Hocam 300 adetten emin misiniz ve 300 adet sadece Vatan için mi yoksa tüm Türkiye'deki marketler için mi 300 adet? Mantıklı gelmedi bana. 300 adet var desek, 100 tanesi forumdan alındı zaten. Vatan her gün stoğu tekrar açıyor. 300 adet ürün varsa büyük sıkıntı yaşanır. Biz burda en az 2-3 bin stok vardır diye düşünüyorduk. |
Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (13. sayfa)

-
-
Merhaba,
Sony bayisinden aldiğim bilgidir. Her bayiye 20 adet tanimlandi diye biliyorum. Buraya alinan adetlerin yazilmasi güzel olmuş. Zaten sony bayileri dışında satilan tüm yerledeki satışları üç aşağı beş yukarı da görmüş oluruz.
Bazı sony bayilerinin şimdiden 8.300 TL üzerinde bir fiyatta sattığını da biliyorum. Sony kendisi fiyat artırın demiş olabir tabi ki bir şey diyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 300 adet tüm türkiye diye söylendi.
sony bayilerinin bu konuda güvenilir kaynak olmadığı düşüncesindeyim ben. bir avm'deki küçük bayi ile tüm ülkeye satış yapan koskoca zincir mağazalara aynı sayıda stok ayrılması mantıklı değil. ha keza d&r ile vatan/mm gibi zincirlere de.
vatan, mm ya da diğer firmaların müşteri hizmetlerinin belli ki bu konuda bilgisi yok, olması da pek olası gelmiyor bana. o yüzden bekleyip göreceğiz ama başta stok sorunu olsa bile hızla gönderilir gibi geliyor bana çünkü talep beklenenden az gibi. zaten 1 tane de devlete ısmarlıyoruz. fırsat olsa yurtdışından alsak keşke.
aman neyse hayırlısı, strese gerek yok :D bence daha bol bol çelişkili şey duyacağız, her kafadan bir ses çıkıyor çünkü. genelde çoğu varsayım.
sony bayileri işi kızıştırmak için yapabiliyor olabilir çünkü başka zaman böyle satış rakamlarına ulaşmaları zor :D tabi bu diğer firmalara da güvenebileceğimiz anlamına gelmiyor, kasım gelsin göreceğiz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 28 Ekim 2020; 20:44:10 >
-
Ekonominin durumu ve 8300 tl olması sebebiyle zaten daha dar bir kesimin alacağının farkındaydık da tüm Türkiye 300 adet gerçekten az değil mi? Sadece bu forumdan 300 kişi almıştır bence. Ben en az 1000 gelir diyordum
Ee vatan da bitmiş nasıl alıcam ya kaçırdım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkiye'ye 300 adet gelmesi bana pek inandırıcı gelmedi hocam kaynak neresi?
Millet ne zaman tekrar açılır acaba parayı ayarladım ürün yok bu sefer de şaka gibi ya
Fiyat gerçekten yüksek. Oyunları da düşünürsek şu ekonomide ciddi lüks oldu. 300 rakamını 1-2 sony bayisinden öğrendim. Toplam elektronik market sayısı Türkiye'de 600-700 arasinda olması lazım. 1000 adet makul bir rakam gibi gözükse de ben şu ekonomide 300 rakamını gerçek dışı bulmuyorum. Birlikte görecegiz..
Hocam var mıdır acaba ya hala stoklar bekliyorum
300 imkansız bir rakam. Sadece forumdan 60-70 kişi var konuda. Daha burda yazmayan var. Vatan'da yorumlarda 40 kişi var ürünü alıp da yorum yapan. Bunun yorum yapmayanı var, çeşitli başka mağazalardan alanı var... 300 stok varsa zaten geçmiş olsun kimse 19'unda cihaz gelir diye beklemesin. Ben inanmak istemiyorum.
Sony nin kendi bayiileri içindir o. Doğru olma ihtimali yüksek. Ama vatan gibi yerlere daha fazla vermişlerdir. PS4 te de öyle oldu. Aşağı yukarı 20 tane göndermişlerdi benim aldığım Sony bayiisine
Vatan'dan aldım ekleyebilirsiniz @FtpX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknctn -- 29 Ekim 2020; 7:29:41 > -
Sony kasım 19 için stok miktarını belli bir rakamla belirtmek pek olası tahminde bulunmak yada iddia etmek doğru olmaz bu sorunun cevabı Sony Türkiye’dedir onun harici tamamen spekülasyondan öte olamaz
-
26 Ekimde vatan ön sipariş verdim lakin vatan bilgisayar vakti zamanında kargo teslimi yaparmı orası biraz muamma gibi bence tabi özellikle Mediamarket D&r Teknosa daha güven veriyor vatan için durum biraz şüpheli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 28 Ekim 2020; 22:32:9 > -
Ülkeye toplamda 300adet konsol mu gelmis benmi yanlış anladim.bunu kim dediyse sallamış okadar net yani.ayrica 2.parti Aralık sonuna doğru gelecek bu ülkede alamayacak bı sürü insan olsada alabilecekte bir sürü insan var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaBoSe -- 28 Ekim 2020; 22:35:24 >
Tut ki doğruysa bu 300 adet muhabbeti,çok olay çıkar ve şikayet üzerine şikayet gelir özellikle Vatan ve Mediamarkt'a
300 adet olayı tamamiyle gerçek dışı. Hepsisony (sony eurasia resmi satıcısı) ile görüştüm bize tümden 1000 adet e yakın stok geldi dedi. Kim dediyse mükemmel sallamış tebrikler
Edit. Tek şüphesiz temiz işlem yapan yer şuan bir tek Overgame. Adamlar mükemmel yönetti operasyonu. 3 kanaldan siparişi açtı topladı ve kapadı bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 29 Ekim 2020; 0:7:18 >
vatanda anlık acık saldırınnn****
https://www.vatanbilgisayar.com/sony-playstation-5-oyun-konsolu.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockyyBen sırf bu yüzden ordan iptal ettim siparişimi ucunu açık bırakıyorlar vatandan sipariş geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X