Şimdi Ara

Playstation 5 Türkiye Sipariş Verenler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.817
Cevap
20
Favori
130.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende overgame den aldım ekleyebilirsiniz....

• SONY TÜRKİYE ile 2 saat önce yüz yüze görüşme fırsatım oldu. 300 taneden 1 tane fazla gelmeyecek. Şubatta ise ikinci parti gelecek. Normalde tr 1000 adet talep etmiş ama üretim problemi ve pandemi nedeni ile 300 adet gelecekmiş. Bilginiz olsun Vatan muhtemelen ya iptal edecek yada şubata diyecek. Bu sebeple direk mağazadan gelecek ürünleri aramakta fayda var. Birde overgame en fazla stok alan firmalardan birisi imiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stok kovalamak gerek overgame den. Vatan toplayıp ya tutarsa yapacak gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardi4n

SONY TÜRKİYE ile 2 saat önce yüz yüze görüşme fırsatım oldu. 300 taneden 1 tane fazla gelmeyecek. Şubatta ise ikinci parti gelecek. Normalde tr 1000 adet talep etmiş ama üretim problemi ve pandemi nedeni ile 300 adet gelecekmiş. Bilginiz olsun Vatan muhtemelen ya iptal edecek yada şubata diyecek. Bu sebeple direk mağazadan gelecek ürünleri aramakta fayda var. Birde overgame en fazla stok alan firmalardan birisi imiş.

ben mediamarkttan sipariş vermiştim acaba orda da mı aynı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardi4n

SONY TÜRKİYE ile 2 saat önce yüz yüze görüşme fırsatım oldu. 300 taneden 1 tane fazla gelmeyecek. Şubatta ise ikinci parti gelecek. Normalde tr 1000 adet talep etmiş ama üretim problemi ve pandemi nedeni ile 300 adet gelecekmiş. Bilginiz olsun Vatan muhtemelen ya iptal edecek yada şubata diyecek. Bu sebeple direk mağazadan gelecek ürünleri aramakta fayda var. Birde overgame en fazla stok alan firmalardan birisi imiş.

19'u geldiğinde göndermezlerse çarşı pazar karışır. Yok öyle stoksuz sipariş almak. Mahkemeye kadar yolu var.

• Mağazalara 2 adet cihaz geliyor. Onlar çoktan satıldı. Büyük ihtimal online satışlar problem olacak gibi. Ya da asparagas haberler o riski almaz Vatan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlindGuardi4n kullanıcısına yanıt

hocam konuştuğunuz kişinin titri, görevi ne?

sony türkiye pek kullanıcı dostu değil, sözlerine güvenmemekte fayda var :D bayi ise zaten pek bilgi vereceklerini sanmıyorum onlara.

300 tane gelme ihtimalini dışlamıyorum ama bana olası gelmiyor

• Vatan'ın Türkiye'de 144 mağazası var. Her mağazaya 2 ürün verince bile 300 cihazın 288 tanesi Vatan'a gitmiş oluyor. Peki online olarak satılacaklar hangisi? Hadi 144 mağazaya değil 50 mağazaya göndersin, yine 3'te 1'i Vatan'a gidiyor cihazların. Online olarak yine nasıl gönderecek? Diğer marketlere nasıl stok kalacak? Idefix bile ön sipariş aldı. D&R'da 10 cihaz satılmıştı en son. 300 cihaz olayı doğruysa büyük olay kopar. Bana kolpa gibi geliyor. Öyle olmasını umuyorum yani.

• rockyy R kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı dostu olmadığı doğrudur. Fakat vatana nedense güvenemedim. Firma overgame için en fazla alan yer dedi. O yüzden overgame kovalamak daha iyi gibi. Çünkü vatanı arıyorum net cevap yok o yüzden güvenemiyor inşan

• Böyle bir şey varsa ve bunu bile bile bu kadar sipariş aldılarsa direk art niyet olur bu !! Sen kafana göre o kadar sipariş al o parayı işlet sonra iptal et.

• BlindGuardi4n kullanıcısına yanıt
    Titri ve görevini sormuş hocam arkadaş boşver kullanıcı dostu olup olmadığını sen kiminle konuştuğunu sölersen akıbetini araştıralım konunun? Bu tip söylemi ortaya söyleyip konuyu ucu açık bırakmak doğru değil. 300 sayısı biraz fiyasko gibi geldi bana Vatan ile MediaMarkt ı bilemem ama bu fiyattam bu kadar kişiyi mağdur edeceklerini düşünmem. Akabinde koca Türkiyeye 300 adet geliyorsa zaten 100 küsür alanı bu forumda. Koskaca 81 ilde geriye 200 kişi mi kaldı yani alan.

• Overgame ne ya ilk kez duydum. Vatan Teknosa Mediamarkt tan şaşmam.

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırmanı tavsiye ederim

• Virinom V kullanıcısına yanıt

Akasyada falan çok güzel mağazaları var hocam. Ben de vatandan aldım umarım mağdur olmayız.

• Ardamax kullanıcısına yanıt
    Bakacağım, teşekkürler.

• Valla ben mağazadan aldım öyle kolay iptal edebilir mi? Yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Overgame ne ya ilk kez duydum. Vatan Teknosa Mediamarkt tan şaşmam.

resmi Sony türkiye bayisi bence önyargılı olmak yerine önce bir YouTube'a girin bakın

• arkadaşım vatanda çalısıyor, 2 tane gelmiş birini müdür diğerini müşteri almış. Bizim iş yaş..

• OverGame tekrar stok açacak mı hiç duyum alan var mı konuyla ilgili? Ben Vatandan ön sipariş geçtim 2. dalgada, fakat Vatanın 19'una yetiştireceğine inanmıyorum. Eğer OverGame açarsa Vatan'ı iptal edip OverGame'e geçmek istiyorum, mağazadan 19'unda teslim veriyormuş.

• valla şu noktada bence bol bol varsayım duyacağız ama net bilmemiz çok zor yaklaşana kadar süreç.

300 bana mantıklı gelmiyor, eğer öyleyse sony türkiye kapansın gitsin zaten, süreci sony uk çok daha iyi yönetir :D

benzer şekilde en fazla stoğu overgame alması ticari açıdan mantıklı mı bilmiyorum. fiziki olarak şubesi ve tanıtım bütçesi overgame'i katlayacak firmalar varken illa oranın üstünden satmanın pek mantığı yok gibi geliyor bana.

bir yandan belki piyasayı kızıştırmaya çalışıyorlar diyorum, bir yandan burası türkiye olduğu için her şey olabilir :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.