Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.333
Cevap
372
Favori
717.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu firma küçük yayıncı sayılır dev firmaların yanında hocam direkt olarak TR bölgesi bilgisi almak isteyeceklerdir bu tarz oyunlarda eğer imkan varsa zaten kardeşlikle alabileceğiniz sürekli bir ortağınız varsa TR psn'den almak çok iyi olur gelecekteki dil desteğinin devam etmesi için mesela çoğu oyuna steam sayesinde destek geliyor bölge değiştirme seçeneği olmadığı için satışlar toplu olarak TR bölgesi altında sayılabiliyor umarım PSN'de en azından ufak iyileştirmeler yapar bizler için çünkü Nintendo bölge satın almalarını yasaklamaya başladı PS'de bu yola girebilir.

• Blue_İce1982 B kullanıcısına yanıt
    Nintendo’yu araştırın hocam. Switch 2 kapıda ama switch mevcut kütüphanesiyle oldukça zengin. Tüm zamanların en çok satan konsolu olmak üzere, haliyle oyun ve eğlence konusunda şimdilik en iyi seçeneklerden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Switch 2 yi bende bekliyorum çıktığı gibi alacam konsol geleneğini sürdüren bir Nintendo kaldı excleride harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

hocam sizde "imkan varsa" demişsiniz parası olan tr psn den alsın gibi bir ima var ama inanin parası olan akıllı adam tr psn den oyun almaz.

Bu fiyatlara oyun satıldığını görenler yakında 3000-3500 e çeker fiyatı. Şahsen benim sokağa atıcak param yok aynı oyuna 800 lira fazla para vermem. tr psnden 2 oyun parasına hint den 3 oyun alınıyor.

Türkçe dil olayıda satışlarla alakalı değil isteyen ekliyor istemeyen eklemiyor ülkemizde dünya satan oyunlar var türkçe desteği yok bakıyorsun istanbuldan küçük ülkelerin dilini koymuşlar. Şehir efsanesi yani ben inanmıyorum. Veri almak isteyen oyunun hangi lokasyonda oynandığını hangi dil seçeneği ile oynandığı görüyor zaten basit şekilde.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Xbox ve PC tarafında görüyorlar direkt ama PS için ek ugrasilması gerek diye biliyorum zaten Sony tarafida çekildiği için ve cihazların çoğu yurtdışı cihazı olduğu için ülkemiz bazında verilere ulaşmak çok zordur muhtemelen vgchartz tarzı siteler ülkelerde yerel marketlerden alıyorlar genellikle bilgileri.

Oyunda Türkçe yoksa zaten direkt olarak farklı PSN mantıklı ne gerek var ama bu tarz firmalar ne yazık ki satışa göre Türkçe desteği veriyorlar baldurs gate 3 en basta o derece ön sipariş almamış olsaydı destek gelmezdi ne yazık ki bu tarz kalıcı 100-200 saat süren oyunları kendi hesabımdan alıyorum ben kalıcı ortağım var diye ancak yabancı dilde çıkan oyunları almıyorum artık bu tarz yol izlemekte mümkün en kotu indirim bekliyorum KG2 hala almadım mesela çünkü diğer market fiyatları çok daha uygun indirimde bakacağız artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Adamlar yillardir en yuksek fiyattan satis yapiyorlar, ülkeden çekilmisler, kendi konsolunun temsilciligini baska firmalara birakmis, hala tr psn'i destekleyelim diyorlar

Steam de kucucuk firmalar TR dil destegi koyabiliyor. Bunun sebebi o oyunun satisini arttirmak. Keske insanlar biraz duygusal olmayi birakip gerçekleri görebilse. Hepimiz TR psn'inden alisveris yapsak fiyatlar yine ucuzlamaz. TR dil destegini zaten her oyuna getirmiyor. Getirmese zaten bazi oyunlarda satislar tamamen duracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

benim demek istediğim firma daha fazla satış yapmak istiyorsa zaten dil seçeneğini arttırmak zorunda. Kingdom Come: Deliverance II mesala türkçe ne güzel almanyadaki türkde alır amerikadaki türkde alır japonyadaki türkde alır oynar. Oyunlardaki diller global artık toplam satışa bakılıyor kimse türkiye de kaç tane satılmış diye bakmaz emin ol

Yok hocam dediğiniz anladım KG2 o tarz bir oyun diye diyorum zaten ilk oyunada eklediler sonradan talep gelince yoksa ubisoft şu saatten sonra Türkçe yapsa bile ilk gunden almam oyunlarını larian vb gibi yayıncılar için geçerli bu dediğim sadece .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Sony playstation Türkiye ofisinin kapatılması sebebi,Sony tv bölümünün istenilen satışı gerçekleştirmemesinden kaynaklıymış.

Sony playstation bölümü zarar etme durumu söz konusu değilmiş.

Bazı şeyleri bilmekte yarar var diye düşünüyorum.

