Şimdi Ara

Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.817
Cevap
20
Favori
130.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    300 gelse savaş çıkar hocam bencede donanım haber olarak hepsini biz aldık o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardi4n

SONY TÜRKİYE ile 2 saat önce yüz yüze görüşme fırsatım oldu. 300 taneden 1 tane fazla gelmeyecek. Şubatta ise ikinci parti gelecek. Normalde tr 1000 adet talep etmiş ama üretim problemi ve pandemi nedeni ile 300 adet gelecekmiş. Bilginiz olsun Vatan muhtemelen ya iptal edecek yada şubata diyecek. Bu sebeple direk mağazadan gelecek ürünleri aramakta fayda var. Birde overgame en fazla stok alan firmalardan birisi imiş.

Hocam bende aynı şekilde duyum aldım. Overgame dışı siparişler biraz mokoko olacak gibi duruyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Overgame ne ya ilk kez duydum. Vatan Teknosa Mediamarkt tan şaşmam.

Overgame bu denklemde müşteriyi tek üzmeyecek firma. Vatan ön siparişi olan biri olarak söylüyorum hocam bunu. Vatan ve Mediamarkt'in tek derdi parayı repo etmek gibi duruyor maalesef.

• Mediamarkt birkaç gün açık tuttu siparişi, 30-40 tane anca satmışlardır, mağazalara zaten gelmeyeceğini açıkladılar. D&R, sitesindeki sayaca göre 10 adet satıp siparişi kapattı. Hangi mağazalara geleceğine dair tanıtım maili gönderdiler. Türkiye'deki her D&R'a gelmeyecek. Yani son derece, stok adedi dahilinde kontrollü satıyorlar gibi geliyor bana. Bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Bu arada 2 gün önce MediaMarkt'tan gelen cevap şuydu.

Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler

Stokta kalmama, tedarik edilememe , ertelenme, iptal olma gibi durumlar yaşanır mı diye özellikle sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 31 Ekim 2020; 1:26:12 >

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Hocam Teknosa açmadı acaba 19 kasımda gitsek alabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: şopen27

Hocam Teknosa açmadı acaba 19 kasımda gitsek alabilir miyiz

Hiçbir tahmin yürütemiyorum açıkçası. Sadece bazı büyük mağazalara getirebilirler D&R gibi.

• D&R’da bir sıkıntı olur mu acaba? Vatan’dan daha güvenilir gibi geliyor bana çünkü adamlar 10 tane falan sattı sonra kapattılar.

• Arkadaşlar bu cihaz çıktıgında fiyatı kaç olur ön sipariş fiyatından devam mı ederler yoksa 9-10 bin olur mu bende ps4 var satıp almaya değer mi avantajlı fiyatı kaçırdık mı yoksa

• Eğer parasını 1 ay önceden aldıkları ürünü stok yok bahanesiyle göndermeyip para iade ederlerse, peşlerini bırakmam CIMER'e şikayet ederim. 1 ay boyunca benim paramı ellerinde tutup, benim o parayı kullanmamı engellemiş oluyorlar. Gasptır bunun adı. Param neden 1 aydır sizde diye sorarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Eğer parasını 1 ay önceden aldıkları ürünü stok yok bahanesiyle göndermeyip para iade ederlerse, peşlerini bırakmam CIMER'e şikayet ederim. 1 ay boyunca benim paramı ellerinde tutup, benim o parayı kullanmamı engellemiş oluyorlar. Gasptır bunun adı. Param neden 1 aydır sizde diye sorarım.

Katılıyorum size hocam yağma yoktur euro hesabından atıyorum karta ben parasını eğer sipariş ulaşamazsa geriye bana iade etse neyki kayıp yaşadıktan sonra. Peşini bırakmamak lazım böyle birşey olursa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şu 300 muhabbetine cidden inanıyormusunuz...

• overgame hangi kargo ile yolluyor istanbul içine hızlı kargo ile mi bilgisi olan var mı?

• Aras kargo üstadım standart gönderi büyük ihtimal ama İstanbul içi ertesi gün ulaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 1 Kasım 2020; 15:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Yahu şu 300 muhabbetine cidden inanıyormusunuz...
    İnaamıyorum inanmak istemiyorum ama belki diyor insan. Çok da saçma geliyor bir taraftan ilk parti bir ülke 300 adet konsol çok garip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt

Eğer şikayet edilen bir kamu kurumu değilse Cimer’e yapılan şikayetten elle tutulur sonuç almak için aynı şikayetten yüzlerce gitmesi lazım.

• Arkadaşlar selam,

Konu ile ilgili birkaç kişi ile görüşme yaptım. Her ne kadar net biri sayı alamasam da, stok miktarı talebin çok altında kalmış. 19 Kasım öncesi ikinci parti ürünlerin gelmesi için yoğun bir çaba varmış. Bu yüzden alıcı arkadaşlar sık kontrol yapsın.

Ayrıca mağazalara belirli bir stok verilmiş. Stok üzerinden satış yapılmış ve bu satış bilgisi PS Türkiye ile paylaşılıyor. Mağazalar gelmesi planlanan bu ikinci partiye güvenip satış yaptı mı bilmiyorum.

Hepimiz için hayırlısı olsun.

• FtpX kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler hocam öncelikle.

Ben de 19 Kasım öncesi, ön sipariş için ek bir kota bekliyorum açıkçası. Dediğiniz gibi, sık sık kontrol etmekte fayda var. Hele hele Teknosa ve Hepsiburada gibi büyük satıcılar da henüz ön sipariş açmamış iken.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardi4n

SONY TÜRKİYE ile 2 saat önce yüz yüze görüşme fırsatım oldu. 300 taneden 1 tane fazla gelmeyecek. Şubatta ise ikinci parti gelecek. Normalde tr 1000 adet talep etmiş ama üretim problemi ve pandemi nedeni ile 300 adet gelecekmiş. Bilginiz olsun Vatan muhtemelen ya iptal edecek yada şubata diyecek. Bu sebeple direk mağazadan gelecek ürünleri aramakta fayda var. Birde overgame en fazla stok alan firmalardan birisi imiş.

Sosyal medya hesapları ile mi konuştunuz? Eğer 300 adet gelecekse sorun büyük demektir.. Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler 

• quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Overgame ne ya ilk kez duydum. Vatan Teknosa Mediamarkt tan şaşmam.

Overgame Türkiye'de oyun konusunu en ciddiye alan mağaza, işlerini ciddiyetle yapıyorlar ön sipariş oyunları her zaman 1 gün önceden kargolanır. Resmi mağazadır bu arada Türkiye'nin Gamestop'da diyebiliriz. Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler Burdan alışverişe alışan diğer hiçbir mağazadan oyun almaz bu kadar net konuşuyorum. Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.