Bildirim
Airpods 2. Nesil’in bir ömrü var mı? Tamamen çöp mü oluyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cöp olmaz herhalde hiç kullanmadim ama o kadar para verip cöpe atmak akil kari olmaz,2 yil önce 100tl aldigim kulakliğin bataryasi ölünce atmaya kiyamadim servis pil veya kulaklik ücretle değiştirir herhalde sormak lazim
Bildiğim kadarıyla apple servisleri bu cihazlara kullan at gözüyle bakıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çöp olmaz tabiki. Bence 2. Nesil, çok güzel bir kulaklık. Eşimde 2, bende 3. Nesil var. 3. Nesil kulağımdan düşüyor, ayrıca kutudan çıkarırken de zorla ıyorum. Çünkü kulaklık kısa ve ses çıkış noktası geniş. Böyle olunca kulakta 2. Nesilden rahat dursa da kolayca düşebiliyor. Özellikle bir şeyler atıştırırken çok kolay çıkıyor.
Halen satıldığını bakarsak, en az 5 sene çok rahat kullanılır. Kulaklığın pili biterse yenisini almak gerekebilir.
Bende 2019 da aldığım 2. Nesili kullanıyorum aktif olarak. Hatta geçen yaz denize düştü bir teki, çıkardım kuruladım devam ediyorum. Ama tabi içinde biriken kirden dolayı muhtemelen ses kalitesinde düşüklük mevcut. Haricinde şarjında, dokunarak işlem yapmada tak/çıkar algılamada bir problem yok.
Arıza vs olduğunda ise evet maalesef çöp oluyor. Belki diğer teki kutusu vs satılabilir
Aslında merak ettiğim pil bitince tamamen açılmıyor mu yoksa şarjı mı çabuk bitiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 22 Ocak 2023; 18:27:42 >
Pil hızlı bitiyor demiş videoda. Değişim yapıyorlar REWA TechnologyyoutubeAirPods Battery Replacement - Draining Too Fast Problemhttps://www.youtube.com/watch?v=pE9aB5aPbMM&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1001 -- 22 Ocak 2023; 18:58:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynı tarihten beri cihazı kullanıyorum aktif olarak ve maalesef sol kulaklık kutuda olsa bile şarj olmamaya başladı. Bir kaç kez çıkartıp takınca düzeliyor. Sonra %1 olan şarj bir anda 85 oluyor. Bu tarz sorunlar yaşamaya başladım. Ve maalesef saçmalık olan pillerinin değiştirilemez oluşu. Yani sapasağlam kulaklık pili öldükten sonra çöp oluyor maalesef. Apple’da değiştirmiyor Türkiye’de herhangi bir yerde değiştirmiyor pillerini. Lakin Instagram’da bir sayfa buldum. Airpods pillerini değiştirdiklerinş söyleyen. Eğer gerçekse mükemmel olur. En azından çöp olmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 23 Ocak 2023; 22:41:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harika cihaz keşke 10 sene kullanabilsek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X