Şimdi Ara

Playstation 6 | ANA KONU | İlk bilgiler gelmeye başladı | 2027/2028 Amd ile Anlaşma tamamlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Final Fantasy VIIR Part 3 PS5'e çıksa bile ki seneye çıkarmayacaklarsa PS6'daki performansı vermeyeceği için ben PS6 için şimdiden yerimi alayım. FFVI-VII-VIII-IX Psone'da oynadım. Sonraki tüm Playstation alma sebebim bu seri oldu. FFX, FFVII DoC Ps2, FFXIII Ps3, FFXV ps4, FFVIIR Rebirth Ps5. Hadi hayırlısı.

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Kurtarmaz hocam, Hollywood tarzı bir sektör oldu ama konsol satılan kitle her nesilde üç aşağı beş yukarı aynı.

Ayrıca yeni neslin pek single oyunlara ilgisi yok. Böyle olunca en ufak satışa bile ihtiyaçları var. Mesela, FF multiplatform çıkacak: PS-PC-Xbox diyelim. Yine en çok PS tarafında satacak, orası kesin; FF, PS serisi. Ama diyelim ki çıkışında 7 milyon sattı, sadece 2 milyonu diğer platformlardan geldi. Desek bile çıkış gününden 100 milyon kazandırıyor firmaya. Bunu kaçıramazlar. En kötü, oyun bütçesi 100 milyon üstü; pazarlamayla beraber.

Bu yüzden diğer nesil itibariyle en azından 3.parti firmalar tamamen bırakacaktır PS ise bence bu şekilde devam edecektir 1-2 sene gayet iyi ancak bana göre 2 en iyisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.