• Blue_İce1982 B kullanıcısına yanıt

Hocam senin anlatımına göre PS5 Pro size daha uygun. Çünkü GTA 6 oynayacağım demişsin. Switch 2, PS5 Pro kadar güçlü bir cihaz değil. Ve Switch 2’ye GTA 6 çıkıp çıkmayacağı belli değil. Çıksa bile grafikleri ve performansı PS5 Pro’daki gibi olmaz. Sırf konsol için kaliteli bir TV aldım demişsin. Bu arada sizdeki yanlış bir bilgiyi düzelteyim. Switch 2 sadece bir el konsolu değil. PS5 gibi TV’ye bağlanarak da oynanabiliyor. Ben hep TV’ye bağlı kullanıyorum.

• joven kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle olsaydi PS konsol urunlerine olan destek baska bir firma tarafindan veriliyor olmazdi. Sony konsollarinda da artik resmi garanti yok. Bilkom aldi haklarini istedigi fiyati da o koyuyor. Bahsettiginiz destek yalnizca yazilim alaninda geçerli

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Özellikle 8 ve 10 yaşlarındaki çocukları için aldığını söylediği için switch2 önermiştim, ama tabi çocuklar bahane ps5 pro şahane diyorsa orası ayrı.

• ulwi U kullanıcısına yanıt

PS5’te de çok sayıda çocukların da oynayabileceği oyunları var. Özel oyunlarda Switch’te Mario, Kirby, Donkey Kong, Zelda, Splatoon var iken PS5’te de Astro Bot, Sackboy, Ratchet Clank, Spider-Man var. Bunlar özel oyunlardan. Multiplatformlara gelirsek eğer, her iki konsolda da çocuk oyunları bolca mevcut. Crash Bandicoot, Şirinler vs… Hatta multiplatformlarda PS5 tarafında daha çok çeşit var. PS5’e tüm oyunlar çıktı. Çocuk oyunları açısından ibreyi en çok değiştiren oyun ise Mario olur. “Game Changer” diyebiliriz. Çocuklar buna bayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Şubat 2025; 3:25:31 >
  • Overgame den disk sürücü aldım pro için 6692 TL havale ile. 10 tane cd var, disksiz olmaz.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuda hiç karşılaştırmaya gerek yok, Nintendo nun en güçlü olduğu kısım. Kimi karşısına koysan şansı yok. Kütüphaneden bulursun bir iki birşey ama karşıdaki tamamen onun için yapmış kütüphaneyi :)

• nier kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam,bende daha pro gelmeden disk sürücüyü almıştım :) 30 adette bende var kutulu oyun ve şu piyasa ve ekonomide yeni oyunları kutulu alıp bitirip satmak çok ekonomik oluyor,astro bot,silent hill 2 gibi oyunları bu şekil bitirdim,önceden koleksiyon yapıyordum ancak bu ekonomide yoruyor insanı :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Hocam en iyisini yapıyorsunuz maalesef ülke de bu hale sokuyor zorluyor. Ben az da olsa sene de 1-2 oyun almaya çalışıyorum, satmaya kıyamıyorum arşiv seviyorum. Belki gta 6 ve death stranding 2 diskli alırım gerisi zaten hint hesaptan alıyorum oynayacağım yeni oyunları. Bendeki diskliler bunlar şimdilik.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Bekle, switch 2 al. Hem sen hem çocuklar oyun oynar. Gta6 da büyük ihtimal switch 2 ye gelecek. Fifa vs de gelir zaten. Çocuklar için nintendo oyunları daha sağlıklı ve çeşit bol.

Alıntı

metni:
    Gta6 da büyük ihtimal switch 2 ye gelecek

tegra 239 ile dock modunda "belki" çalışır ama undocked modda imkansız. öncelikli olarak el konsolu olacağına göre "büyük ihtimal gelecek" demek doğru değil.

ama tabii rdr2 ve gta5 gibi oyunları getireceklerdir diye düşünüyorum.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt

Değil. Yarın bir gün Pc'ye gelince Steam Deck çalıştıracak bu oyunu ama iyi ama kötü. Switch 2 de çalıştıracaktır. Yine ama iyi ama kötü.

Geçen gün Take Two Ceo'su da Switch 2'ye gelmesini beklediğini söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Şubat 2025; 0:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Değil. Yarın bir gün Pc'ye gelince Steam Deck çalıştıracak bu oyunu ama iyi ama kötü. Switch 2 de çalıştıracaktır. Yine ama iyi ama kötü.

Geçen gün Take Two Ceo'su da Switch 2'ye gelmesini beklediğini söylemişti.

hayır undocked modda imkansız.

steam deck'te çalışırsa switch'te de çalışır gibi bir mantığa ise katılmam mümkün değil. pc'de oyunları yarım-yamalak doğru düzgün oynanamayacak şekilde çalıştırmak mümkün. bu mantıkla switch'e de pek çok oyun çıkabilirdi ama çıkmadı. o iş öyle olmuyor yani... kaldı ki 2-2,5 sene sonra(?) steam deck'te ne kadar çalışabilecek onu da göreceğiz.

T2 ceo'su borsadaki kağıtların değeri artsın diye her türlü yalanı söyler ve söylüyor. örn. erteleme olmayacak da diyorlar ama inanan bir Allah'ın kulu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 21 Şubat 2025; 0:25:25 >

• 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.