18 Kasım 09:00'a son 17 gün, 14 saat... ![]() |
Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (18. sayfa)

-
-
19 kasımda gelecek hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam kulaklığı hangi amazondan toplamıyla vergisiyle kaça aldın söyleyebilir misin? Almaya karar verdim de bide saat kaç gibi yakaladın?
quote:
Orijinalden alıntı: Ardamax
19 kasımda gelecek hocam18'inde kargoya verecekler.
-
quote:
Hocam kulaklığı hangi amazondan toplamıyla vergisiyle kaça aldın söyleyebilir misin? Almaya karar verdim de bide saat kaç gibi yakaladın?fr den aldım hocam almanyadan çok stok kovaladım ama sepete bir türlü atamadım 136 euro tuttu
-
Vatan hangi gün kargoya verecek acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1
Vatan hangi gün kargoya verecek acaba18'inde vereceğiz demişlerdi bana mailde.
-
Sağolasın hocam bende takipteyim de bu arada kargoya çıktılar mı alsesuarlar dün itibari ile gönderime başlanıldı galiba ?
quote:
Sağolasın hocam bende takipteyim de bu arada kargoya çıktılar mı alsesuarlar dün itibari ile gönderime başlanıldı galiba ?rica ederim hocam benim siparişte bir hareket yok
-
18 inde vereceklerse iyi. 19 unda ulaşır o zaman elimize
Mailden yazıştığımda sormuştum sitenizde sevk tarihi 19 yazıyor, siz neden 18 dediniz diye, bana demişlerdi ki 18'inde kargoya vereceğiz, en erken 19'unda ulaşır size. O yüzden ben 18'inde vereceklerini düşünüyorum ve umuyorum...
Umarım dedikleri gibi olur.
Sende mi Vatan'dan aldın hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: thriller89Eğer parasını 1 ay önceden aldıkları ürünü stok yok bahanesiyle göndermeyip para iade ederlerse, peşlerini bırakmam CIMER'e şikayet ederim. 1 ay boyunca benim paramı ellerinde tutup, benim o parayı kullanmamı engellemiş oluyorlar. Gasptır bunun adı. Param neden 1 aydır sizde diye sorarım.
Böyle durum halinde forumda konu açılıp çoğul bir şekilde düzgün bir metin ile başvuru yaparız hocam o zaman kesin sonuç alınır.
Ancak ben umut ile ayın 18 de kargolama bekliyorum bilemedin 19'da olur artık
-
Ben de sorun olacağını sanmıyorum. Mail ile sordum 19'unda gönderilecek dediler, bir arkadaş telefon etti aynısını söylediler. Vatan 18'inde kargoya vereceğiz diyor. Gözlerin bu kadar üzerlerinde olduğu bir ürün için riske giremezler. Xbox daha önce çıkıyor, biraz test etmiş olacağız bu sayede.
-
Haklısın xbox kargolama sürecini takip etmek lazım az çok belli olur ordan.
-
Bitane xbox siparişi vereyim mi MM üzerinden. Bakalım kargoya ne zaman veriliyor? Aras kargo evi bulabiliyor mu? Gelince iade ederim :)
Xbox'ı hemen gönderirler onu alan mı var. Kıstas olmaz.
Evet hocam
Siz sanki yurt dışından almaya çalışıyordunuz diye aklımda kalmıştı da ondan sordum hocam. Hayırlısı artık 18'inde kargolamalarını bekleyeceğiz. Son 17 gün, 7 saat...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X