< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (20. sayfa)

-
-
Listenizin bence yüzde 80’i hükemetten ve ekonomiden memnun olmayan kesimden ama ne hikmetse bu fahiş fiyatına rağmen ürünü inatla alıyorsunuz. Ağlamak sözünü genel anlamıyla bunun için söyledim. Toplum olarak neden bu kadar çabuk kabulleniyoruz, yada ne zaman vazgeçtik her şeyden. “Ucu bana dokunana kadar yansın her şey, umrumda olmaz” modundan ne zaman çıkacağız acaba..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kusura bakmayın hocam, 350 dolarlık ürüne 9.000 lira vermek bana koyuyor. Bu sebeple ürünü alamamak beni fakir yapmıyor, keriz olmaktan kurtarıyor.
Asıl amacım hakaret değildi aslında ama neden bu kadar duyarsız kesim var anlamış değilim. Yani aslında insanlar talebi kesebilse, bence bir çok açıdan bu fahiş fiyatlandırma durma noktasına gelebilirdi. Zam yapılıyor, insanlar almaya devam ediyor. Eski konsollarıyla 1 sene daha oynamaya devam etseler bu bile bir tepki olurdu. Sürekli tekrar ediyorum ama 350 dolar nasıl 9bin lira eder el insaf.
Yinede durum sizin bizlere keriz demenizi gerektirmez
profilini gizleyip sağa sola saldıran insanlara cevap verip beslemeyin. yazar yazar geldikleri gibi giderler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yaparsanız yapın overgame ve diğer spotçulara kapora vermeyin, konsol gelse bile sizden önce başkalarına satıp sizi bekletirler
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZiromenNe yaparsanız yapın overgame ve diğer spotçulara kapora vermeyin, konsol gelse bile sizden önce başkalarına satıp sizi bekletirler
overgame dediğiniz yer resmi Sony türkiye bayisi spotçu değil
-
Merhaba,
300 rakaminin tamamen söylenti olduğunun onaylanmasına sevindim. Umarım ön sipariş veren herkes 19.11 de konsoluna kavuşur. Zaten ön sipariş aşaması tamamlanan ve ödemesi alınan her siparişi göndermek zorundalar diye düşünüyorum yoksa hep beraber hareket eder mağduriyet durumu ile ilgili gereğini yaparız.
Unboxing videolarini bekliyelim artik)
Selamlar.
Sony sitesine önce gir ps4 veya ps5 online al de sana online resmî satış yerlerini gösterir . İnanmazsan diye sana linkte atıcam
çevrimiçi satın ala tıkla spotçuyu görürsün
https://www.playstation.com/tr-tr/explore/ps4/buy-ps4/buy-1tb-ps4-pro//
Ben şahsınıza demiyorum, bunu kabullenen herkeze diyorum. Sadece ps5 içinde geçerli değil. Bu ülkede sıfır araç alan, pc’ye 5 bin lira verip freedos işletim sistemini kabullenenlerde dahil. Sizde bana pis fakir diyebilirsiniz.
2 sene önce 1500e oyun dahil ps4 alabilirken, yine 2 yıl önce sıfır olarak 65 bine araç alabiliyorken. Ülkemin bu hale getirilip, bu duruma sessiz kalan ve kabullenen herkes benim için maalesef öyledir.
Konunuzu daha fazla dağıtmayacağım, bir sonraki ps6’yı 15bin liraya ön sipariş vermeden bu günleri düşünürseniz sevinirim..
Toplam 65 kişi almış Türkiye’de kaç adet satılmıştır acaba şundan merak ettim gerçekten sınırlı stok geldiyse baya şanslıyız. Kıymetini bileceğiz :)
Konuyu, PS5 almayarak memleketi kurtaranlar basmış yine. Memnun değilsen sandıkta gerekeni yapacaksın. Aa ürünler satmıyor, hemen vergileri kaldıralım diyecek insanlar yönetmiyor bizi.
