Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Web üzerinden mi mağazadan mı alıcaksın alımı nasıl yapmayı düşünüyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar Elimde Asus Rog PG278QR 165hz 1ms 2k oyuncu monitörü var. Bu monitör hdmi 1.4 versiyona sahip. Ps5 i buna bagladigimda 2k oynayabilirmiyim? (Buyuk ihtimal 60fps olarak) Yada 1080p de 120hz alabilirmiyim? Hdmi 2.0 olsa daha iyi olurdu ama zamaninin en iyi monitörüydü Pc de kullaniyorum hala buarada cok ta memnunum. Ps5 aldigimda 2k da enazindan 60fps hdmi 1.4 versiyon ile alabilirmiyim sıkıntı olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramo Ağa R kullanıcısına yanıt
    Web üzerinden düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HypeMan kullanıcısına yanıt

Bence bir mağaza da almak istediğiniz cihazı en azından bir PC ye bağlatarak inceletip öyle alın. Ben öyle yaptım. Gidip kafamda ki cihazları mağazada inceledim. Benimde kafamda ASUS almak vardı ama mağazada canlı incelemeden sonra LG de karar kıldım. LG nin renk ve görüntüsü bana daha tatmin edici geldi. Tabi kişiye göre değişir. Asus'ta olan 2K dan 4K olayı LG de yok bildiğim kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 21 Ekim 2022; 17:28:28 >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam en mantıklısı sizin dediğiniz gibi tabii. Beni de bu Asus'taki 2K'dan 4K olayı cezbediyor

• Hocam ne yaptınız? Karar verip alabildiğiniz bir monitör var mı?

Hocam valla daha alamadık 28 inde vergi indirimi muhabbeti var diye 3-5 gün daha beklerim dedim sen ne yaptın ?

Ben de daha iki gün oldu monitörü (1080p bi monitör vardı) elden çıkardım. Yeni monitör siparişi de vermedim :D bekliyorum bakalım bir indirim fırsat olur mu diye ama bir yandan da zam gelir mi korkusu var. Bu 28'inde olacak olan vergi indirimi muhabbeti de pek bizlerin istediği gibi bir şey olmayacak gibi geliyor; felaket tellallığı yapmış, olumsuz düşünüp kötüye yormuş gibi olmayayım ama..

• Ben de dün MSI 31.5" OPTIX MAG322CQR almayı planlıyordum PS5 için amazonda fiyatı 6700 idi bugün 9.300'e çıkmış. Çok büyük yastayım şu an :D Vatanda 8k'ya var görünüyor da sizce biraz bekleyeyim mi yoksa malum ülkede herşeyin fiyatı sürekli artıyor hemen çeksem mi?

Hocam alamadık hala naptın o arada araştırabildin mi birkaç yeri okudum kafa yine karıştı 4k 60 hz mi 2k 120 hz ikisinide diyen var sen o konuda ne düşünüyorsun ?

Hem PC'de hem de konsolda kullanacağım için 4k düşünmüyorum hocam. Hem bütçe de ayıramam :D Ayrıca şimdi 2k alıcam için elimdeki sistemi satıp rtx3060ti alma planları bile dönüyor aklımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypeMan -- 26 Ekim 2022; 14:22:52 >
  • leonscot kullanıcısına yanıt
    Cevabi vermissin hocam, muz cumhuriyetinde su an alinmayan hersey her gecen gun daha da zamlaniyor

2800 tl idi almamıştım ertesi gün zamlanmıştı bekleyeyim demiştim 9 bin mi olmuş

• LG UltraGear 27 inç veya 31.5 inç kullanan var mı ? 2K PS5'te nasıl performans veriyor ?

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Kargo getirebilirse kullanıcam :D
    27 inç 2K Ultra Gear serisi monitör

Hayırlı olsun hocam. Arkadaşa da aldırdık dün ama o PS5 için kullanmayacak. Ben çok sevdiğim Full HD AOC monitörümden vazgeçemiyorum. Ama PS5'ten daha iyi performans almak istiyor insan. 2K bir monitöre geçmek istiyorum. IPS monitörler arasından da fiyatına göre en iyi seçenek LG'nin UltraGear serisi gibi. Deneyimlerinizi bekliyorum.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

2 hafta önce (şu anda da öyle) amazonda 6800 TL. Kullanmaya başladım gerek pc gerekse PS5'te çok memnunum. Yalnız ekran biraz fazla büyük oldu ona göre tekrar masa falan ayarladım o derece :)

4K120FPS için HDMI 2.1 mevcut sanırım bunda. Doğru mu? Özelliklerine baktım ancak netleştiremedim. Ben de MAG321CURV var. Değiştirmeye değer mi ki?

Edit: özür dilerim ben 4K olarak görmüşüm cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 11 Kasım 2022; 16:5:20 >
  • Herşeyi unutun beyler, oled tv alın. Daha önce oyun oynamadım diyeceksiniz

• SnavS kullanıcısına yanıt
    tmm.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.