaybolun gidin özelden çözün sıkıntılarınızı.

• Uzun zamandir konsolu almak ve almamak arasinda gidio geliyorum. Arkdaslarim surekli yunanistana gidiyor , yani 30k’ya konsola sahip olabilirim. Su anda hali hazirda ps5’im ve oled tvi’ im var ama nedense “pro” konsol beni hic heyecanlandirmadi. Nette surekli karsilastirma videolari izliyorum, kendimi satin almaya motive etmek icin. Ama arada cok az fark var gibi gorunuyor. Belki ciplak gozle fark daha cok hissediliyordur. Bu yuzden konuyu takip ediyorum ama konudada ps5 pro haric hersey konusulmus masallah. Yani iki konsolunda aktif olarak da kullanip kullanici deneyimlerini paylasannarkqfaslara simdiden tesekur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shalashaska kullanıcısına yanıt

Biraz hız vede RTX harici hiçbir bir fark yoktur.Sanırım iki arada bir derede kaldığınıza göre bütçeniz sınırlı,maddi bir zorluk yaşayacaksanız bence Pro almak hiç akıllıca bir karar olmaz diye düşünüyorum.

• shalashaska kullanıcısına yanıt

hali hazırdaki konsolu verip, üzerine en az 15.000 tl ödeme yapacaksınız.

hiç gerek yok.

• İkinci el 48 c1 alınabilir mi? Kullanım konsol ve netflix olarak gerçekleştirilmiş.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Ekranlarda teşhir ve iki el biraz riskli. Fiyat riski göze alacak kadar uygun olması halinde belki değerlendirmeye girebilir. Ama bu tv’lerin ömrünün çok uzun olmadığını hatırlamak lazım. C1 2021 modeldi galiba

Yüzde 90 yanmıştır. Panel yenilenmeydiyse alınmaz. Paneli yenilemek tv fiyatı.

hocam biz sıfır almaya çekiniyoruz sen ikinci el bakıyorsun, bence uzak dur 2. el oled alınmaz 2021 model birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 22 Şubat 2025; 11:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.