Şimdi Ara

Playstation 6 | ANA KONU | İlk bilgiler gelmeye başladı | 2027/2028 Amd ile Anlaşma tamamlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5pro her zaman ki gibi 2-3 yıllık sonrasında da ps6
    Ps6 pro çıkar 2-3 yıl sonra yine ps7 çıkar
    Pro alırken 2-3 yıl için o kadar para vermek değer mi değmez mi ona bakmak lazım

• Final Fantasy VII Remake Part 3, PlayStation 6’ya Özel Olmayacak!
    Gelenek Değişiyor

Square Enix, oyun dünyasının efsanevi serisi Final Fantasy VII Remake için çığır açıcı bir karar aldığını duyurdu. Serinin ilk oyunu sadece PS4'te, devam oyunu Final Fantasy 7 Rebirth ise sadece PS5’te piyasaya sürülmüşken, Final Fantasy VII Remake Part 3'ün PlayStation 6'ya özel olmayacağı açıklandı.

Sony ile Yıllar Süren Özel Anlaşma Sona Eriyor

Final Fantasy serisinin yapımcısı Yoshinori Kitase ve Rebirth’ün yönetmeni Naoki Hamaguchi, Japonya merkezli 4Gamer’a yaptıkları açıklamada, PlayStation münhasırlık geleneğinin sona ereceğini belirtti. Bu açıklama, Square Enix'in serinin son oyunu ile daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı hedeflediğini gözler önüne seriyor.

Sony’nin PS5’i, 2013’te çıkan PS4’ten yedi yıl sonra, 2020’de piyasaya sürülmüştü. Aynı hızda ilerleyen takvim, PS6’nın 2027’de çıkabileceğine işaret ediyor. İlginç bir şekilde, bu tarih Square Enix’in üçlemenin son oyunu olan Final Fantasy VII Remake Part 3'ü yayınlamayı planladığı döneme denk geliyor.

Final Fantasy VII Üçlemesi Son Virajda

Square Enix’in serinin hikâyesini tamamlamak için tüm dikkatini Final Fantasy VII Remake Part 3’ün prodüksiyonuna verdiği bildirildi. Hayranlar, oyunun çıkış tarihi ve platform detayları için sabırsızlıkla yeni açıklamaları bekliyor.

Kaynak: Ign

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 1 Şubat 2025; 8:10:35 >

• PS6 Epey heyecan verici bir Konsol olucak gibi  

• 19 Kasım 2027

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Bence de öyle olacak gibi öner, üstelik bir çok oyunun çıkışına başlangıç edecek gibi.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

Ben de 2027 taraftarıyım..

• Ulan daha bu nesile adam gibi oyun çıkartmadınız

• Zooe kullanıcısına yanıt

Anlaşılan Square Enix de multiplatform para kazancına yöneldi. Kaymağı gören ekmekle koşuyor.

• ps5 proda eskidi ps6 konuşulduğuna göre

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

Herkes her yere oyun çıkarayım yarışına girdi, ya firmalar oyun fiyatları kurtarmıyor vs ciddiler ya da daha çok para kazanma yarışına girildi. Özel oyunmuş filan bir tek Nintendo kalacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 30 Ocak 2025; 5:7:28 >
  • alejandro_26 kullanıcısına yanıt

ps5 pro ölü doğan bir cihazdı zaten

• alejandro_26 kullanıcısına yanıt
    Ps5 pro tamamen zorlama bir cihaz, pssr falan hikaye donanımı belli zaten, adamlar işlemciyi güncelleme zahmetine bile girmedi, fiyata gelince köklediler.Elinde ps5 olan bir adamın 5-10 fps daha fazla alacağı bir cihaza geçmesine gerek yok, ps5 in kalite modunda 30 fps aldığı her oyunda pro da 30 fps alıyor ee ne anladım? Hatta pssr da görüntü daha da fululaşıyor.Asıl GTA VI için aldım diyenleri oyun çıkınca büyük bir süpriz bekliyor bence çünkü ps5 ve pro arasında fark olmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Bence siz kıyaslamalara biraz daha bakın. Pro mod'ta yapılan kıyaslamalara bakmanız lazım. PS5 Pro'nun olayı o modta.

Mesela Stellar Blade, Pro'da, native mod ayarı bir görüntüyle, 30 yerine 80 FPS çalışıyorPlaystation 6 | ANA KONU | İlk bilgiler gelmeye başladı | 2027/2028 Amd ile Anlaşma tamamlandı 

PSSR da, FSR 2 ve FSR 3'ten iyi. Düzgün kullanılan oyunlarda çok başarılı. Düzgün olmayanlarda da, patch aldıkça düzeliyor. PSSR'ın kendisi de sürekli güncelleniyor.

Ayrıca, normalde TAA kullanılan oyunlarda, PSSR açınca TAA kapanıyor ve netlik artıyor. TLOU2'de, GoW R'da falan, hem 40-50 FPS artış oluyor, hem de görüntü netleşiyor.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Sürekli bakıyorum ve parasının hakkını verecek bir fark göremiyorum.Şuan için pro'ya geçmekten vazgeçtim.Halihazırda PS 5 kullanıyorum sabırsızlıkla ps5 pro'yu bekliyordum hatta bunun için TV' yi de değiştirdim ama hayal kırıklığı yaşattı.Şuan da PS 6 yı bekliyoruz bakalım onda ne yaşatacak Sony. Playstation 6 | ANA KONU | İlk bilgiler gelmeye başladı | 2027/2028 Amd ile Anlaşma tamamlandı Playstation 6 | ANA KONU | İlk bilgiler gelmeye başladı | 2027/2028 Amd ile Anlaşma tamamlandı

• Neslin başında 4K 120hz vrr allm falan diye bir gazla OLED TV alanlar (misal ben :D) maalesef pek ekmeğini yiyemedik bu özelliklerin.

PS6'nın bu televizyonlara hakkını teslim edeceğini düşünüyorum  

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Olur mu ? Bir tane arkadaş GTA V için ps5 pro oled TV ile GTA 6 oluyor diye gazlıyordu milleti Ps5 pro tırt çıkınca bu sefer de millete oled TV olmazsa ps5 pro farkını alamazsınız diye Uber zeka örneği tavsiyede bulunuyorlar bir de.Ne yazık ki pro konsol yeni çıkmışken şimdi de ps6 çıksın diye bekliyoruz.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Bence de Ps6 ile Oled Tv ler inanılmaz bir görsel şova şahitlik edecek..

• Ps6 çıkış tarihi hakkında Ceo dan açıklama

ign türkiye
    PlayStation CEO’su PS6 çıkış tarihi hakkında konuştu
    https://tr.ign.com/playstation-6/126977/news/playstation-ceosu-ps6-cikis-tarihi-hakkinda-konustu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.