-
bizde playstation salonları olduğu için sekizbin ile onbin arasında satış olmuştur diye düşünüyorum büyük playstation salonları ilk günden bu cihazları kurarlar
-
Ben 19 kasımda herhangi bir magazadan alamıycak mıyım bu ne saçma iştir
Bu coronalı günlerde yaptığınız işte biraz risk var genede güzel bir iş . İnanın bende yaptığın işi gücü bırakıp ps cafe açmak istedim . Turnuvalar yapmak gibi hayallerim vardı 1. PlayStation hediyesi gibi felan filan işte sadece hayal olarak kaldı . Ben evde artık benim oğlanla turnuva yaparız artık
Biz bu konsolları 8.299 TL'ye aldık diye bize laf atıyorlar. Bu konsollar 1-2 ay sonra 11-12 bin TL'ye satılmaya başlandığında gelip siz iyi fiyattan aldınız diye övgüde bulunacaklar. 2021'de gelecek digital version bile 8.299 TL'ye satılmaz. Net iddia ediyorum bakın göreceksiniz.
Alan herkese hayırlı olsun.. Umarım pişman olmazsınız arkadaşlar. Bende almaya niyetlenmistim düşündüğün fiyattan daha pahalı çıkınca vazgeçtim. Sizleri bilmem ama bir konsol a 8 9 Bin TL vermek. Birde bunun yanında oyunlara bir dolu para bayılmak değişik hissettiriyor insana. Sonuçta bana ekmek su zorunlu, zaruri bir ihtiyaç değil. Güle güle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: shankssan
Alan herkese hayırlı olsun.. Umarım pişman olmazsınız arkadaşlar. Bende almaya niyetlenmistim düşündüğün fiyattan daha pahalı çıkınca vazgeçtim. Sizleri bilmem ama bir konsol a 8 9 Bin TL vermek. Birde bunun yanında oyunlara bir dolu para bayılmak değişik hissettiriyor insana. Sonuçta bana ekmek su zorunlu, zaruri bir ihtiyaç değil. Güle güle kullanın.devamlı fiyatı artıyor 1-2 ay sonra bu fiyattan bile insanlar bulamayacak daha pahalıya almamak için parası olan ya da denkleştiren alıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrdevamlı fiyatı artıyor 1-2 ay sonra bu fiyattan bile insanlar bulamayacak daha pahalıya almamak için parası olan ya da denkleştiren alıyor
Alıntıları GösterValla hocam almasak ne var. Oynamayalım ne kaybederiz. Parası olan insanların umurunda bile değil şu cihazlar inanin ki. Parası olmayan insanlar alıyor konsolları 20 30 binlik oyun için toplanan pc leri. İş yerimin patronu bahçe düzenlemesi ve yazlık da ki eşyalar a yardım etmemiz eve götürdü bizi. 19 yaşında 10 numara efendi bir oğlu var laf söz açıldı çay içerken. Çocuk abi benim evde ps3 var 4 senedir açmıyorum dedi. Ki şirketin yıllık cirosu 80 milyon euro. Demem o ki parası olan zengin olan adamın bunlarla işi olmaz. Adam işten güçten yurtdışı seyahatindan, çalışmaktan, kariyer düşünmekten oyunu umursamaz. Bizim gibi ülkeler de hobisi için parası olmayan, seyahat için parası olmayan, evini zor geçindiren evden dışarıya çıkarken 2 kere düşünen ülkeler için bu cihazlar bulunmaz nimet. Ama sen gelip de böyle bir ülke de kur vs. hiç girmiyorum birim falan fistan beni ilgilendirmez Bakanımızın dediği gibi :) 9 bin tl lere varan fiyatlar la satışa çıkarırsan oyunları da 700 800 Tl den satarsan orda 2 kere düşünmem gerekir ben bunu neden alıyorum diye. Son olarak alan herkese Hayırlı olsun. Ama benim görüşüm ülkenin şu an ki durumunu da göz önüne alırsak ki önümüzü pek göremiyoruz kıytırık bir konsol a sadece oyun oynamak için bu fiyatlar zengin dahi olsan verilmez. İsterse çıktıktan sonra 20 bin tl olsun. Ekmek su aş iş değil bize almak zorunda hissedelim kendimizi milletçe.GÜLE GÜLEKULLANIN.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X