Şimdi Ara

PlayStation 6 için iki farklı işlemci geliştiriliyor: Peki neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation 6 için iki farklı işlemci geliştiriliyor: Peki neden?
    Güvenilir sızıntılarıyla tanınan ve oyun donanımları konusunda sıkça doğru bilgiler paylaşan KeplerL2 takma adlı kaynak, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 6 için iki farklı işlemci geliştirildiğini bildirdi. Bu durumu açıklayan birkaç olasılık var.

Ayrıca Bkz.Zack Snyder'dan 300 Spartalı evreninde geçecek dizi geliyor

Sony, Xbox Series S gibi daha uygun fiyatlı bir PlayStation 6 modeli sunmak istiyor olabilir. Bir diğer olasılık ise şirketin PS6'ya ek olarak taşınabilir bir konsol üzerinde çalışıyor olması. Japon firma bunun için daha basit başka bir çipe ihtiyaç duymuş olabilir.

PlayStation 6 için iki farklı işlemci geliştiriliyor: Peki neden?

Hangi senaryo akla yatkın?

İkinci senaryo daha olası. PlayStation Portal, basındaki olumsuz eleştirilere rağmen oldukça iyi bir satış başarısına imza attı. Ayrıca, Steam Deck’in pazardaki başarısı ve diğer rakiplerin bu alana girmesi, Sony’nin yeniden taşınabilir oyun pazarına yönelmesini sağlamış olabilir.

Bununla birlikte Microsoft'un da taşınabilir bir Xbox hazırladığı söyleniyor. Dolayısı ile süreç Sony'nin bu alanda rekabet etmesini zorunlu hale getirebilir. Bekleyip göreceğiz...

Kaynak: insider-gaming

• İnsan bazen gerçekten yatarak oynamak istiyor. Yani tv karşısında bacak uzatmak bile yetmiyor. Ayrıca tv nin patlaşımı olabilir evin durumu portala mecbur bırakacak anlara girebilir. Kendimden pay biçeyim ; üst katta canavar pc var oyun da oynamak istiyorum ama iki merdiven çıkmak bile zor geliyor gidip masaj koltuğuyla aldatıyorum pc yi. Yan odada olsa oynarım ama. Yaşlılık var :)
  • Portal tamamen ölü doğdu ha tablete joypad bağlayıp oynamışsın ha portal kullanmışsın ps5'in yoksa portalı kullanamıyorsun stream cihazı nasıl başarılı satış olmuş anlam veremiyor insan.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    İnsan bazen gerçekten yatarak oynamak istiyor. Yani tv karşısında bacak uzatmak bile yetmiyor. Ayrıca tv nin patlaşımı olabilir evin durumu portala mecbur bırakacak anlara girebilir. Kendimden pay biçeyim ; üst katta canavar pc var oyun da oynamak istiyorum ama iki merdiven çıkmak bile zor geliyor gidip masaj koltuğuyla aldatıyorum pc yi. Yan odada olsa oynarım ama. Yaşlılık var :)

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

Hocam bence TV uzaktan izlendiği için gözlere bir tık daha az zararlı. Portal yine telefon gibi çok yakına kilitleyecek gözleri.

Ben gün boyu PC başında çalıştığımdan akşamları gözlerimi biraz uzağa odaklamak istiyorum mesela. Bu yaklaşımı da es geçmemek gerekir bence.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Hiç deme abi ya bende g*t masajlı klozetimde sı*çarken oynamak için aldım portalı bazen insan gerçekten arıyor böyle şeyleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt

Ben saçma sapan telefon oyunlarıyla bozdum gözlerimi. Çok iyi biliyorum o durumu. Ama çoluk çocuk için konuşacak olursak dediğim gibi tv paylaşımlı olabiliyor, misafiri var maçı var dizisi var. Çocuğa hayde yallah dediğinde böyle şeyler işi kolaylaştırır.

senin benim için bakarsak benim aklıma çok yorgun olduğum fakat yine de oynamak istediğim / badilere söz verdiğim zamanlar oluyor, o ara hani, hep değil. Zaman geçtikçe hırpaladığımız vücudun kıymetini daha da iyi anlıyoruz.

• Proyu bitirdiniz 6 haberleri hayırlı olsun. Hatta 7’ye başlayın DH!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bir PSP görmek ne güzel olurdu, el konsolu modelleri şu an için model olarak artış trendinde, belki adım gelir.

• Sony PS gelecek nesilde Xbox'ın yaptığı salaklığı yapmaz umarım. Series S büyük bir hataydı. Aynı strateji PS'ye zarar verir. Zaten bu nesil bomboş geçti. Oyun yok bir şey yok. Taşınabilir konsol olayı daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Eylül 2024; 2:56:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında telefonlar gibi 2 model çıkarıp birini mümkün olan en iyi teknoloji ile donatıp hakkını da istesin. Biri de geleneksel modeller gibi olsun.
    Ekran kartına 2000 usd veren tayfa kesinlikle alır üst modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSTOY -- 23 Eylül 2024; 3:33:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle PSP tarzı şeylerden nefret ediyorum, çoğu insanın da ilk tercih ettiği konsollar bunlar değil. Umarım Series S gibi f/p konsol yaparlar. Fanboy falan değilim hangisi ucuz ve kaliteli ürün yaparsa onu alırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biri normaldir biride produr işte ne şaşırıyonuz.

• Bir PSP tarzı el konsolu bir de PS6 işte.

• Play-station stitch nintendo portal

• series s denen şey başlı başına bir saçmalık, umarım tekrarı olmaz. oyunların grafikleri her zaman en düşük donanıma göre hazırlanır, o yüzden series s gibi ucubeler gelişime köstek oluyorlar.

• sony ps6 gelmeden bir el konsolu lanse etmeli bana göre, psp ve ps vita ile elde ettiği pazarı başkalarına terk etti.

• Abi ps5 e doğru düzgün oyun helmemişken 6 nedir ya

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt

Pro normalde ilk konsol çıktıktan sonra geliştiriliyor yeni ve daha ucuz teknoloji tercih etmek için

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Ben çok memnunum,Tv karşısı yerine Portalı daha çok tercih ediyorum.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt

Hocam bende iPad air var 2.nesil eski olan dualsenseyi bağlayıp dev ekranda oynuyorum yatakta hani bi esprisi yok portalın o paraları hakedicek birşeyi yok bana göre.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.