hocam vatan'da da pek farklı olacağını sanmıyorum. müşteri hizmetlerinin bilgisi olmaması normal ama bilen vardır elbet, biri çıkıp açıklama yapmıyor...türkiye'ye alman şirketi bile gelse böyle oluyor |
Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (14. sayfa)

-
-
Boşuna endişe yaşıyorsunuz arkadaşlar, ön siparişlerin hepsi 19'unda gönderilir. Makismum gecikme 1 gün olur, 20'sinde verirler en fazla. O da yoğunluktan falan değil. Stoktaki normal bir ürünü bile aynı gün vermedikleri oluyor. Ama öyle sonraki partiye kalacak 1 ay sonra gelecek endişeleri yersiz.
Müşteri hizmetleri mümkün olduğunca ucu açık konuşur. Patronların en çok öğütlediği şey kesin konuşmayın olur onlara. Ben de kurumsal bir firmada çalışıyorum, projeyi ne zaman teslim edeceksiniz sorusuna her zaman en kısa sürede deriz. Israrlı şekilde tarih isterlerse tarih veririz.
Mediamarkt'a da aynısını yaptım net tarih verin, stoklara girdiğinde kargolanacaktır gibi bir cevap vermeyin, bu bedelde bir ürün için daha açıklayıcı bir cevap vermenizi rica ediyorum dedim. 19.11.2020 tarihinde stoklara girecek ve girdiği gün tarafınıza çıkış işlemi yapılacak dediler. Bu bile tam olarak net değil ama tatmin edici. Kargo kelimesini ısrarla kullanmıyorlar. En azından sonraki partilere kalma ihtimali yok. 19 Kasımda'ki ilk stokların gönderileceğini anlıyoruz.
Bence ne kadar çok kişi telefon eder veya mail atarsa, işi savsaklama ihtimalleri azalır.İşin yakın takipçisi olduğumuzu, en ufak gecikmede büyük tepki alacaklarını anlarlar. Kargolama için verdikleri süre 3 iş günü ise, 3. günü beklemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 29 Ekim 2020; 9:55:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockyyhocam vatan'da da pek farklı olacağını sanmıyorum.
müşteri hizmetlerinin bilgisi olmaması normal ama bilen vardır elbet, biri çıkıp açıklama yapmıyor...türkiye'ye alman şirketi bile gelse böyle oluyor
Vatan 19 Kasım'da kargolanacak diyebiliyor ve yazmışta ama MM ilk etapta ön sipariş yazmadı sadece al butonu koydu ve kargo zamanı hakkında bilgi girmedi. Müşteri hizmetlerini aradım sizin kesin sevk tarihiniz var mı diğerleri bunu belirtiyor ama sizde yazmıyor dedim stoklara girdiğinde ve yeterli stok olması durumunda gönderilecek cümlesini bana kurdukları an anında iptal ettim. Vatan'ın müşteri hizmetlerine sorduğumda da 19-20 Kasım'da kargolanacak dedi. Bu konuda en garanti yer Over Game adamlar 18 Kasım'da kargoya verecekmiş 19 Kasım'da da bazı bölgelere kurye ile 50 TL farkla aynı gün teslim yapacak ama ben onlarda yakalayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknctn -- 29 Ekim 2020; 11:29:58 >
-
ben zamanında vatan'dan ps4 pro almıştım, ilk çıktığı zamanlar olmalı çünkü 1700 tl civarıydı net hatırlıyorum, belki biraz daha fazladır. daha doğrusu alamadım, bekle bekle gelmedi. adamlara soruyorum yuvarlak cevaplar, göndereceğiz en kısa zamanda falan. sonra iptal edip teknosa'dan almıştım.
ben geç gelmesine vs. üzülmem fazla ama bunu bilerek yaparlarsa ve parayı bu sırada işletirlerse böyle çapsız firmaların beni aptal yerine koymasına üzülürüm. ha haksız da çıkabilirim, düzgün iş de çıkarabilirler tabi o da güçlü bir ihtimal ama burası türkiye diyor insan...
mesela vatan'da sevk tarihi 19 kasım diyor ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki herkese birbirine madik atma derdinde, nereye sevk ediyor, kargo şirketine mi? ups zaten başlı başına bir dert, aras ayrı dert, aman...
neyse çok negatif oldu umarım herkes kısa zamanda sağ salim alır diyelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 29 Ekim 2020; 11:38:55 >
-
Müşteri hizmetleri ile nasıl konuşuyorsunuz hocam, adam yeterli stok olursa gönderilecek diyince, peki iyi günler diyip kapatıyor musunuz? Onlar hep ezbere konuşur ilk başta. Yeterli stok bulunrsa ne demek, bulunmama ihtimali mi var, varsa neden sattınız, stok olmazsa ne olacak, kargoya tam olarak hangi gün vereceksiniz, hangi şirkete, kaç günde teslim edilecek, yasal süre nedir...Sorun şunları. Tamam diyip kapatmayın adamın kurduğu ilk cümlede. İlk cevap hep aynıdır zaten.
Amazon İngilterede bile adam bana iki gün içinde kargoya verilir dedi. Ne 2 günü, ön sipariş bu ürün daha çıkmadı dedim. Pardon dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben e-posta atıyorum da cevap standart zaten genelde. telefonla arayıp üstelesem ne olacak ki adam bilmiyordur muhtemelen :)
-
Overgame den ön sipariş yaptım. Ekleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: FtpXBenim görüşüm bütün firmalar istisnasız 18 öğleden sonra kargoya teslim etmeye başlayacak. Ürünler 19 unda istanbul içi ve yakın illere dağılır.
İSTANBUL İÇİNDEYİM HOCAM
-
Arkadaşlar tr de nerde var acaba bilen var mı para tmm konsol yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vatan,Overgame,Teknosa, Hepsiburada bu siteleri takip et yakalarsın.
Hocam bilmediğim den soruyorum overgame güvenilir mi
Overgame 18'i akşama kadar kargoları vermiş olacak, diğerleri gibi 20'si falan değil. İstanbul'dakiler 19'u sabahtan gitsin Aras şubelerine alsınlar PS5'lerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 29 Ekim 2020; 17:52:55 > -
İşin hakkını Overgame verecek gibi duruyor şuan net olarak..Diğerleri de aynı şekilde yaparlar umarım.
Bu teslimat olayı bizi fena gerdi. Bu gün hiç düşünmeden rahatlamak istiyorum. :) sizde öyle yapın.
Beykoz kavacık civarına yakın olan varsa gelsin nargile içelim
Hocam bişey sorucam bu ay içinde tekrar dan satış lar olacak mı teşekkür ederim
Teknosadan ve Hepsisony den bekliyorum
Bende kardeşim adına Vatan üzerinden ön sipariş verdim fakat 4 gündür sipariş onaylanmıyor. Açıkçası Vatan'a hiç güvenmiyorum. Keşke Overgame üzerinden ön sipariş verebilseydik.
Ön sipariş olduğu için öyle. Kargolandığında onaylanır
Dr anlık açmış saldırın
Kontrol ettim ama yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X