Demin Vatan 'dan sipariş geçtim de arayıp görüşen oldu mu? 19 'unda teslim garantisi var mı? |
Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (12. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BVBLİFE
Vatan niye sürekli tükendi deyip ön sipariş açıyor garip geldisipariş veren olduğu için olabilir mi hocam
-
Vatan ön siparişini, 19'unda mağazadan alma opsiyonumuz var mı? İletişime geçip soran oldu mu hiç?
-
Döviz yükseldikçe ilk parti siparişler artar. Kurdan dolayı fiyatının artacağı öngörüsünde bulundukları için. Olan dijital versiyon bekleyenlere olacak. Onu beklerken fiyatı diskli seviyesine gelir.
-
Böyle giderse forumun tamamı Playstation5 almış olacak ..
..
57×8300=
..
Arkadaşımız bu hesaplamaları 1.nesaja yazarsa guzel olur.
Malum hesap yapmak ata sporumuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BerkayDrsnVatan ön siparişini, 19'unda mağazadan alma opsiyonumuz var mı? İletişime geçip soran oldu mu hiç?
Mağazalara 2 kontenjan verilmiş. Onlar da tükenmiş zaten hemen. Online siparişleri tek depodan çıkarırlar bence
Ben netten vermiştim ilk vatan açtığı gece yarısı. Sabah şubeye gidip şubeden sipariş verip nettekini iptal ettim. Orada sordum sonra aradım yine sordum ilgilenen hanıma şubeden ön sipariş geçenler için 19 unda şubeden alabileceklerini kendilerine bir müddet önce ulaşacağını söyledi. Netteki siparişler için durum nedir bilmiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 28 Ekim 2020; 16:49:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rockyyMediaMarkt'ta bir ara stokta var gözüken ürünleri sepete ekleyince stokta yok diye uyarı veriyordu. Neden ordan alışveriş yaptınız? Eskiden iyiydi ama son zamanlarda durumu iyi değil bence.
-
Oradan denk geldim :) vatan’ın da çok farklı olacağını sanmıyorum ama genele bakınca pek talep yok gibi zaten, bakalım netleşir diye umuyorum o zamana, olmazsa iptal ederim
PS5 ler bir şekilde elimize ulaşacak onda sıkıntı yok. Asıl düşünülmesi gereken oyun fiyatları olacak. EURO olmuş 9.70 ki büyük ihtimal 10 da olur.
AC Valhala, Watch Dogs Legion ,Spiderman ve Cyberpunk 2077 yi ön sipariş verdik kurtulduk ama 2021 den sonra gelecek olan oyunlar can yakacak.
-
Mediamarktta sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Kurumsal copy paste bir cevap atmışlar arkadaşa. Ben daha net şekilde soru sorup net bir tarih istedim. 19'unda kargolanacak dediler.
Ben bunu ana konuda yazdığımda laf yedim hep. 600 700 tl bandında oyunlar geliyor ki kardeşlikle bile saçma fiyatlara denk geliyor. Zaten ps kardeşim ps5 almasa belki almazdım bile konsolu. Ps Türkiye genelde kuru yüksek hesaplayıp koyuyor yine öyle yaptıysa bu fiyatlarda kalabilir belki oyunlar. Demon's souls şu an 620 tl zaten
Türkiye'de bundan sonra oyunu çıktığı gibi alma devri bitti. Oyunlar çıktıktan 2-3 yıl sonra indirime girdiğinde 150-200 liraya alınabildiği zaman anca alınıp oynanacak. Buna herkesin kendini alıştırması lazım.
-
Adam bir bardak soğuk su fotosu atmak yerine bunu yazmış ikiside aynı kapıya çıkıyor
Geçen bir süre yazmıştım. Hatta devlete kalan miktarı falan da hesaplamıştım. Sonra sildim:)
Vatan'da yine tükendi eğer trollemiyorlarsa.
-
Merhabalar,
Ben de vatan bilgisayar üzerinden siparişi geçtim. Beni de ekleyebilirsiniz.
Aslında ilk aşamada almayı düşünmüyordum fakat tüm Türkiye'ye yaklaşık ilk parti için 300 adet geldiğini duydum. İkinci parti Ocak ayında gelecekmiş. Bu kurdan tahmin ederim (eğer vergide bir değişiklik olmaz ise) ikinci parti 10.000 TL üstünü olabilir. Bu sebeple siparişi geçtim. Vatan bilgisayar 18 Kasım'da sevk yapacak diye biliyorum. Umarım süpriz olmaz.
Bir de oyunlari var tabi.. Bu işe epey ara vermiş birisi olarak ucuza oyun nasıl alınır (kardeşlik veya farkĺı yollar)konusunda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir ise çok sevinirimm
Alan herkese hayırlı olmasini dilerim. Güzel günlerde oynansın.
Vatan Bilgisayar 'da şubeden sipariş veren arkadaşlar iade durumuyla ilgili bilginiz var mı? Vatan 'dan web sitesinden ürün alırsan açtığında iade edebiliyorsun ama mağazadan alınca iade olmuyor çok saçma bir şekilde.. Şimdi almazsak bir daha alamayız mantığıyla bir çok kişi (ben dahil) satın aldı bence ürünü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X