Şimdi Ara

PlayStation 5 Pro işlemcisi çoktan hazır, büyük oyun duyuruları bekleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millete şöyle konsol böyle konsol diye ps5 i itelediler, ciddi de kar elde ettiler şimdi de prosunu iteleyecekler. Sakın almayın. GTA 6 için şart olmazsa alınmaz. O da bakalım nasıl çıkacak.

• Eyy Sony bu oyunlar nerede ? Sen git ancak Astro Bot oyunu yap.

Driveclub 2
    MotorStorm 4
    Twisted Metal 5
    Resistance 4
    Killzone 5
    MediEvil 2 Remake
    MediEvil 3
    Genji 3
    Knack III
    Gravity Rush 3
    Shadow of the Colossus 2
    Drakengard 3 Remake
    Drakengard 4
    Untold Legends 3
    Bloodborne 2
    Demon's Souls 2
    SOCOM 5 U.S. Navy SEALs
    Uncharted 5
    Siren: Blood Curse Remake
    Siren 4
    Days Gone 2
    The Last of Us: Part III
    Infamous Remake
    Infamous 2 Remake
    Infamous 5
    Ratchet & Clank Future 5
    Haze Remake
    Haze 2
    Metal Gear Solid Remake
    Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Remake
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Remake
    Metal Gear Solid VI
    Metal Gear Solid Rising: Revengeance 2

• Pro ile piyasa canlanır büyük ihtimal. İnşallah güçlü çıkar.

• PlayStation 5 içinde bildiğin 8 çekirdekli pbo kapalı ryzen 7 3700 var ekran kartıda bildiğin 6600xtnin 256 bit hali var direk birebir aynı halleri olmasada benzer varyasyonları yani

4k için sıkıntılı 7800x3d +7900gre felan olmalı ki artık uzun vadede gitsin

ps4 proda zamanın en tepenin bir altı amd ekran kartı R9 390ın kırpılmış hali vardı

zayıf gene söylentilerdeki gibi zen2 ile gelecekse şahsen almam

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Ama isin optimizazyon ve yazilim kismini atliyorsun. Windows mantigiyla degerlendirmemek lazim….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sarp159 S kullanıcısına yanıt
    Dedi dala uzanamayan kedi…..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ara Nesil konsoldan hayır gelmez ! GTA 6 ve yeni oyunlar için diğer jenerasyondan ps6 ve Yeni X box tan hayır bekleyin gerçekten çok güçlü olurlar. bu pronun olacağını ben size söylüyüm : GTA 6 da series X ve PS 5 ile aynı FPS i verir sadece daha iyi ve daha keskin grafikler verir fps olarak değil grafik olarak döner oyuncuya. her ikisi için=(60+FPS+grafik) bir sonraki jenerasyona kadar ölmeyin. Xbox 360 tan beri her nesil yeni nesil konsolu olmuş ve anlayan biri olarak diyorum bunu proda sadece bir tık daha canlı gözükür etraf bu.

• Krall77 K kullanıcısına yanıt

Normal ps5 ile ps5 pro arasında aşırı fark olması imkansız 3 yıl sonra da ps6 çıkar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drummerrrr kullanıcısına yanıt

konsoldada oyunlar patlıyor crash veriyor sonuçta optimizasyon her oyunda iyi olmuyor tek avantajı kalıyor oda ayarla felan uğraşmıyorsun pcyi açıyom dx bilmem ne c++ microsoft bilmem ne 10 farklı şey kurmaya başlıyor oyun açılıyor dosyalar optimize ediliyor bekle babam bekle  

güç olarak eş değer işlemci ekran kartıyla aynı değerleri veriyor fazlası yok

native 4k 30 fps üstünü veremiyor donanımsal olarak zayıf optimizasyon ile unix yazılımı ile versin hadi lanse edildiği gibi 4k 120 fps. Özel oyunlarda grafik iyide diğer oyunlar vasat kalıyor far cry 6 mesela bana piksel piksel gibi geliyor

bana göre konsoldaki hile pcyi geçti cronus belası yasaklanmalı multi oyun hiç oynamıyorum

özellikle playstationda oyuncuları doyuracak kadar özel oyun çıkmıyor 4 sene oldu 5e girecek her seneyi 5le çarpa 25 tane özel oyun çıkmadı konsolun yarı ömrü bitti. Aylardır yatıyor konsol en son örümcek adam 2 oynadım

zen2 işlemciyle gelirse gene mantıklı olmaz insanlar artık daha iyi grafik için pcye geçiyor günümüze göre vasat kalıyor gücü.

AMD'de zayıf kaldı pek rekabet etmiyor

• Sony her oyunu artık PC ye getiriyor ve bu yaptığı tarihin hatası olacak. PS1-2 neslinden beri konsolu özel oyunlar oynamak için alıyorduk. Bana göre Sony artık eski tip konsol devrini kapatıyor. Sony' nin sonu da SEGA gibi olur bu gidişle; sadece oyun yapım firması olarak kalır.

• Gamer4141 G kullanıcısına yanıt

driveclub 2 gelse süper olur

• Ara Nesil konsoldan hayır gelmez ! GTA 6 ve yeni oyunlar için diğer jenerasyondan ps6 ve Yeni X box tan hayır bekleyin gerçekten çok güçlü olurlar. bu pronun olacağını ben size söylüyüm : GTA 6 da series X ve PS 5 ile aynı FPS i verir sadece daha iyi ve daha keskin grafikler verir fps olarak değil grafik olarak döner oyuncuya. her ikisi için=(60+FPS+grafik) bir sonraki jenerasyona kadar ölmeyin. Xbox 360 tan beri her nesil yeni nesil konsolu olmuş ve anlayan biri olarak diyorum bunu proda sadece bir tık daha canlı gözükür etraf bu.

• Yine her tuek sirketi gibi harcamalari kisarak kar gostermek tam da sony'e gore bir is gercekten. Makina satip oyun cikarmadigindan para da harcamamis oldu tabi.. japon sirketi mi turk sirketi mi bellli degil...

Ha bide su illet crossplay olayi var ... konsoldan soguttu bizi !!!

• Nolur zen2 olmasın ??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.