Şimdi Ara

Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.817
Cevap
20
Favori
130.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kismen dogru ; kismen yanlis bana gore.

Bir insan zengin diye PS oynamayacak diye birsey yok. Eger o adam PS oynamayi sevmiyorsa o baska bir konu. Bunun bir suru ornegi var.

Ekonomi hocamin bir lafi vardi unutmam `Turkiye de patronlar her ise karisip en iyisini bilirler ; WC kagidi mi bitti onlara sorulur ; ama en stratejik kararlari da onlar verirler`.

Diyecegim o ki kendine vakit ayiramiyorsan yilda 10 milyon dolar kazansan kime ne faydasi var? Ha adam genel olarak oyun oynamayi sevmiyordur ne biliym golf oynamayi seviyordur ; bir golf sopasina 10.000TL verir. Bu bir tercih meselesi.

Gelelim konsolun fiyatina; konsollar ve genel olarak elektronik urunller gelir seviyesine gore asiri pahali. Bu fiyata USA da ciksa olay cikardi millet yuruyus yapardi.

Ama bosuna demiyorla ``Burasi Turkiye`. Burada borc bitmez (Borc yigidin kamcisidir). Burada bir kisi 5.000TL maas alir ama iphone 11 pro icin kredi kuyruguna girer.

O yuzden insan nasil yasamak isterse yasar sen buna engel olamazsin ; aslinda keriz de diyemezsin. CUnku kandirilan birisi yok. Adam isteye isteye aliyor konsolu; ha giriyor kredi cekiyor ; yok 1 yil biriktirdigi parayi harciyor ; yada dolardan para kazandi onunla aliyor. Ya da senin dedigin gibi yilda trilyonlar kazaniyor umrunda bile degil.

Bu bir secim meselesi. Sen biriktirmeyi ; yada cocugunu daha iyi bir okula gondermeyi secersin ; kimisi playstation almayi secer ; bunu sorgulamak kimsenin gorevi degil. Cocukta onun ; para da onun.

Bu arada bende senin gibiyim hicbirzaman eksik etmedim ps4 pro ve xbox one x kullaniyorum; hic sorunsuz hemen alabilirim ; ama inan elim gitmedi halen dusunuyorum sanirim bir sure daha da dusunurum.

• FtpX kullanıcısına yanıt
    Üstad son günleri başlıkta sayalımmı? Gün düşerekten. Son 16

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 112 gun kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pound 11₺ olmuş. UK amazondan alanlar için fiyatlar yükseliyor

• Ardamax kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir adrenalin olsun.

• Overgame ile görüştüm, day one yetiştiremeyeceğimiz ürünleri satışa çıkarmayacağız dedi, yani kulaklık Overgame de siparişe açılmayacak, fikirleri değişir mi bilemem tabi.

• Bu saatten sonra Avrupa'dan eğer kendiniz gidip almayacaksanız, Amazon'dan almanın falan bir anlamı kalmadı artık. 687 Euro'luk PS5 (Amazon.fr) nerdeyse 7 bin lira civarına geldi. 8 bine Eurasia garantili cihaz almak varken 7 bine yurt dışı cihaz alınmaz. Benim görüşüm bu. Parasını Euro'da tutanlar ayrı tabi onların bir kaybı yok resmiyette. Param TL'de olsa yurt dışı cihaz almazdım şu an bu kurlarla. 10 lira oldu be!

• Ben alamadım hocam ama Euro yaptım bekliyorum

• Bende almadim cunku yok

• Arkadaşalar bildiğiniz üzere Overgame aksesuar siparişi almaya başladı. Dualsense 1099tl ve Kumanda 479tl, büyük ihtimalle şarj istasyonu 479tl olacak. üçü toplam 2100 gibi yapıyor.

Bunun için acele etmeyip Bulgaristandan getireceğim. Üçü toplam 260 leva yani 1320 Tl yapıyor.

• Demon's Souls ve Spider-Man Miles Morales siparişimi de verdim. Artık 2-3 ay oyun almam.

• FtpX kullanıcısına yanıt
    bizede getir bari hocam

• 28 Ekim'de vatandan bende ön sipariş verdim bakalım inşallah bu sıkıntı çıkmaz

• Ardamax kullanıcısına yanıt

Gelen giden bize sallıyor zaten. Türkiye’de ederinden pahalıya satılan tek şey oyun konsolu sanki. Ne yapalım Ankara’ya mı yürüyelim elde gamepadle. Otomobil kadar pahalı satılan ürün yok mesela bu arkadaşlar yolda araç sahiplerini çevirip “kerizsiniz, keşke Amazon’dan getirtseydin BMW’yi” diyorlar mı? Başka hangi platformda neye isyan edebilmiş bu kişiler? Ancak burada bize sallıyorlar. Hobimiz ve ona ayıracak yeterli bütçemiz vardı, aldık.

• Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam kesinlikle katılıyorum.

• Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    Duygularıma tercuman olmuşsun resmen hocam ağzına sağlık 👏🏻

• Amazon.com tr sipariş açmış.

• Amazon da açtıysa ön siparişte stok sorunu yok demektir. İnşallah 19-20'si gibi cihazlara kavuşacağız...

• Amazon.tr den sipariş verdim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.