Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7P bulamadığım için iade etmedim sese alıştım gibi ayarlardan sesi biraz daha yükselttim daha iyi oldu ama yine de özellikle bir Razer kullanıcısı olarak sesi fiyatına göre bence az tabi kişiye göre de değişir belki bilmiyorum. 7P nin mevcut program ayarları çok daha iyiymiş dolayısıyla ses kalitesi de ama üretilmiyor artık bulmak zor mecbur 7p+ ile idare ediyorum ben de. PC de de kullanıyorum iki taraflı iyi idare ediyor ses haricinde çok hoş kulaklık , Mikrofon kalitesi harika, 3D iyi, FPS oyunlarında daha iyi ses kasabiliyorum, Gayet rahat, Sarj süresi de iyi, birden fazla platformda da kablosuz kullanabiliyor olmak hoş ama dediğim gibi sesinin daha fazla olmasını beklerdim SteelSeries kulak sağlığına uygun düşürmüş sesleri son modellerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowBerr -- 5 Eylül 2022; 12:33:18 >
  • odada yer varsa o fiyatlara 50" QLED'ler var TCL ve Samsungda

• SnowBerr kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam
    7p kulaklığım bozulduğu için garantiye verdim 7p+ ile değişim yağıcaklar ben 7p de tam ayarları beceremedim haliyle tam performans alamamıştım özelden yazsam ayarlayara bakabilirmiyiz kulaklığım geldiğinde ve ikisi arasındaki fark nedir acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gijbala44 kullanıcısına yanıt
    Elimde monster aryond a32 var bunu uygun fiyatdan satıp odyssey g7 alsam arada çok fark olur mu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler Lg C1, C2'den daha iyi bir tv mi? Her yerde 30k fiyatına satılırken 2022 C2'ler 25K civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
  • Sağol dostum. C2 takmış.PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] 

• İyi günler yakın zamanda gelen güncelleme ile 2k ve 120hz update alan PlayStation 5 için bir sorum olacak ben şimdi bir 1080p 120 Hz monitör alsam HDMI 1.4 olsa yada 2.0 direk 120hz alabilecek miyim yoksa yine dönüştürücü mü kullanmam gerek bilgisi olan varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • C2 aldık daha kullanmak nasip olması sıfır diye aldığımız ürün arızalı çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuqueTr -- 11 Eylül 2022; 18:47:38 >
  • Ps5 için VRR özelliği olan monitör tavsiyesi olan varmı? Tercihen 2k ve 27" boyut olarak.

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt

Bu modele bir bak hocam.

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-xg270qc-27-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-curved-qhd-led-monitor-p-HBV00000UX9VU?magaza=ESR&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.23.8

• TLC 55C728 Vatan bilgisayarda bugün 14 bine alınabiliyor...

İnceleme puanları çok yüksek...

4K, 120 HZ, HDMI 2.1 ,QLED...

Ben aldım...

Kullanan var ise yorumları beklerim...

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]youtube
    TCL'in ürün gamındaki oyun odaklı en yüksek F/P oranlı televizyonu TCL C728'i bu videoda sizler için anlattım.Kullandığım ekipmanlar:https://www.mesutcevik.c...
    https://www.youtube.com/watch?v=W87-3vA9z9w&t=172s
  • craptastic kullanıcısına yanıt

Tavsiye için teşekkürler. Değerlendireceğim.

• Selamlar, yılda 4-5 ay şehir dışında kalıyorum. Normalde televizyonum var ancak oradan oraya taşımak istemediğimden ikinci bir tane bakıyorum. Monitörü denedim ama alışamadım.

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/613227-697078-715351-725866-738700-788179/toshiba-43ua3a63dt_grundig-43-gfu-7850-b_philips-43pus7506_toshiba-43ul3c63dt_regal-43r858u_altus-al43-c-870-5b/

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/597553-697078-720173/regal-50r754u_grundig-43-gfu-7850-b_toshiba-43ul2063dt/

Şimdilik 50" regale yükseliyorum ama tavsiyelere açığım. Sadece oyun oynamak için kullanılacağından 5-6 binin üstüne çıkmakta istemiyorum açıkçası.

• Ps5 ve Xbox series s konsollarında kullanmak için 1+1 hoparlör alacağım da optik kablolu mı lazım yoksa usb kablolu mu?Bir de hoparlörü monitöre mi bağlayacağım yoksa konsola mı?Optik girişli 1+1 hoparlör pek bulunmuyor USB alsam Ps5 ile çalışır mı?Tavsiye ettiğiniz 1+1 hoparlör var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsel -- 25 Eylül 2022; 12:58:53 >
  • Arkadaşlar bu arada merak edenler olur ise eğer HDMI 2.0 çıkışlı 2k 144 ve üzeri monitörlerde 120 fps alabiliyoruz artık bilginiz olsun. Alamayanlar oyun kayıtlarını silip tekrar girdiğinde aktif oluyor.

• Arkadaşlar ps5 için bu tv yi alacağım fakat modelin sonundaki APD yazısını anlayamadım ne demek oluyor ? PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremmert1 -- 13 Ekim 2022; 9:17:50 >
  • arkadaşlar ps5 için 2k bir monütör tavsiyenizi bekiyorum 10 k kadar şimdiden teşekür ediyorum

• Lg 850b 27 inc 2k tavsiye ederim kendim kullaniyorum ben 3600 tlye gecen sene almistim vatandan fiyatlar ucmus baska bir yerden uyguna bulursan tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.