Şimdi Ara

Playstation 5 SSD Kapasite Artırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de aynı şekilde konsolu almadan ssd alma düşüncesindeyim. Şu anda amazon.de'de çok güzel ssd indirimelri var black friday kapsamında. Hangisinin uyacağını bilsem alıcam da, liste bi trlü açıklanmıyor sanırım.

• Listeyi sony yayınlasın bakalım sonra alması kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda bir gelişme var mı konsolu aldık yer sorunu var şimdi de
  • Acaba ps4'te kullandığımız harici hdd'ye ps5 oyunu kurabilme özelliği güncelleme ile gelir mi? 🤔 Playstation 5 SSD Kapasite Artırmak Playstation 5 SSD Kapasite Artırmak

• Kesinlikle gelmeyecek. Dahili ssd almak şart olacak.
  • Aranızda herhangi bir marka ssd deneyen oldu mu?Aldığım oyunu hemen bitirmeye çalışıp silmek kötü olmaya başladı yer kalmıyor.Diğerlerini silemiyorum çünkü devamlı oynamalık oyunlar mecbur kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportsx90 -- 11 Mart 2021; 1:22:45 >
  • Sportsx90 kullanıcısına yanıt

External hdd veya ssd ile sorun yaşayan pek çok kişi var. Yazılımsal sorunlar genelde redditte pek çok kez yazılmış ancak. En azından konsol daha stabil bir hale gelene kadar idare edin derim ben.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Eğer bu kadar sorun varsa mecbur bekleyeceğim yapacak birşey yok.Beni sinir eden sony bu depolama olayını en baştan niye konsolla beraber düşünerek kendine özel vs ya da antlaşmalı bir marka ile ürün yapmadı.Ya xbox bile konsolla beraber 1tb ekstra ssd seagate ile antlaşmalı satışa çıktı.Fiyatı pahalıdır vs tamam ama gene bir seçenek sunuluyor.

• Ps4 oyunlarını bunun üzerine kurup oynuyorum. 1050mb/s hız var. Çok başarılı bir ürün. Tavsiye ederim

Playstation 5 SSD Kapasite Artırmak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.